Win strategieën
13/05/201962.439 weergaven

79e minuut strategie

Hoge winkansen met wedden in de 79e minuut

De 79e minuut strategie is bij het grote publiek nog niet zo bekend. Toch is het erg interessant om deze strategie in je achterhoofd te houden wanneer je live gaat wedden op voetbal. Want met de juiste timing en lef kun je met de 79e minuut strategie bij wedden op voetbal in de laatste minuten van de wedstrijd een paar honderd euro winnen. Mits je natuurlijk wel de juiste handelingen doet en daarbij het geluk aan je zijde hebt. Het is belangrijk om te onthouden dat gokken uiteindelijk draait om geluk en dat er altijd risico's aan verbonden zijn, zelfs als je een optimale strategie toepast. De 79e minuut strategie is dan ook geen garantie voor succes, maar kan wel als hulpmiddel dienen bij het wedden op voetbal.

Wat houdt de 79e minuut strategie bij wedden op voetbal precies in?

Een voetbalwedstrijd duurt in principe 90 minuten. Aan het begin van die 90 minuten is het nog maar afwachten hoe het duel zich ontvouwt. Maar de eerste 10 minuten na rust wordt het steeds duidelijker wat ieders kansen zijn. Laat staan als je wacht met inzetten tot de laatste momenten van de wedstrijd. Bij een live weddenschap heb je de luxe om af te wachten wat er gebeurt. Je bepaalt namelijk zelf op welk moment van de wedstrijd je geld gaat inzetten. Dat kan na 20 minuten of 50 minuten zijn, maar je kunt ook wachten tot het einde van de match nadert.

Bij de 79e minuut strategie wacht je bewust tot de laatste momenten van de wedstrijd

En dan komen we op het terrein van de 79e minuut strategie! Bij de 79e minuut strategie wacht je bewust tot de laatste momenten van de wedstrijd. Dat hoeft overigens niet per se de 79e minuut te zijn. Je kunt namelijk ook nog gewoon inzetten in de 85e of 88e minuut van de voetbalwedstrijd. Er zit een duidelijk idee achter deze zogenaamde 79e minuut strategie. Doordat je pas in de laatste pakweg 10 minuten van de wedstrijd een voorspelling doorgeeft, is de kans namelijk groot dat je wint. Natuurlijk, de quoteringen zullen tegen die tijd niet zo hoog meer zijn. Echter ligt de kans op winst ten opzichte van andere type weddenschappen een stuk hoger. 

79e minuut strategie

Hoe zeker is het dat je wint?

Een late goal is niet ongewoon in het voetbal. Er zijn genoeg voorbeelden te vinden van clubs die in de laatste paar minuten het tij nog weten te kijken. Wie herinnert zich niet de halve finale van de Champions League, waarin Tottenham Hotspur op het allerlaatste moment ten koste van Ajax een finaleplaats wist te behalen? Maar eerlijk is eerlijk, de 3-3 kwam niet geheel onverwachts. Voor iemand die kiest voor de 79e minuut strategie, zou dit dus geen goede wedstrijd zijn. In veel gevallen zal de 79e minuut strategie winstgevend zijn. Tenminste, als je de juiste wedstrijd uitzoekt.

Het meest kansrijk zijn de wedstrijden die eigenlijk al gespeeld zijn. Staat het meest dominante elftal al met 2-0 voor? Of is het 0-0 en mogen beide ploegen tevreden zijn met zo’n stand? De kans is dan groot dat er in het laatste deel van de match geen gekke dingen meer gebeuren. Maar bedenk je wel dat een strategie als deze toch risico’s met zich meebrengt en dat niet elke wedstrijd afloopt zoals jij misschien wel dacht. De sfeer op het veld kan soms zomaar omslaan en enige verassingen met zich meebrengen. Houd dit altijd goed in je achterhoofd. Ons advies is dan ook om deze strategie alleen toe te passen met geld dat je daadwerkelijk kunt missen. Je maakt snel veel winst, dat weten we, maar doe dit wel verstandig en calculeer ook een eventueel verlies in.

Live wedden met 79e minuut strategie bij:

Op zoek naar de perfecte wedoptie

Elke bookmaker heeft veel weddenschappen om uit te kiezen. Een 1x2 weddenschap, over/under of de correcte score: op al deze weddenschappen kun je de 79e minuut strategie toepassen. De ene wedoptie levert natuurlijk wel meer risico op dan de andere, zelfs in de laatste fase van de wedstrijd. Staat het 0-0 en zet je in de 83e minuut in op under 1.5 doelpunten? Als er weinig vechtlust in de ploegen zit, is de kans erg klein dat er nu nog twee keer gescoord wordt. Een extreem hoge winkans dus, maar lage quoteringen. De quoteringen zijn hoger als je aangeeft of er überhaupt nog een doelpunt valt. Zelfs in de meest saaie wedstrijd kan de bal opeens perfect voor de voeten van een spits terechtkomen. Het wordt een weddenschap met wat meer risico, en dus ook iets hogere quoteringen.

Exclusieve VoetbalGokken strategie

Dit doet de 79e minuut strategie met de quoteringen

Bij live weddenschappen hebben de bookies een belangrijke troef in handen. Tijdens de wedstrijd mogen ze de quoteringen namelijk zo vaak aanpassen als ze willen. Dit heeft zeker gevolgen voor gokkers die met de 79e minuut strategie aan de slag gaan. Als aan het einde van de wedstrijd steeds duidelijker wordt wie de wedstrijd wint en hoeveel doelpunten er vallen, gaan de quoteringen snel omlaag. Maar het interessante is dat je zelfs in de laatste minuten nog steeds winst kunt maken. Met de 79e minuut strategie kom je vaak uit op quoteringen die tussen de 1.05 en 1.30 schommelen. Zet je dus bijvoorbeeld €1.000,- in door middel van 79e minuut strategie methode, dan verdien je na positieve afloop van de wedstrijd al gauw €50,- tot €200,-. En dat met een voetbalwedstrijd waarbij jij allang wist dat het balletje alleen maar rond getikt werd en er niet in de laatste fase van de wedstrijd nog twee doelpunten zouden vallen. Dit is een kwestie van gevoel en het eventueel raadplegen van eerdere uitslagen van beide voetbalteams. Kijk hiervoor per club onder andere naar het gemiddelde aantal goals in een wedstrijd of het totale aantal doelpunten in de competitie.

Kies uit de beste bookmakers voor live wedden:

Ook de onderlinge duels uit verleden geven nuttige informatie. Is het een wedstrijd waarbij in het verleden weinig doelpunten vielen of werden de wedstrijden vaak met een 0 – 0 beëindigd? Dan is dit misschien wel een interessante wedstrijd om jou 79e minuut strategie op los te laten!

Wedden met extra hoge bedragen (maar blijf wel reëel!)

Als je op een relatief snelle methode geld wilt winnen met voetbalwedden, is de 79e minuut strategie misschien een tactiek voor jou. Het voordeel van deze strategie is dat het risico relatief gezien en vergeleken andere inzetten, betrekkelijk laag is. Echter de odds liggen veelal ook een stuk lager, wat de winsten in verhouding laag maakt tot het risico van inzetten.

Bij spelers die kiezen voor het hoog inzetten, maak je weliswaar hogere winsten, maar moet je wel voorzichtig zijn en zeker niet met geldbedragen spelen dat je eigenlijk niet kunt veroorloven. Met een inzet van bijvoorbeeld €250 in de laatste 10 minuten van een wedstrijd kun je in korte tijd veel winst maken, maar je kunt ten alle tijden ook nog steeds de weddenschap verliezen. We benadrukken daarom dat het belangrijk is om verantwoord te wedden en geen geld in te zetten dat je niet kunt missen.

Succesvol winnen met de 79 minuut strategie

Aan de slag met de 79e minuut strategie

Dus ben je op zoek naar een nieuwe tactiek voor je voetbalweddenschappen? Overweeg dan om de 79e minuut strategie uit te proberen door een spelersaccount aan te maken bij een online bookmaker met een live wedden-optie. Je hoeft niet direct met een grote bankroll te beginnen, want je kunt ook beginnen met slechts een paar tientjes of €100. Je kan zo rustig en gestaag jouw bankroll opbouwen.

En blijk je succes te hebben met de toepassing van deze 79e minuut strategie en zie je het totaal toenemen? Je kan later overwegen met hogere bedragen deze wedmethode toe te passen, waaruit bij winnende voorspellingen logischerwijs grote winsten zullen worden behaald.

Uiteraard geldt hierbij ook dat hogere inzetten tevens voor meer risico en geldverlies kunnen zorgen bij foute voorspellingen. Houd er daarom altijd rekening mee dat online gokken en toepassen van dergelijke strategieën nooit harde garanties zullen geven. Wij van VoetbalGokken.nl kunnen deze strategie dan ook alleen aanbevelen als hulpmiddel, maar claimen absoluut geen garantie voor succes.

Verbreed je kennis met deze artikelen

Bankroll management bij voetbal wedden

Win strategieën
15/04/2016

Gokken op voetbal volgens het taartmodel

Win strategieën
15/08/2016

Gegarandeerd winst met Surebets

Win strategieën
21/04/2014

Wat is ROI (Return of Investment)?

Win strategieën
21/04/2016

De beste Online Bookmakers