Speluitleg
15/05/201914.506 weergaven

Wat is een Single-bet?

Een Single-bet is een weddenschap die geplaatst wordt op slechts één voetbalwedstrijd. Je wint een Single-bet weddenschap bij het juist voorspellen van deze wedstrijd. Een Single-bet biedt over het algemeen het meeste zekerheid t.o.v. andere mogelijke weddenschap types. Het wedden op voetbal via een Single-bet weddenschap is dan ook één van de meest populaire keuzes onder gokkers.

Pluspunten van Single-bet weddenschap

Het grote voordeel van het plaatsen van een Single-bet weddenschap is dat bij een correcte voorspelling van de voetbalwedstrijd, het potentiële winbedrag direct is gewonnen en vrijwel direct opneembaar is op je spelers-account. Dit in tegenstelling tot het aangaan van een Combi-bet, waarbij meerdere wedstrijden voor één weddenschap gekozen dienen te worden. Bij deze gecombineerde weddenschap (Combi-bet) dienen alle gekozen wedstrijden juist voorspelt te worden. Meer wedstrijden in jouw Bet-slip betekent automatisch meer risico op een goede uitkomt van het totaal aantal wedstrijden in jouw weddenschap. Door te wedden via een Single-bet neem je met 1 wedstrijd dus minder risico met je weddenschap en kies je vrijwel altijd voor meer zekerheid.

Single bet

Minpunten van Single-bets

Er zit ook een minpunt aan het plaatsen van voetbalweddenschappen via de Single-bet methode. Je zet via een Single-bet per weddenschap elke keer maar op één voetbalwedstrijd in. Hierdoor dien je als speler in tegenstelling tot een Combi-bet steeds weer opnieuw een nieuw geldbedrag op nieuwe weddenschappen met een andere voetbalwedstrijd in te zetten. Je zult dus al snel over een grotere bankroll moeten beschikken in tegenstelling tot het aangaan van een gecombineerde weddenschap. Je kan als speler er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om kleinere bedragen in te zetten bij het wedden met Single-bets. Met deze kleinere bedragen is de potentiële winstuitkering bij de bookmakers wel lager, maar staat wel iedere Single weddenschap wat betreft de resultaten en uitkomst (en dus ook jouw eventuele winst) geheel op zichzelf.

Verbreed je kennis met deze artikelen

Beginners handleiding

Speluitleg
09/02/2023

Wat is Draw No Bet?

Speluitleg
19/04/2024

Wat is Live Wedden op Voetbal?

Speluitleg
22/02/2023

De beste Online Bookmakers