Algemeen
15/05/201929.399 weergaven

Basisregels & Strategieën

Voordat je echt gaat gokken op voetbal en daadwerkelijk begint met het inzetten op wedstrijden, is het belangrijk kennis te hebben van de algemene basisstrategieën. Dit zal jouw kans vele malen vergroten op een winstgevende uitkomst. Waar moet je nu specifiek op letten bij het gokken op voetbal? Wat maakt mijn kansen zo groot mogelijk? Wat zijn de manieren om succesvol en winstgevend te zijn wedden op voetbal? Dit zijn vragen en zaken die wij hieronder helder uitleggen…

Behoud altijd het overzicht:

Niet geheel onverstandig is om je eerst op de wedstrijden, welke gespeeld gaan worden te oriënteren. Doe dit zonder dat je enige kennis hebt van odds (noteringen), vorm van de teams en andere zaken als bijvoorbeeld blessures. Je gaat op deze manier op je intuïtie af. Zo kan je voordat je gaat wedden op voetbal een groot aantal wedstrijden doorstrepen. Wegstrepen doe je vaak omdat de wedstrijden moeilijk te voorspellen zijn. Als voetballiefhebber heb je over het algemeen al enig verstand van welke teams goed en welke juist niet goed presteren in de desbetreffende competitie. Je hebt op deze manier voor jezelf een duidelijk overzicht gecreëerd. Na keuze van de wedstrijden waarop jij eventueel een weddenschap gaat afsluiten, kan je je op de vervolg stappen gaan concentreren.
 

Vorm van de teams:

Dit is een van de belangrijkste punten om rekening mee te houden bij wedden op voetbal. De bookmakers (wedkantoren) houden rekening met de voetbal wedstrijden en teams. Dit doen de bookmakers aan de hand van de vorm van beide ploegen. Dit bepaald een groot, zo niet het grootste gedeelte van de hele odds (notering). Teams welke meerdere overwinningen achter elkaar boeken, zullen veel minder krijgen, dan een team wat minder goed presteert. Bedenk en weeg voor jezelf af of de vastgestelde noteringen van de bookmakers wel juist beoordeeld zijn. Het komt vaak voor dat een team te zwak wordt ingeschat, puur omdat de tegenstander een goede vorm heeft volgens de bookmakers. Weet waar jouw kansen liggen, want op deze manier ben jij, met jou voetbal weddenschappen, de bookmakers te slim af. Op deze manier kan jij mooie winsten behalen met gokken op voetbal.

 

” Ga in eerste instantie op je intuïtie af… en streep zoveel mogelijk wedstrijden weg! “

 

Soort wedstrijden:

Zijn beide voetbalteams voor de volle 100% gefocust op deze wedstrijd? Is het een belangrijke wedstrijd of niet? Er zijn genoeg voorbeelden te bedenken waar het ene voetbalteam de wedstrijd niet interessant vindt, terwijl juist het andere team alles op alles wilt zetten om de wedstrijd te winnen. Bedenk je bijvoorbeeld dat het favorieten team al kampioen is geworden, 4 wedstrijden voor het einde van de competitie. Het favorieten team speelt vervolgens tegen het team wat op het punt staat van degradatie. Dit team zal kosten wat kost de wedstrijd als winst binnen willen slepen. Overduidelijk is welk voetbalteam de meeste motivatie zal hebben op de groene mat. Houd natuurlijk altijd rekening met de kwaliteiten van beide teams bij het gokken op voetbal. Weeg voor jezelf af of dit wel of niet relevant is. Het kan ook zijn dat een voetbalteam zeer stabiel staat in de competitie, maar ook nog een bekerwedstrijd, 3 dagen later te spelen heeft. Misschien staat het voetbalteam voor de bekerwedstrijd wel in de finale of halve finale. Het moge duidelijk zijn waar dan alle focus en aandacht naar toe gaat. Dit soort randzaken kan allemaal mogelijke invloed hebben op de opstelling, uitkomst en resultaten van het team.

Blessures & Schorsingen:

Een voetbalteam kan het nog zo goed doen. Ze kunnen goede tekenen vertonen door middel van de vorm, maar is het voetbalteam nog steeds zo scherp en sterk als de top-spits niet is opgesteld? Of als de keeper is geschorst? Het klinkt erg vanzelf sprekend, maar niets is zo vervelend, dan dat je met alle goede wil inzet op jou favoriet, welke vervolgens met een B-team of een team wat uit balans is, het veld op komt. Verstandig is tijdens het voetbal gokken om geen weken van te voren op voetbalwedstrijden in te zetten. Beter is om dit op de dag van de wedstrijd zelf of een paar dagen van te voren te doen. Voetbalgokken moneyZo voorkom je overhaaste weddenschappen en maak je geheid meer kans op winst!Volg bijvoorbeeld dagelijks het laatste nieuws op onze website en blijf up-to-date met de laatste wedstrijd info uit de Europese competities van de Eredivisie, Bundesliga, Primera Division, Serie A en de Premier League.

Wedstrijden in het verleden vergelijken:

In het verleden kijken en dit met de toekomst proberen te beredeneren blijft lastig en is natuurlijk niet helemaal waterdicht. Je kan het natuurlijk wel meenemen voor extra informatie om jouw inzet te weerleggen. Bekijk wat beide teams in het verleden tegen elkaar hebben gepresenteerd. Was het steeds gelijkspel? Boekte het ene team vaak de overwinning? Zo kunnen statistieken een toevoeging zijn op het gokken op voetbal en jouw gewenste voetbal weddenschap.

De beste bookmaker noteringen:

Vanaf nu hoef je nooit meer uit te zoeken bij welke bookmaker jij de hoogst mogelijke winst kan behalen op een voetbal weddenschap. Wij houden onze bezoekers, elke dag weer, op de hoogte van de beste noteringen bij bookmakers. Dit letterlijk elke dag weer van uur tot uur bij verschillende top competities als de Eredivisie, Bundesliga, Serie A, Premier League en La Liga (Primera División). Hier vind je de beste voetbal weddenschappen voor de top competities als de Europa League en Champions League. Dus bespaar jezelf de moeite en vind via onze website de beste weddenschappen met het hoogste winstpercentage bij de beste en betrouwbaarste online bookmakers.

Belangrijke rand-zaken:

Zomer/winterstop: Gebleken uit het verleden is, dat wedstrijden na een zomer en/of winterstop vaak erg onvoorspelbaar blijken te zijn. Voetbalteams moeten de draai weer vinden en de smaak weer te pakken krijgen. Mogelijk dat de mindere partij van de twee voor een overwinning zorgt en voor een grote verrassing kan zorgen.

Gelijkspeltheorie: Het klinkt heel ver gezocht, maar het is wel degelijk zo. Wanneer twee elftallen beiden een gelijkspel nodig hebben om door te kunnen of de volgende ronde te halen, gebeurt dit volgens de statistieken “te vaak”. Mogelijk dat hier een inzet op gelijkspel niet geheel onverstandig is.

Weersomstandigheden: Lijkt een klein detail, maar kan een wedstrijd drastisch veranderen of omkeren. Slecht weer is vaak nadeliger voor het favorieten elftal, dan de tegenpartij. Mocht het voetbalveld bijvoorbeeld of ondergesneeuwd zijn, dan komt dit niet ten goede aan het aantal doelpunten in een wedstrijd. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je Hoger/Lager dan een aantal doelpunten in een wedstrijd speelt.

Verbreed je kennis met deze artikelen

De beste Online Bookmakers