Algemeen
10/07/20194.372 weergaven

Voetbalwedden op je mobiele telefoon

De maatschappij is de laatste jaren behoorlijk veranderd. We willen flexibel zijn en de dingen doen op het moment dat ons het best uitkomt. Dat geldt ook voor voetbalweddenschappen. De ene keer wil je wedden terwijl je live meekijkt in het stadion, en de andere keer wil je de pauze op je werk graag slim benutten door nog even een weddenschap mee te pakken. Bookmakers doen er alles aan om dit mogelijk te maken. Ze hebben daarom volop geïnvesteerd in apps en mobiele websites. Heb jij je telefoon al in de aanslag voor een eerste mobiele weddenschap?

Altijd en overal wedden via je mobiel

Bij het ontwikkelen van de apps en mobiele websites hebben de bookmakers één belangrijk doel voor ogen: jou de flexibiliteit bieden die nodig is om alles uit je weddenschappen te halen. Want met je telefoon of tablet kun je wedden waar en wanneer je wilt.Wie wil er niet live wedden op bijvoorbeeld de ontknoping in de Eredivisie of de grote finale van het Europees kampioenschap voetbal? In het verleden zorgden dit soort wedstrijden nogal eens voor grote frustraties. Als je de deur uitging om het voetbalduel ergens in de stad te bekijken, dan was het haast onmogelijk om live een weddenschap te plaatsen. Geen laptop of pc in de buurt, dus gokkers moesten regelmatig zo’n interessante weddenschap laten schieten. Gelukkig is die situatie heel anders geworden. Alle grote bookmakers hebben inmiddels geïnvesteerd in een eigen app of goedwerkende mobiele website. Dat betekent dat je niet thuis hoeft te zijn om toch nog even die ene weddenschap te kunnen plaatsen. Mobiel wedden zorgt er bovendien voor dat je je nooit hoeft te vervelen. Als je afspraak de trein heeft gemist, kun je dat extra kwartier goed gebruiken om geld te verdienen met je voetbalkennis. Ook werkpauzes, de wachtkamer van de tandarts of gewoon een luie avond op de bank worden leuker als je mobiel kunt gaan wedden. De winst die je maakt, is dan mooi meegenomen!

Weddenschappen plaatsen en praktische zaken regelen

Bookmakers bieden via hun mobiele platform precies dezelfde weddenschappen aan als via de reguliere website. Je kunt dus gewoon kiezen voor een over/under weddenschap bij de Eredivisie, een handicap-weddenschap bij de Italiaanse Serie A of een 1x2 weddenschap bij de Japanse J-League. Natuurlijk heb je dankzij je smartphone altijd de statistieken bij de hand om een weddenschap goed voor te kunnen bereiden.Als je eenmaal gewend bent aan het mobiele platform van de bookmaker, dan is de kans groot dat je je smartphone er ook bij pakt om andere zaken te regelen. En dat kan. De apps en mobiele websites hebben namelijk exact dezelfde functies als het gewone platform. Misschien is je saldo wel te laag en moet je dringend geld storten. Of heb je juist veel weddenschappen gewonnen en wil je een uitbetaling aanvragen? Zelfs je nieuwe adres doorgeven na een verhuizing regel je eenvoudig via je mobiel. Vergeet daarnaast niet om de bonusacties in de gaten te houden. Die mooie free bet bij de finale van de Champions League geldt voor alle gokkers, dus ook als je wedt via je mobiel. Bij vragen of problemen laat de bookmaker de mobiele gokker zeker niet in de steek. Binnen no time heb je de live chat opgestart of kun je contact opnemen via WhatsApp. Mobiel wedden is de toekomst, en dat hebben de bookmaker echt wel in de gaten.

Live wedden via je mobiel: een goed idee!

Het mobiele platform is geschikt voor alle soorten voetbalweddenschappen. Toch is er één categorie met weddenschappen die er echt uitspringt. We hebben het dan over live wedden.Bij live weddenschappen is snelheid cruciaal. Zie je dat een elftal steeds meer druk begint te zetten en kan het nooit lang meer duren voordat er een doelpunt valt? Dit is hét moment om actie te ondernemen. Dankzij het mobiele platform kun je direct reageren, ongeacht waar je bent. Live wedden op voetbal is natuurlijk helemaal interessant als je in het stadion aanwezig bent. Je bent dan niet afhankelijk van een livestream, actuele statistieken of een grafische weergave van de wedstrijd. Je ziet live wat er op het veld gebeurt, en daar kan zomaar een winnende weddenschap uit voortkomen.

Blijf op de hoogte met handige notificaties

Veel bookmakers bieden gebruikers van het mobiele platform nog een handig extraatje. Je kunt je namelijk aanmelden voor de live alerts. Via deze notificaties houdt de bookie je op de hoogte van doelpunten, kaarten of wedstrijduitslagen. Je geeft daarbij zelf aan welke wedstrijden of competities voor jou interessant zijn om te volgen. Op deze manier houd je de controle en blijf je toch goed op de hoogte van de verschillende wedstrijden. Deze live alerts zijn natuurlijk ook handig wanneer je geen tijd hebt om de wedstrijd 90 minuten lang te volgen. Als een live alert aangeeft dat er net gescoord is, dan kun je alsnog besluiten om actie te ondernemen.

Een bonus bij je eerste mobiele weddenschap

Heb je inmiddels in de gaten dat mobiel wedden de nodige voordelen oplevert? Dan is het hoog tijd om het zelf eens uit te proberen. Bij veel bookmakers profiteer je bij de eerste mobiele weddenschap bovendien van een extra bonus. Meestal gaat het om een free bet of risicovrije weddenschap. Hiermee kun je het mobiele platform in alle rust uittesten zonder dat je meteen je eigen gokbudget moet aanspreken. De mobiele bonus is bedoeld voor iedere gokker die voor het eerst via zijn smartphone of tablet gaat wedden. Dus zelfs als je al langere tijd een spelersaccount hebt, kun je deze bonus gewoon incasseren. Zoals gezegd, ook de rest van de bonusacties zijn beschikbaar als je wedt via je mobiel. Houd de promotiepagina van je bookmaker daarom goed in de gaten.

Hoe start je met wedden via je mobiel?

Je hoeft maar weinig stappen te doorlopen voordat je klaar bent voor je eerste mobiele weddenschap. Maar er is altijd die belangrijke eerste stap: controleren op welke manier jouw bookmaker het wedden via een smartphone of tablet mogelijk maakt. Er zijn twee opties. De eerste groep met bookmakers heeft het reguliere gokplatform aangepast zodat het ook geschikt is voor mobiel. Je gaat dus gewoon naar de mobiele versie van de website als je onderweg even een weddenschap wilt plaatsen. Het voordeel is dat je via je smartphone eenvoudig in kunt loggen, net zoals je dat op de reguliere website gewend bent. Je hoeft je verder niet speciaal aan te melden als mobiele gebruiken. Zonder tijdverlies ben je direct toe aan die eerste weddenschap.Er bestaat ook nog een andere groep met bookmakers, namelijk zij die liever vertrouwen op een app. Het voordeel is natuurlijk dat zo’n vaak wat sneller en soepeler werkt dan een mobiele website. Bij een live weddenschap kan dit zomaar het verschil maken tussen hoge en beduidend lagere quoteringen. Snel reageren is immers essentieel, anders heeft de bookmaker di hoge quoteringen misschien al aangepast. De meeste apps zijn geschikt voor Android-toestellen en iOS. Dat betekent dat je gewoon naar de Google Play Store of App Store kun gaan om daar de app te downloaden. Er zijn wel een paar uitzonderingen. Bij sommige bookmakers is het namelijk alleen mogelijk om de app te downloaden via een link op de eigen website. Na het downloaden kun je meteen inloggen met je gegevens. Heb je nog geen spelersaccount? Via de registratieknop is dat snel geregeld.

Stel de juiste eisen aan de app of mobiele website

Als je van plan bent om vaak via je mobiel te wedden, dan is het belangrijk dat je een bookie kiest die aan strenge eisen voldoet. Er zitten namelijk grote verschillen tussen de mobiele platforms van de bookmakers.Allereerst moet je kijken of de mobiele versie overzichtelijk genoeg is. Het kleine scherm van je smartphone vraagt nu eenmaal om een andere indeling dan een laptop. Maar kun je met deze aangepaste indeling wel gemakkelijk alle informatie of wedopties vinden? Een overzichtelijk platform is essentieel, zeker als je live wilt wedden op voetbal. Je kunt het je niet permitteren dat je opeens die o zo belangrijke statistieken niet meer vindt. Je moet snel kunnen reageren, en een logische opzet van het mobiele platform helpt daarbij. Over snelheid gesproken…je wilt natuurlijk niet dat het platform traag werkt of op belangrijke momenten hapert. Kijk dus ook of de pagina’s snel laden en of je gemakkelijk door de website navigeert.Wanneer je verschillende bookmakers met elkaar vergelijkt, merk je meteen dat het ene mobiele platform functioneler en sneller is dan het andere. Bedenk je daarom goed wat je van de app of mobiele site verwacht. Dit kan zomaar beslissend zijn bij je keuze voor een bookmaker.

Het is tijd om mobiel te gaan wedden

Mobiel wedden is inmiddels niet meer weg te denken uit de gokwereld. Het biedt jou als gokker veel vrijheid om de momenten uit te kiezen waarop je wilt wedden. Ook mis je nu geen enkele belangrijke weddenschap meer. Dus download de app of ga naar de mobiele website van je bookmaker. Plaats je eerste weddenschap en je ervaart vanzelf de vele voordelen van mobiel wedden.

Verbreed je kennis met deze artikelen

De beste Online Bookmakers