Unibet

Unibet is een wereldwijd opererend gokbedrijf en wacht op dit moment nog op een officiele vergunning voor het aanbieden van sportweddenschappen in Nederland. Vermoedelijk zal de Kansspelautoriteit bookmaker Unibet in 2022 een vergunning verstrekken. Tot deze periode is het voor spelers uit Nederland niet toegestaan weddenschappen te plaatsen bij deze bookmaker.

Ga direct naar unibet.nl
Unibet Logo
Website unibet.nl
Actief sinds 1997
Licentie Nederlandse Kansspelautoriteit
Betaling Visa Logo Mastercard Logo Banktransfer Logo iDEAL Logo Neteller Logo Skrill Logo Trusly Logo
Betaalsnelheid -
Min. uitbetaling €0,00
Min. inzet €0,00
Min. storting €0,00
Helpdesk -
Onze waardering 9.5/10
Wereldwijd actief afbeelding

Wereldwijd actief

Unibet bedient miljoenen spelers in meer dan 100 landen.

Sterk imago afbeelding

Sterk imago

Unibet heeft in de afgelopen 25 jaar een sterk imago opgebouwd

Unibet TV afbeelding

Unibet TV

Volg top voetbal via live streaming met Unibet TV

Bet Builder afbeelding

Bet Builder

Wees de baas over je eigen wedbriefje met de Unibet Bet Builder

Wedden op Unibet

Bookmaker Unibet, opgericht in 1997 in Zweden is één van de online sportweddenschappen veteranen in de internationale gokindustrie. Unibet is dan ook een bekende goksite bij VoetbalGokken en heeft in voorgaande jaren positief indruk gemaakt als aanbieder van sportweddenschappen. Bookmaker Unibet maakte voor de legalisering van kansspelen in ons land een grote vlucht onder de Nederlandse gokkers. Nu de gokmarkt gereguleerd is komt Unibet Nederland, opnieuw de harten van vele Nederlandse gokkers veroveren. En ja, nu in het bezit van een officiële licentie verkregen door de Nederlandse Kansspelautoriteit! Lees in onze Unibet review alles over deze bookmaker en laat je informeren over alle beschikbare mogelijkheden en een uitvoerige test en beoordeling. Zo kom je via VoetbalGokken.nl alles te weten over wedden bij bookmaker Unibet.


Unibet verovert de wereld met een sterk concept

In Zweden weten ze hoe ze met een goed concept een groot publiek kunnen bereiken. Nee, we hebben het dan niet over IKEA, maar over Unibet. Met vestigingen in Londen en Malta is Unibet, als onderdeel van de Kindred Group, wereldwijd actief en geniet het gokkantoor naast grote populariteit in Europa ook van een groot markt aandeel in de USA. Dat Unibet niet zomaar een gewone speler is zien we ook aan het feit dat het gokbedrijf sinds 2004 genoteerd is aan de Stockholm Stock Exchange. Bookmaker Unibet bedient inmiddels miljoenen spelers in meer dan 100 landen. Dat had Anders Ström vast niet verwacht toen hij in 1997 zijn eigen gokbedrijf oprichtte. 

Anders Ström startte Unibet met een duidelijke missie. Als ervaren sportwedder wilde hij graag iets met zijn expertise doen, en daarom ontwikkelde hij een eenvoudig platform waarop het delen van kennis centraal staat. Aan die missie is de afgelopen jaren helemaal niets veranderd. Op het Unibet-platform geven tal van sportexperts hun visie op de wedstrijden die komen gaan. Vertrouw je liever niet op experts die aan een bookmaker verbonden zijn? Sluit je dan vooral aan bij de Unibet-community. Deze internationale groep met wedfanaten verzamelen zich trouw op het platform van de bookmaker. In de Unibet-community stel je vragen, geef je antwoorden en help je elkaar aan de best mogelijke voorspellingen.

Unibet Nederland

Op 1 oktober 2021 ging de Nederlandse gokmarkt officieel open. Tot die eerste oktober was alleen het wedden bij TOTO legaal, en toch wisten veel Nederlanders Unibet te vinden. Het was dus een grote teleurstelling toen het platform in het najaar van 2021 dicht ging en de vele Nederlandse gokkers hun heil ergens anders moesten zoeken. Gelukkig hoef je nog maar kort geduld te hebben als je graag wilt wedden bij Unibet! De officiële licentieaanvraag is inmiddels ingediend en het lijkt erop dat Unibet dit voorjaar live mag. Dat is goed nieuws, want bij Unibet heb je een complete community achter je staan. Zo is wedden op voetbal opeens geen eenzame bezigheid meer.

Een overzichtelijk platform met dat kenmerkende Unibet-groen

In Nederland is Unibet nog niet live. Toch weten we al precies hoe het platform eruit gaan zien. In elk land waar de bookmaker actief is, zien we namelijk dezelfde indeling, dezelfde functies, hetzelfde aanbod en dezelfde odds terug. En dat alles met die kenmerkend groene kleur op de achtergrond.

Het platform van Unibet is herkenbaar en vooral zeer overzichtelijk. De duidelijke blokken (met onderwerpen als ‘aanbevolen voor jou’, ‘nu live’ en ‘topvoetbal’) zorgt de bookmaker ervoor dat je snel ziet welke interessante wedstrijden er allemaal klaarstaan. Ook de zoekfunctie doet hier zijn werk.

Doordat Unibet dit keer mét licentie naar Nederland komt, kun je sowieso een Nederlandstalig platform verwachten. Dat was in de periode vóór 1 oktober wel anders! Daarnaast valt er ongetwijfeld direct een app te downloaden wanneer Unibet live gaat. In de andere landen waar deze bookmaker actief is, speelt de app ook een belangrijke rol in het bereiken van het gokpubliek. Het is voor Unibet heel makkelijk om die bestaande app om te bouwen naar een versie voor Nederland.

Kiezen uit een ruim wedaanbod (en vergeet Unibet TV niet!)

Unibet is een van de grotere online bookmakers uit Europa. Er loggen dagelijks enorme aantallen gokkers in op het platform, en die hebben allemaal keuze uit ongeveer dertig verschillende sporten. Behalve het bekende aanbod met voetbal, tennis, basketbal en Formule 1, is er bij Unibet ook ruimte voor niche sporten als squash, windhondenrennen, worstelen en schaken. Hierdoor is deze bookmaker interessant voor iedereen die voor variatie kiest.

Vul je je vrije tijd het liefst met voetbalweddenschappen? Vergeet dan die dertig verschillende sporten en stort je op de ruim vijftig voetballanden die Unibet volgt. Van Jamaica tot Japan en van Tanzania tot Zweden: bij deze bookmaker kun je wedden op voetbalmatches vanuit alle windstreken. Maar natuurlijk gaat ook hier de meeste aandacht uit naar de grote Europese competitie en toernooien. Bij de populairste wedstrijden staan er met gemak 200+ (soms zelfs 300+) weddenschappen open. En ja, daar horen ook de Nederlandse Eredivisie, Eerste Divisie en KNVB Beker bij.


* Unibet TV is naar alle waarschijnlijkheid alleen beschikbaar voor klanten met een actief account of een spelersrekening waar daadwerkelijk geld op staat.
 


Voor het Nederlandse voetbal hoef je bij Unibet niet op livestreaming te rekenen. De bookmaker maakt dat meer dan goed met alle andere competities en sporten die via Unibet TV te volgen zijn. Aangezien de bookmaker het Nederlandse publiek waarschijnlijk exact dezelfde livestreams voorschotelt als de rest, weten we precies wat we van die livestream mogen verwachten. Zo kijk je via Unibet TV onder andere naar de Italiaanse Serie A, de Spaanse La Liga en de Engelse Championship. Spot je het tv-icoontje, dan weet je zeker dat die livestream bij een wedstrijd aanwezig is.

Unibet Bet Builders, cash-outs en de best mogelijke statistieken

Unibet heeft in de afgelopen 25 jaar een sterk imago opgebouwd. Alleen de naam al trekt elke maand weer nieuwe spelers naar de internationale platforms. Toch vertrouwt Unibet niet puur op die goede naam. De bookmaker blijft meegaan met de trends zodat jij als gokker altijd de beste ervaring hebt. Zo ben je dankzij de Bet Builder bijvoorbeeld eigen baas over je wedbriefje. Je bepaalt namelijk zelf of je bij die kraker tussen AZ en Feyenoord twee, drie, vier of meer voorspellingen aan elkaar koppelt. Heb je geen zin om zelf een combinatie van weddenschappen te maken, laat je dan leiden door de vooraf samengestelde duo-packs.

De Bet Builder en duo-packs zijn een mooie toevoeging aan het platform, maar de uitgebreide statistieken zijn dat ook. Er zijn maar weinig bookmakers die bij het voetbal zulke uitgebreide wedstrijdstatistieken online hebben staan. Je krijgt inzicht in het gemiddelde aantal doelpunten per uitwedstrijd, het aantal tegendoelpunten in de tweede helft, het gemiddelde aantal assists per speler en meer. Kennis delen is en blijft nu eenmaal een belangrijke factor bij Unibet. Heb je ondanks al die statistieken toch een verkeerde voorspelling doorgegeven? Dankzij de cash-out optie kun je voortijdig een deal sluiten met de bookmaker.

Pak de hoogst mogelijke winst bij Unibet

Met de Bet Builder en cash-out optie heeft Unibet al een paar fijne extra’s te pakken. Maar de odds boosts zijn minstens zo interessant. Unibet selecteert regelmatig wedstrijden en competities waarbij je kunt profiteren van verhoogde odds. Wil je niet afhankelijk zijn van de keuze van Unibet, focus je dan op de combo booster. Middels deze booster levert een combinatie van minimaal drie voorspellingen extra cash op. Het begint bescheiden met een extra winst van 4%, maar het eindigt met een verhoging van maar liefst 50%. Verdiep je wel eerst in de voorwaarden voordat je die combo booster op je wedbriefje zet.

Ook zonder dit soort kunstmatige verhogingen kun je prima bij Unibet terecht. Het wedkantoor biedt concurrerende odds, al zit het zelden helemaal aan de bovenkant van de markt.

Unibet bonus

Aangezien het Nederlandse platform van Unibet nog niet live is, hebben we geen 100% zekerheid over de bonusacties die gaan komen. Al kunnen we ons wel basseren op de actuele Unibet bonus die wordt gebruikt in andere landen en die in het recente verleden zijn aangeboden richting spelers.

Verheug je maar vast op een 100% stortingsbonus en meer

Als Unibet welkomstbonus kan je rekening houden met een percentage van 100% stortingsbonus bovenop het eerste gestorte geldbedrag bij de bookmaker. Unibet werkt in andere landen waar het een licentie verkregen heeft als bookmaker graag met een 100% stortingsbonus tot 50 euro. We hebben geen redenen om aan te nemen dat de welkomstbonus in Nederland anders gaat zijn. Naast die welkomstbonus komt Unibet regelmatig met free bets, cashbackbonussen en meer. Hou de promotieacties dus goed in de gaten als je dat legale Unibet-account eenmaal binnen hebt.

Alles over geldzaken en contact met de Unibet klantenservice

Op het moment dat Unibet zich weer op de Nederlandse gokmarkt begeeft, móet het zich gaan houden aan de regels van de KSA. Dat betekent bijvoorbeeld dat er beperkingen zijn qua betaalmethodes. Je gaat daarom maar twee opties hebben: betalen via creditcard óf via iDEAL. Dat laatste kon al een tijdje niet meer toen Unibet zijn deuren op 1 oktober voor de Nederlandse gokker sloot. Maar gelukkig kun je bij de heropening gewoon weer geld storten via iDEAL! Unibet werkt in veel landen met een minimale storting van 10 euro en een minimale uitbetaling van 10 euro. Het is nog even afwachten hoe die limieten in Nederland er precies uit gaan zien.

Unibet klantenservice in Nederland 24/7 bereikbaar?

Loop je tegen problemen aan wanneer je een uitbetaling wilt aanvragen? De internationale klantenservice is 24/7 beschikbaar via de chat. De kans is groot dat er voor de Nederlandstalige helpdesk wel specifieke openings- en sluitingstijden gaan gelden. Dat is bij onze zuiderburen namelijk ook het geval.
 


Wanneer kun je eindelijk wedden bij Unibet?

Veel gokkers hadden gehoopt dat ze vanaf 1 oktober 2021 gewoon door konden spelen bij Unibet. Helaas was de Kansspelautoriteit streng voor bookmakers die Nederlandse spelers bleven accepteren terwijl dat allang was verboden, waaronder dus Unibet. Ze werden bestraft met een zogeheten afkoelingsperiode, wat de legale komst naar Nederland flink vertraagde.

Licentieaanvraag voor Unibet.nl

Inmiddels is het bekend dat Unibet zijn licentieaanvraag ergens in november 2021 heeft ingediend. Aangezien het ongeveer 6 maanden duurt voordat de KSA zijn definitieve oordeel velt, brengt een beetje rekenwerk ons bij de maand mei. Al kan het natuurlijk ietsje eerder of later worden. Zodra Unibet live gaat, heb je weinig meer aan je oude, illegale account. Omdat de regels voor gelicentieerde bookmakers streng zijn, moet je ook bij Unibet eerst een aantal stappen doorlopen voordat dat spelersaccount van jou is. Het instellen van persoonlijke limieten, controle via Cruks en een extra identiteitscontrole met een kopie van je paspoort… het hoort er allemaal bij als Unibet op een legale manier de Nederlandse gokwereld betreedt.

Vergelijk bookmakers zoals Unibet

Kies uit de beste bookmakers zoals Unibet op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Logo BetCity

BetCity

betcity.nl

Check

Nederlandse roots

Check

€50 Free Bet

Check

24/7 helpdesk

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Check

Enorm populair!

Check

€50 Free Bet

Check

Jack's Specials

Logo Bet365

Bet365

bet365.nl

Check

63 miljoen klanten wereldwijd

Check

Top welkomstbonus

Check

Veel wedopties

Logo Circus

Circus

circus.nl

Check

Tot €250 Free Bets

Check

Gebruiksvriendelijke site

Check

Loyaliteitsprogramma

Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën afbeelding

Win strategieën

Win door het toepassen van de beste strategieën via onze site!