Win strategieën
13/05/2019 59.767 weergaven

79e minuut strategie

Hoge winkansen met wedden in de 79e minuut

De 79e minuut strategie is bij het grote publiek nog niet zo bekend. Toch is het erg interessant om deze strategie in je achterhoofd te houden wanneer je live gaat wedden op voetbal. Want met de juiste timing en een beetje lef kun je elke dag relatief makkelijk een paar honderd euro extra in het laatje brengen. Mits je natuurlijk wel de juiste handelingen doet en logisch blijft nadenken tijdens het toepassen van deze 79e minuut strategie…

Wat houdt de 79e minuut strategie bij wedden op voetbal precies in?

Een voetbalwedstrijd duurt in principe 90 minuten. Aan het begin van die 90 minuten is het nog maar afwachten hoe het duel zich ontvouwt. Maar de eerste 10 minuten na rust wordt het steeds duidelijker wat ieders kansen zijn. Laat staan als je wacht met inzetten tot de laatste momenten van de wedstrijd. Bij een live weddenschap heb je de luxe om af te wachten wat er gebeurt. Je bepaalt namelijk zelf op welk moment van de wedstrijd je geld gaat inzetten. Dat kan na 20 minuten of 50 minuten zijn, maar je kunt ook wachten tot het einde van de match nadert. En dan komen we op het terrein van de 79e minuut strategie! Bij de 79e minuut strategie wacht je bewust tot de laatste momenten van de wedstrijd. Dat hoeft overigens niet per se de 79e minuut te zijn. Je kunt namelijk ook nog gewoon inzetten in de 85e of 88e minuut van de voetbalwedstrijd. Er zit een duidelijk idee achter deze zogenaamde 79e minuut strategie. Doordat je pas in de laatste pakweg 10 minuten van de wedstrijd een voorspelling doorgeeft, is de kans namelijk groot dat je wint. Natuurlijk, de quoteringen zullen tegen die tijd niet zo hoog meer zijn. Maar hoe erg is dat als je bijna zeker weet dat je wint?

79e minuut strategie

Hoe zeker is het dat je wint?

Een late goal is niet ongewoon in het voetbal. Er zijn genoeg voorbeelden te vinden van clubs die in de laatste paar minuten het tij nog weten te kijken. Wie herinnert zich niet de halve finale van de Champions League, waarin Tottenham Hotspur op het allerlaatste moment ten koste van Ajax een finaleplaats wist te behalen? Maar eerlijk is eerlijk, de 3-3 kwam niet geheel onverwachts. Voor iemand die kiest voor de 79e minuut strategie, zou dit dus geen goede wedstrijd zijn. In veel gevallen zal de 79e minuut strategie winstgevend zijn. Tenminste, als je de juiste wedstrijd uitzoekt. Het meest kansrijk zijn de wedstrijden die eigenlijk al gespeeld zijn. Staat het meest dominante elftal al met 2-0 voor? Of is het 0-0 en mogen beide ploegen tevreden zijn met zo’n stand? De kans is dan groot dat er in het laatste deel van de match geen gekke dingen meer gebeuren. Maar bedenk je wel dat een strategie als deze toch risico’s met zich meebrengt en dat niet elke wedstrijd afloopt zoals jij misschien wel dacht. De sfeer op het veld kan soms zomaar omslaan en enige verassingen met zich meebrengen. Houd dit altijd goed in je achterhoofd. Ons advies is dan ook om deze strategie alleen toe te passen met geld dat je daadwerkelijk kunt missen. Je maakt snel veel winst, dat weten we, maar doe dit wel verstandig en calculeer ook een eventueel verlies in.

Op zoek naar de perfecte wedoptie

Elke bookmaker heeft veel weddenschappen om uit te kiezen. Een 1x2 weddenschap, over/under of de correcte score: op al deze weddenschappen kun je de 79e minuut strategie toepassen. De ene wedoptie levert natuurlijk wel meer risico op dan de andere, zelfs in de laatste fase van de wedstrijd. Staat het 0-0 en zet je in de 83e minuut in op under 1.5 doelpunten? Als er weinig vechtlust in de ploegen zit, is de kans erg klein dat er nu nog twee keer gescoord wordt. Een extreem hoge winkans dus, maar lage quoteringen. De quoteringen zijn hoger als je aangeeft of er überhaupt nog een doelpunt valt. Zelfs in de meest saaie wedstrijd kan de bal opeens perfect voor de voeten van een spits terechtkomen. Het wordt een weddenschap met wat meer risico, en dus ook iets hogere quoteringen.

Exclusieve VoetbalGokken strategie

Dit doet de 79e minuut strategie met de quoteringen

Bij live weddenschappen hebben de bookies een belangrijke troef in handen. Tijdens de wedstrijd mogen ze de quoteringen namelijk zo vaak aanpassen als ze willen. Dit heeft zeker gevolgen voor gokkers die met de 79e minuut strategie aan de slag gaan. Als aan het einde van de wedstrijd steeds duidelijker wordt wie de wedstrijd wint en hoeveel doelpunten er vallen, gaan de quoteringen snel omlaag. Maar het interessante is dat je zelfs in de laatste minuten nog steeds winst kunt maken. Met de 79e minuut strategie kom je vaak uit op quoteringen die tussen de 1.05 en 1.30 schommelen. Zet je dus bijvoorbeeld €1.000,- in door middel van 79e minuut strategie methode, dan verdien je na positieve afloop van de wedstrijd al gauw €50,- tot €200,-. En dat met een voetbalwedstrijd waarbij jij allang wist dat het balletje alleen maar rond getikt werd en er niet in de laatste fase van de wedstrijd nog twee doelpunten zouden vallen. Dit is een kwestie van gevoel en het eventueel raadplegen van eerdere uitslagen van beide voetbalteams. Kijk hiervoor per club onder andere naar het gemiddelde aantal goals in een wedstrijd of het totale aantal doelpunten in de competitie.

Ook de onderlinge duels uit verleden geven nuttige informatie. Is het een wedstrijd waarbij in het verleden weinig doelpunten vielen of werden de wedstrijden vaak met een 0 – 0 beëindigd? Dan is dit misschien wel een interessante wedstrijd om jou 79e minuut strategie op los te laten!

Wedden met extra hoge bedragen (maar blijf wel reëel!)

De 79e minuut strategie is ideaal als je in korte tijd veel winst wilt maken. Oké, van hoge quoteringen moet je het misschien niet hebben. Maar dat wil niet zeggen dat je genoegen moet nemen met lage winstbedragen. Er zit één groot voordeel aan het wedden met de 79e minuut strategie: het relatief lage risico. Doordat er een erg grote kans is dat je de weddenschap wint, durf je qua inzet misschien wel meer risico te nemen. Want waarom zou je slechts €25,- inzetten als je ook voor het tienvoudige kunt gaan? Je moet natuurlijk geen onverantwoord grote risico’s gaan nemen. Succesvol winnen met de 79 minuut strategieToch leent de 79e minuut strategie zich perfect voor een extra hoge inzet. Stel je zet in de laatste 10 minuten een bedrag van €250,- in tegen quoteringen van 1.30. In dat geval kun je in slechts 10 minuten tijd zomaar €100,- rijker worden. Het klinkt misschien alsof je met de 79e minuut strategie snel veel winst kunt maken. Dat is ook wel zo, al moet je er altijd van bewust zijn dat je de weddenschap nog steeds kunt verliezen. Een spits die uit het niets los weet te breken en scoort, kan dus roet in het eten gooien. Zet daarom geen honderden euro’s in als je het geld eigenlijk niet kunt missen.

Aan de slag met de 79e minuut strategie

Heb je zin om eens een andere tactiek uit te proberen bij je voetbalweddenschappen? Registreer dan snel een spelersaccount bij een van de online bookmakers en probeer de 79e minuut strategie zelf uit. Het enige wat je moet onthouden bij het kiezen van een online bookmaker, is dat er een ‘live wedden’ optie nodig is om deze strategie succesvol toe te passen. Daarnaast wil de redactie van VoetbalGokken.nl je erop wijzen dat je niet direct hoeft te beginnen met een grote bankroll van bijvoorbeeld €1.000,-. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om met een paar tientjes of €100,- te beginnen en je bankroll eerst rustig op te bouwen. Op deze manier kun je in een later stadium alsnog een paar honderd euro per weddenschap binnenslepen!

Verbreed je kennis met deze artikelen

Bankroll management bij voetbal wedden

Win strategieën
15/04/2016

Gokken op voetbal volgens het taartmodel

Win strategieën
15/08/2016

Gegarandeerd winst met Surebets

Win strategieën
21/04/2014

Wat is ROI (Return of Investment)?

Win strategieën
21/04/2016

De beste Online Bookmakers