Win strategieën
15/08/201613.988 weergaven

Gokken op voetbal volgens het taartmodel

Beginnende gokkers zetten vaak in op basis van hun gevoel. Maar voor wie serieus aan de slag wil met wedden op voetbal, is een goede strategie essentieel. Het taartmodel is zo’n populaire strategie waar veel mensen gebruik van maken. VoetbalGokken.nl legt je het basisprincipe uit.

Hoe ziet het taartmodel eruit?

Het taartmodel is een strategische manier van inzetten waarbij je je kansen over een aantal weddenschappen verdeelt. Voor je een eerste inzet plaatst, bepaal je een bedrag waar je mee wilt gaan spelen. Laten we zeggen dat dit een bedrag van 50 euro is. Die 50 euro staat gelijk aan een hele taart. Bij het taartmodel wordt deze taart verdeeld in 10 gelijke stukken, die elk staan voor 5 euro. Voor elke weddenschap die je aangaat, mag je maximaal één taartstuk inzetten. Dit levert in ons voorbeeld de volgende inzet op: 1/10 taart = 5 euro2/10 taart = 10 euro3/10 taart = 15 euro4/10 taart = 20 euro5/10 taart = 25 euro6/10 taart = 30 euro7/10 taart = 35 euro8/10 taart = 40 euro9/10 taart = 45 euro10/10 taart = 50 euro

Spreid uw kansen met het taartmodel

Wat het taartmodel uniek maakt, is dat je je kansen spreidt. Maar dat betekent niet dat je op 10 verschillende weddenschap 1/10 van de taart inzet. Want om echt succes te behalen met het taartmodel moet je de kansen per weddenschap inschatten. Zie j een weddenschap waarbij de beloning hoog is, maar de winstkans relatief klein? Dan is het verstandig om hier maar 1/10 van de taart op in te zetten. Bij weddenschappen waarbij je iets meer kans hebt om te winnen, is in ons voorbeeld een bedrag van 10, 15 of 20 euro de slimste keuze. Vind je een weddenschap waarvan je de kans reëel acht dat je deze gaat winnen, dan zet je 5/10, 6/10 of 7/10 van het taartmodel in. En kan het bijna niet anders dan dat bij een weddenschap je de winst naar je toetrekt? Natuurlijk zet je in dat geval een aanzienlijk deel van je budget in. Bij het taartmodel draait het immers allemaal om het behalen van winst.

Voetbalgokken money

Elke strategie heeft voor- en nadelen

Zoals met elke strategie, heeft ook het taartmodel voor- en nadelen. Voor velen is de spreidkans de belangrijkste reden om in te zetten met het taartmodel. Zo kan je zelfs op moeilijke bets inzetten zonder dat het je veel geld kost. Je schat immers van tevoren verstandig jou winstkansen in. Toch is deze strategie niet geschikt als je snel winst wilt maken. Je zet immers een groot deel van je budget in om weddenschappen waarbij de winstkans groot is. Maar dat zien andere gokkers ook. Het bedrag dat je hierbij wint, zal daarom relatief laag zijn. Het taartmodel is daarentegen wel ideaal als strategie voor de langere termijn omdat je de winst gestaag opbouwt. Daarbij maakt het niet uit hoe hoog uw inzet is, want de verhoudingen blijven altijd hetzelfde. Omdat je bij het taartmodel jou kansen spreidt, kan je nooit met één spel je hele saldo verliezen. Het taartmodel is dus perfect voor wie niet teveel risico wil lopen. Maar droom je van die echte grote klapper dan kan je beter een andere strategie kiezen.

Verbreed je kennis met deze artikelen

79e minuut strategie

Win strategieën
13/05/2019

Bankroll management bij voetbal wedden

Win strategieën
15/04/2016

Gegarandeerd winst met Surebets

Win strategieën
21/04/2014

Wat is ROI (Return of Investment)?

Win strategieën
21/04/2016

De beste Online Bookmakers