Algemeen
15/05/201921.086 weergaven

Wedden op voetbal met grote bedragen

Er valt veel geld te verdienen met het wedden op voetbal. Wil jij graag grote bedragen overhouden aan je voetbalkennis? Dan moet je lef tonen, bijvoorbeeld qua inzet. Er worden de meest uiteenlopende geldbedragen ingezet op voetbalwedstrijden. Waar de ene speler een weddenschap aangaat met een paar euro, speelt een ander met een aantal tientjes. Maar er zijn ook gokkers die weddenschappen plaatsen met écht forse geldbedragen. Dit kan per voetbalwedstrijd zelfs oplopen tot duizenden euro’s. Aan die laatste categorie speler is dit artikel gewijd. Want waar moet je als speler met grote inzetten voornamelijk op letten? Welke voordelen zitten er aan ‘groot inzetten’ en wat zijn de risico’s hiervan? VoetbalGokken.nl voorziet je van handige informatie en tips. Zo ben jij klaar om te gaan wedden met groot geld!

Voetbalwedden met grote geldbedragen

Het zijn met name professionele voetbalgokkers die grote geldbedragen inzetten op voetbalwedstrijden. Het succes is ze niet zomaar aan komen waaien. Deze professionals hebben namelijk jarenlange ervaring opgedaan in het wedden bij een bookmaker. Hierdoor weten ze precies welke weddenschappen en wedstrijden de meeste value opleveren. Door verschillende kansen in het voetbal wedden snel te doorzien, hier efficiënt op in te zetten en misstappen en mogelijke missers zo veel mogelijk uit te sluiten, pakt een ervaren speler snel veel geld. Een hoge inzet is hierbij essentieel. Voetbalgokken flappenWant op deze manier kunnen ze met een paar weddenschappen meteen al veel winst maken. De regel geldt dan ook: hoe hoger je inzet op een voetbalweddenschap, hoe hoger je potentiële winst! Maar zonder goed inzicht, ervaring in het voetbalwedden én natuurlijk voldoende gokbudget ben je nergens.

Let op de risico’s

Een succesvolle gokker heeft lef, maar neemt nooit onverantwoord veel risico. De redactie van VoetbalGokken.nl wil dan ook graag benadrukken dat het wedden met grote geldbedragen een serieuze aangelegenheid is. Het wedden met hoge inzetten neemt risico met zich mee, waarbij één foute inschatting bij het plaatsen van een weddenschap al fataal kan zijn. Je kunt veel winnen, maar net zo makkelijk veel verliezen. Houd je hoofd er dus altijd bij en weet wat je doet bij het (groot) inzetten op voetbal. Neem nooit onnodig risico en speel alleen met hoge inzetten wanneer je dit bedrag bij een eventueel verlies ook echt kunt missen. Goed bankrollmanagement is hiervoor essentieel.

Bankrollmanagement is alles bij groots wedden

Er is één groot voordeel aan het wedden met hoge inzetten. Je kunt namelijk binnen no time veel geld verdienen aan je voetbalkennis. Heel veel geld zelfs. Toch zijn écht hoge winstbedragen voor maar weinig gokkers weggelegd. Dat komt simpelweg doordat je over een behoorlijk groot budget moet beschikken om je weddenschappen te kunnen financieren. En dat niet alleen. De grootte van jouw bankroll moet je vooral ook de ruimte geven om eventuele verliezen snel te kunnen herstellen en weer om te zetten naar winst. Het is belangrijk om je bankroll op te bouwen voordat je met hoge bedragen gaat wedden. Beschik je nog niet over voldoende budget? Gebruik je tijd dan om ervaring op te doen in het wedden op voetbal. Als je succesvol bent, groeit je gokbudget vanzelf. Wie weet kun je dan in de toekomst alsnog gaan wedden met grote bedragen.

Waar moet je allemaal op letten?

Goed bankrollmanagement is belangrijk voor iedereen die met hoge inzetten aan de slag gaat. Maar er zijn meer zaken waar je op moet letten. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om alleen te wedden op competities waar je veel van weet. Wed je nooit op wedstrijden uit de Chinese Super League of de Australische A-League? Ga dan zeker niet meteen gokken met grote bedragen. Je maakt de meeste kans als je de competitie, clubs, spelers en trainers door en door kent. Word een specialist in de Eredivisie, Bundesliga, Premier League of de Braziliaanse Serie A. Een expert zoals jij kent alle geheimen van de competitie, dus je kunt vol vertrouwen met grote bedragen gaan wedden. Hoe meer ervaring je hebt, hoe makkelijker het wordt om weddenschappen met value te vinden. Bij deze weddenschappen liggen de quoteringen hoger dan je op basis van de statistieken mag verwachten. En uiteindelijk is het toch je doel om zoveel mogelijk winst te maken. Waarom dan niet op zoek naar value? Tot slot: je hebt discipline nodig om succesvol te kunnen zijn. Bepaal je strategie en houd je daar ook aan. Het is soms verleidelijk om je mee te laten slepen door je emoties, maar met een hoge inzet is dat gewoon veel te risicovol. Een vaste wedstrategie volgen levert je op termijn de meeste winst op.

Voetbalgokken grote bedragen

Verschillende strategieën voor wedden met hoge inzetten

Wie veel geld inzet op een voetbalwedstrijd, heeft een veel hoger potentieel winbedrag dan iemand die met kleiner geldbedragen speelt. Beschik je over voldoende geld om met hoge inzetten te kunnen spelen? Zorg dan voor een gedegen strategie, want dit vergroot je kans op succes. Hieronder worden een aantal wed-strategieën behandeld die ideaal zijn als je over een grote bankroll beschikt:


De 79e minuut strategie

Door de 79e minuut strategie toe te passen, kun je met relatief weinig risico veel geld verdienen met het wedden op voetbal. Je plaatst de weddenschap in de laatste minuten van de wedstrijd, waardoor je redelijk zeker bent van de uitslag. De quoteringen zijn laag, maar dankzij de hoge inzet maak je toch behoorlijk veel winst. Wedden via het ’79e minuut strategie’ principe levert bij het juist toepassen al snel honderden euro’s per dag op! En dit slechts met een paar weddenschappen op een dag.

Slim omgaan met combi’s

Als je hoge bedragen wedt, moet je grote risico’s zien te vermijden. Toch wil je wel dat je weddenschap wat oplevert. In plaats van naar single bets kun je dus ook eens kijken naar combi bets. Wees hier wel voorzichtig mee, want er staat veel op het spel. Daarom kun je het beste weddenschappen combineren die redelijk zeker winst opleveren. Een weddenschap met quoteringen van 1.30 is normaal gesproken niet zo interessant, maar met een combi van twee of drie van die bets gaat de winst meteen flink omhoog.

Inzet bepalen met de verdubbelstrategie

De verdubbelstrategie heeft niets te maken met het soort weddenschap, maar wel met de manier waarop je de inzet bepaald. Verdubbelen is met name bekend uit de casinowereld en wordt toegepast bij populaire spellen zoals roulette en blackjack. Je kunt deze strategie overigens net zo makkelijk gebruiken voor je voetbalweddenschappen, al is een grote bankroll wel een ‘must’ voor succes. De verdubbelstrategie werkt als volgt: bij elke weddenschap die je verliest, verdubbel je je inzet. Hierdoor win je het verloren bedrag na verloop van tijd terug. In theorie kun je dan ook nooit verliezen met het toepassen van deze strategie. Hierbij is de hoogte van jouw bankroll wel allesbepalend!


Limieten bij bookmakers

Wanneer je een weddenschap aangaat bij een bookmaker en hierbij met grote geldbedragen speelt, moet je altijd rekening houden met de gestelde maximum limieten. Bij veel bookies kun je namelijk niet ongelimiteerd hoge bedragen inzetten. Er is vaak een maximale inzet per weddenschap. Ook kun je te maken krijgen met een maximale winst per dag, week of maand. Als je meer wint dan de gestelde limiet, dan krijg je dat extra bedrag simpelweg niet uitgekeerd. Zonde dus van het hoge risico dat je neemt! Voordat je gaat wedden met grote bedragen, moet je precies weten welke regels er bij de bookmaker gelden. De limieten kunnen soms erg van elkaar verschillen. Allereerst moet je letten op de limieten bij het soort weddenschap dat je aangaat. Zo kan het voorkomen dat een single-bet een lager maximum limiet als inzet heeft dan een combi-bet. Veel bookies werken namelijk met een hogere limiet wanneer je weddenschappen combineert (en dus meer risico neemt). Ook per sport kunnen er verschillen zijn. Bij het basketbal heb je het maximum misschien snel bereikt, terwijl je bij het voetbal veel hogere bedragen kunt inzetten. Speel je graag met hoge inzetten, vergeet dan vooral niet om te vergelijken. De maximale inzet en de maximale dag-, week- of maandwinst kunnen per bookmaker behoorlijk van elkaar verschillen. Waar bookmaker A een maximum van slechts 1.000 euro accepteert op een weddenschap, kan een speler bij bookmaker B tot een bedrag van wel 30.000 euro inzetten op een voetbalwedstrijd. Uiteraard zijn weddenschappen met het laatst genoemde geldbedrag voor de meeste spelers niet aan de orde. Al wordt met dit soort bedragen door een handjevol spelers wel degelijk op wedstrijden voorspeld. Wanneer je dus met écht hoge bedragen speelt, moet je serieus rekening houden met de gestelde limieten door de bookmaker. Dit voorkomt een hoop teleurstelling.

Sneller limieten met surebets en valuebetting

Niet iedere bookmaker geeft spelers de mogelijkheid om met hoge bedragen te spelen. Maar ook bookies die wél hoge inzetten accepteren, houden de gokkers goed in de gaten. Bepaalde strategieën leiden nu eenmaal sneller tot een persoonlijke limiet dan andere. Denk bijvoorbeeld aan surebets of value betting. Met dit soort strategieën kan een speler bij sommige bookmakers al snel zijn limiet bereiken. Houd dit altijd in je achterhoofd als je gaat wedden met grote bedragen!

Verbreed je kennis met deze artikelen

De beste Online Bookmakers