Algemeen
26/03/20204.383 weergaven

Gratis wedden bij een online bookmaker

Bestaat er echt zoiets als gratis wedden bij een online bookmaker? Jazeker! Al moet je niet verwachten dat je rijk wordt met de weddenschappen die je plaatst. Het aanbieden van free bets is voor een bookmaker vooral een manier om de aandacht te trekken van nieuwe spelers. Ook als er voor de vaste groep met spelers iets te promoten valt, komt er snel zo’n gratis weddenschap tevoorschijn. Voor jou als gokker is dat natuurlijk niet verkeerd. Je kunt namelijk winst maken zónder dat je je eigen speelsaldo aanspreekt. Zo loop je geen enkel risico om je eigen geld kwijt te raken.

No deposit bonus: ideaal voor spelers die een bookmaker zoeken

Tijdens je zoektocht naar een nieuwe bookmaker kom je ongetwijfeld de term no deposit bonus tegen. Dit bonustype is speciaal ontwikkeld voor spelers die nog zoekende zijn en niet zeker weten of een bookmaker bij hen past of niet. De no deposit bonus doet precies wat hij belooft, want je krijgt de bonus al toegekend zonder dat je ook maar één euro in je account hebt gestort. Geen storting dus, maar wel gratis speelgeld. Het voordeel van deze constructie is dat je een gokplatform geheel vrijblijvend kunt uitproberen. Ergens rondkijken is toch anders dan daadwerkelijk een weddenschap plaatsen en misschien zelfs proeven van je eerste succes. Bevalt het wedden? Dan kun je alsnog geld storten en zo je gokcarrière bij deze bookmaker een vervolg geven. Kom je erachter dat je maar moeilijk de weg vindt op het platform en voel je je er gewoon niet helemaal thuis? Het is dan hoog tijd om deze bookmaker te verlaten en te kijken of je een platform kunt vinden dat beter bij je past. Doordat je nog geen geld in je account hebt gestort, is die stap makkelijk te nemen. 

Zo werkt wedden met de no deposit bonus

De no deposit bonus verplicht je tot niets. Nou ja, bijna niets. Je moet namelijk wel een account aanmaken voordat je voor deze bonus in aanmerking komt. Inschrijven bij een bookmaker is heel simpel en kost maar een paar minuten van je tijd. Waar je normaal gesproken geld stort nadat je inschrijving is voltooid, maak je nu gebruik van de no deposit bonus. Dat betekent dat je meteen op zoek kunt naar een mooie weddenschap. Je beslist helemaal zelf waar je die no deposit bonus aan besteedt. Gratis wedden op de Eredivisie, de Premier League, de Serie A of de KNVB Beker: jij beslist. Maak je winst met deze gratis weddenschap, dan wordt dat gewonnen geldbedrag gewoon in je spelersaccount gestort. Lees wel even de voorwaarden door voordat je fanatiek aan het wedden gaat. De exacte bonusvoorwaarden verschillen namelijk per bookmaker. 

Eerst geld storten, daarna gratis wedden op voetbal

Gratis wedden bij een bookmaker kent heel wat varianten. Al zijn de meeste varianten een stuk minder vrijblijvend dan de no deposit bonus. Zo kiest jouw bookmaker er misschien voor om pas gratis speelgeld uit te delen nádat je een bedrag in je account hebt gestort. Dit maakt het lastiger om snel van bookmaker te wisselen, aangezien je niet wilt dat het gestorte geld verloren gaat. Toch hebben dit soort bonussen wel één groot voordeel ten opzichte van de no deposit bonus. Over het algemeen ligt het bonusbedrag namelijk hoger. Bij een no deposit bonus mag je al blij zijn met 5 euro extra speelgeld. De welkomstbonussen die een storting vereisen, leveren met gemak 20 euro of meer op.Er zijn bookmakers die voor iedere nieuwe speler hetzelfde bonusbedrag hebben klaarliggen. Bij een 100% stortingsbonus werkt dat anders. De hoogte van je gratis wedtegoed is daar gekoppeld aan je eerste storting. Vul je je account meteen aan met 50 euro, dan heb je dus 100 euro om mee te wedden. De helft komt van jou, de rest wordt door de bookmaker aangevuld. Het klinkt natuurlijk erg interessant dat de bookmaker je 50 euro geeft om gratis mee te wedden. Maar in de gokwereld geldt: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook. Eén blik op de bonusvoorwaarden en je weet dat het een hele klus is om dat gratis wedtegoed binnen te halen. Vooral de regels omtrent het vrijspelen van de bonus moet je goed nalezen. Op deze manier voorkom je dat die gratis weddenschap uiteindelijk toch aan jou voorbijgaat. 

Gratis wedden in de vorm van een risicovrije weddenschap

Met het begrip ‘gratis’ kun je in de bookmakerswereld veel kanten op. Gratis wedden kan namelijk ook betekenen dat je gegarandeerd geen inzet kwijtraakt. Dat gebeurt wanneer je kiest voor een risicovrije weddenschap. Als een bookmaker een risicovrije weddenschap voor je heeft klaarstaan, kun je in alle rust geld gaan inzetten. Dit is zelfs het perfecte moment om een keer iets meer lef te tonen, bijvoorbeeld door voor een weddenschap met hoge quoteringen te gaan. Mocht jouw voorspelling niet uitkomen, dan is er niets verloren. De bookmaker stort de inzet gewoon weer terug in je account, waarna je het geld kunt gebruiken voor een nieuwe weddenschap.Doordat je gegarandeerd geen verlies lijdt, heb je in principe een gratis weddenschap te pakken. De bookmakers zetten deze wedbonus in wanneer ze bijvoorbeeld een bepaalde wedstrijd of competitie willen promoten. Of misschien krijg je wel een risicovrije live weddenschap aangeboden nadat je een aantal keer pre-match hebt gewed bij de bookmaker. Zo krijg je meteen de kans om te kijken of live wedden op voetbal je ligt.      

Pak je smartphone erbij en ga voor die gratis weddenschap!

Een bookmaker denkt altijd strategisch. Als je een gratis weddenschap krijgt aangeboden, dan kun je er dus van uitgaan dat de bookmaker iets te promoten heeft. De mobiele app is bijvoorbeeld echt zoiets dat wedkantoren graag onder je aandacht brengen. Er gaat veel tijd en geld zitten in de ontwikkeling van zo’n bookmakers-app. Het is dus zaak dat zoveel mogelijk spelers die app ook daadwerkelijk gaan gebruiken. Een duwtje in de rug kan daarbij heel goed helpen. En voor dat duwtje in de rug maken de bookmakers vaak gebruik van gratis weddenschappen.Je hoeft geen nieuwe speler te zijn om gratis speeltegoed te krijgen voor een mobiele weddenschap. Maar het is wel belangrijk dat je nog nooit eerder via de app hebt gewed. Het is namelijk die allereerste mobiele weddenschap die gratis speelgeld oplevert. Vaak krijg je een paar euro tot je beschikking om de app mee uit te proberen. Het is misschien niet veel, maar die paar euro is genoeg om te kijken of mobiel wedden iets voor jou is. Bovendien mag je de gemaakte winst gewoon houden. Nu maar hopen dat die gratis weddenschap toch wat geld oplevert. Want dat geld kun je heel goed gebruiken als je in de toekomst nog meer mobiele weddenschappen wilt plaatsen. Wil jij graag flexibel zijn en zie je mobiel wedden wel zitten? Pak dan je smartphone erbij en laat die gratis weddenschap maar komen! 

Experimenteren met je gratis voetbalweddenschap

Gratis wedden op voetbal biedt de nodige voordelen. Zo’n gratis weddenschap komt bijvoorbeeld goed van pas als je kennis wilt maken met een nieuwe bookmaker. En ook bij die allereerste mobiele weddenschap is de drempel net wat lager wanneer je gratis speelgeld tot je beschikking hebt. Ben je geen absolute beginner en weet je wel hoe de gokwereld in elkaar zit? In dat geval is kun je die gratis weddenschap heel goed gebruiken om een beetje te experimenteren. In plaats van te wedden op de Eredivisie, Premier League of Bundesliga, kun je nu je geld inzetten op de Australische A-League of de Japanse J-League. Of verruil die standaard 1x2 weddenschap eens een keer voor een handicapweddenschap of correcte score weddenschap. Je hebt immers niets te verliezen.Een gratis weddenschap geeft je tot slot ook de vrijheid om een nieuwe wedstrategie uit te proberen. De 79e minuut strategie is interessant voor iedereen die graag live wedt op voetbal. Je hoeft geen ervaren speler te zijn, want zelfs beginnende voetbalwedders kunnen heel goed met deze strategie uit de voeten. Heb je een account bij meerdere bookmakers, dan kun je die gratis weddenschap misschien wel gebruiken voor een surebet. En wat te denken van value betting? Deze strategie vraagt om de nodige kennis en ervaring, en met een gratis weddenschap kun je alvast testen of je klaar bent voor je eerste serieuze value bet. 

Levert dat gratis wedden ook iets op?

Een gratis weddenschap is altijd mooi meegenomen. Toch moet je niet verwachten dat je bankroll flink groeit van alle free bets die jouw bookmaker aanbiedt. Meestal gaat het maar om een paar euro gratis speelgeld waarmee je mag gaan wedden. Bovendien vorderen sommige bookmakers het originele bedrag weer terug zodat alleen de pure winst overblijft. Dit zie je vooral terug bij de no deposit bonus. Kijk dus goed wat de regels zijn voordat je je verheugt op die gratis weddenschap.Kun je geen genoeg hebben van alles wat gratis is? Houd dan de promotiepagina of de sociale media van jouw bookmaker goed in de gaten. Zo weet je zeker dat je geen gratis weddenschappen misloopt.

Verbreed je kennis met deze artikelen

De beste Online Bookmakers