Speel bewust 18+

Gokken op voetbal is leuk en spannend. Maar het moet natuurlijk wel zo blijven! Daarom moet je altijd zien te voorkomen dat je in het spelletje doorslaat. Hieronder handige tips om rekening mee te houden. 

Online gokken is alleen toegestaan bij 18 jaar of ouder.

Gokverslaving? Zoek hulp!

Of bel direct: 0900 217 77 21

Hoe speel ik bewust?

Je speelt bewust door alert te zijn op de gevaren die kunnen ontstaan bij gokken, zoals het ontstaan van kansspelverslaving. Speel alleen met geld dat je daadwerkelijk kunt missen en houd daarbij controle over je speelgedrag!

18 jaar en ouder

18 jaar of ouder

Bepaal je budget

Bepaal je budget

Weet de risico's

Weet de risico’s

Betrouwbare bookmakers

Betrouwbare bookmakers

18 jaar en ouder

18 jaar of ouder

Online gokken is alleen toegestaan bij 18 jaar of ouder. Hier letten wij en onze geselecteerde bookmakers streng op. Je wordt als speler met een jongere leeftijd van 18 jaar dan ook niet geaccepteerd bij onze selectie aan bookmakers.

Bookmakers accepteren alleen spelers met een minimale leeftijd van 18 jaar. Ben je dus nog geen 18 jaar oud? Dan moet je wachten totdat je de minimale leeftijd hebt bereikt voor deelname. Op VoetbalGokken.nl gaan we zelfs nog een stapje verder en mogen bezoekers pas vanaf 24 jaar of ouder registeren voor ClubVG. Op deze manier houden we het veilig en verantwoord!

 

Leeftijdscontrole
Bepaal je budget

Bepaal je budget

Wanneer je begint met spelen is het zeer belangrijk dat je een budget bepaald alvorens je gaat spelen. Ga hier nooit overheen, ook al ben je binnen een paar minuten door je budget heen. Probeer ook vooral nooit om een verloren inzet terug te winnen. En dit zeker niet wanneer je hier meer geld voor moet neerleggen als wat je van te voren van plan was.

Bepaal je budget
Betrouwbare bookmakers

Kies een Nederlandse bookmakers

Speel veilig en kies altijd voor een betrouwbare bookmaker met Nederlandse licentie. Deze aanbieders hebben een vergunning voor Nederland en mogen legaal en onder streng toezicht hun gokdiensten aanbieden. De Nederlandse Kansspelautoriteit ziet hierbij toe op naleving en is bevoegd te handhaven bij overtreding. De Nederlandse bookmakers zitten dus aan strenge voorwaarden verbonden en dat biedt zekere veiligheid voor jou als speler.

Betrouwbare bookmakers
Weet de risico's

Weet de risico’s van gokken

Gokken is niet geheel zonder risico. De kans op gokverslaving is namelijk altijd aanwezig. Gokverslaving is aan diverse factoren te merken. Als je langer speelt dan je eigenlijk zou willen of als je meer geld verliest dan je in eerste instantie had gedacht. Maar ook wanneer je begint te zweten en/of hoofdpijn krijgt tijdens of vlak na het spelen. Zo zijn er tal van voorbeelden waaraan je een eventuele gokverslaving kunt herkennen.

Toe aan een speelpauze?

Ben je toe aan een speelpauze? Misschien is het dan verstandig om jezelf in te schrijven bij CRUKS. Een inschrijving zorgt ervoor dat voor een eigen gekozen termijn (minimaal half jaar) niet meer kan deelnemen bij de Nederlandse aanbieders van kansspelen. Dit geldt zowel voor fysieke speelhallen en casino's. Ga hier naar de officiële CRUKS website en schrijf je in wanneer je een speelpauze wenst!

Weet de risico’s van gokken

Centraal Informatiepunt Verslavingspreventie

Richtlijnen verslavingspreventie en risicomanagement

Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën afbeelding

Win strategieën

Leer het toepassen van strategieën bij gokken op voetbal.