Champions League
11/03/20197 reacties

Champions League-return Bayern München tegen Liverpool

Champions League-return Bayern München tegen Liverpool
Deze week worden er in de Champions League weer vier echte krakers gespeeld. Bayern München tegen Liverpool is er daar één van. In de heenwedstrijd kwamen beide ploegen niet tot scoren en dat betekent dat er nog van alles kan gebeuren in de Allianz Arena tijdens de return in Beieren. Wordt het Bayern München met Arjen Robben of Liverpool met Wijnaldum en Van Dijk die we straks samen met Ajax in de koker treffen? Speel mee met deze topper en zet bij TOTO in op jouw favoriet!

Jurgen Klopp: “Een goede uitslag met het oog op de return”

Twee weken geleden speelden Liverpool thuis tegen Bayern München en trainer Jurgen Klopp hoopte dan ook het publiek te trakteren op een overwinning, maar die bleef uit. Het werd 0-0 in het Astrid Park en daarmee is er nog een hoop werk te doen voor de Engelse club.  “Het resultaat is redelijk. Dit is niet waar we van droomden, maar het is niet slecht”, zegt Klopp tegen de Engelse media. Volgens Klopp moet dat in de Allianz Arena anders. “We hebben de basis gelegd, maar we zijn er nog niet”, zegt de Duitser tegen de BBC. “Dit is wel een goede uitslag met het oog op de return, zeker omdat we in het heenduel het defensief moesten stellen zonder ‘Van Dijk’ onze grote man in de achterhoede”, aldus de gedreven trainer van Liverpool die komende woensdag wel weer kan beschikken over ‘Virgil’.

Georginio Wijnaldum: “In return nog van alles mogelijk”

Georginio Wijnaldum speelde in het heenduel wel mee en reist met een goed gevoel af richting München. “Het positieve is dat we geen tegendoelpunt hebben gekregen. Daardoor is er in de return nog van alles mogelijk. We gaan ons best doen om de volgende ronde te bereiken. Dat willen we graag”, zegt de middenvelder in Sky.

“Voetbalt makkelijker met Virgil erbij”

Wijnaldum is blij dat zijn landgenoot Virgil van Dijk woensdag weer op het veld zal staan. In de heenwedstrijd ontbrak de verdediger door een schorsing. “Ik vond dat we het achterin wel goed deden, maar het is natuurlijk wel makkelijker als Virgil er is. Ik denk dat hij dat wel bewezen heeft sinds hij bij Liverpool speelt. Het voetbalt ook wat makkelijker”, aldus Wijnaldum.

Virgil van Dijk: “We willen doorstoten naar volgende ronde”

Ook Van Dijk zelf staat te popelen op de aftrap in de Allianz Arena, al wordt het volgens de verdediger zeker geen gemakkelijke opgave. “Ze hebben natuurlijk een geweldig team, met geweldige spelers. Het is een fantastische club en een geweldige tegenstander om tegen te spelen, ik denk dat het een mooie wedstrijd zal worden”, zegt Van Dijk op de officiële website van de UEFA . “Wij willen natuurlijk ook doorstoten naar de volgende ronde. We moeten overal klaar voor zijn. We willen die wedstrijd winnen, we willen doorgaan en we zullen meer dan honderd procent moeten presteren om dat voor elkaar te krijgen, maar ik kijk ernaar uit. Het is een stadion waarin ik nog niet eerder heb gespeeld, dus voor mij wordt het een nieuwe plek om te spelen”, aldus Van Dijk.

Niko Kovac: “Zorgen dat we het in München afmaken”

In Liverpool viel er weinig te halen voor Bayern München dat met een gelijkspel 0-0 op het scorebord werd afgefloten. Maar Bayern München-trainer Niko Kovac is tevreden over het resultaat tegen een sterke Engelse tegenstander. “Er zijn maar weinig ploegen die in Liverpool overeind blijven en de nul houden. We hebben onze doelstelling gehaald: hier gelijkspelen. Nu moeten we zorgen dat we het in München afmaken”, aldus Kovac tegen de Duitse media.

Robert Lewandowski: “Woensdag beter spelen dan in de heenwedstrijd”

Ook Robert Lewandowski kijkt uit naar de komst van Liverpool in eigen stadion. “Je weet nooit wat er gaat gebeuren in de Champions League, maar een ding is zeker wij moeten minimaal een keer scoren om door te gaan. Ik hoop dat we woensdag beter spelen dan in de heenwedstrijd”, aldus de Poolse aanvaller die deze maand al vier keer scoorden in de Bundesliga tegen de BBC.

Verdediger Joshua Kimmich geschorst

Bayern begon de week uitmuntend door met 6-0 te winnen van Wolfsburg dat zevende staat in de Bundesliga. Met 57 punten staat Bayern samen met Borussia Dortmund aan kop. Een goed begin van de Champions Leagueweek, maar de trainer van de Duitse ploeg beschikt niet over een complete selectie. Tegen Liverpool mist de Bayern zijn rechtsback Joshua Kimmich. De verdediger kreeg op Anfield geel en is voor woensdag geschorst.

Arjen Robben: “Ik probeer van alles”

Ook de lappenmand van Bayern is goed gevuld. Arjen Robben is één van de spelers die we woensdag niet op het veld zullen zien schitteren. Robben kampt nog altijd met een kuitblessure, die hem al vanaf november vorig jaar aan de kant houdt. De frustratie is dan ook hoog bij de inmiddels 35-jarige vleugelaanvaller. “Ik probeer van alles”, zegt Robben tegen de NOS. “Maar het levert allemaal niets op. Tweemaal leek het probleem bijna opgelost, ik trainde alweer met de ploeg. Maar toen kreeg ik toch weer last”, aldus Robben die hierdoor woensdag vanaf de kant moet toekijken.

Ziekenboeg Bayern München

Nog een speler die Kovac moet missen woensdag is de Franse aanvaller Kingsley Coman. De aanvaller heeft in Liverpool nog gespeeld, maar liep dat weekend erna in de competitiewedstrijd tegen Hertha BSC (1-0) een hamstringblessure op. Hij staat volgens de medische staf van de Duitse kampioen ‘voorlopig’ aan de kant. “Kingsley heeft de afgelopen weken veel gespeeld. En dan ben je kwetsbaar”, aldus trainer Niko Kovac die ook zijn middenvelder Corentin Tolisso (knieblessure) al lange tijd niet op kan stellen. Verder is het nog onzeker of verdediger David Alaba, middenvelders Leon Goretzka en Franck Ribery wel van de partij zullen zijn.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Bayern Munchen - Liverpool

De quoteringen bij de bookmakers voor de return in München zijn scherp ingeschaald, met louter hoge odds! Een overwinning van thuisploeg Bayern München levert jou als speler al x 2.11 keer de inleg op. De hoogste odd van dit Champions Leagueduel wordt uitgekeerd al je een kruisje zet bij een gelijkspel x 3.55 keer het speelbedrag als het duel – na negentig minuten – onbeslist is. Verwacht je dat Liverpool er met de buit vandoor gaat? Speel dan op een overwinning van The Reds en ontvang x 3.40 keer je inleg als de verliezend finalist van vorig seizoen weet te winnen in de Allianz Arena.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Champions League-wedstrijd Bayern München – Liverpool wordt gespeeld op woensdag 13 maartom21:00 uur in de Allianz Arena te München. Krijgt de Duitse ploeg van Arjen Robben het voor elkaar om thuis het ticket naar de kwartfinales te veroveren? Of gaat de beuk erin bij het team van Wijnaldum en Van Dijk, waardoor Liverpool zich alsnog plaatst bij de laatste acht teams in deze CL-editie? Speel mee en laat jouw voorspelling achter bij TOTO via VoetbalGokken.nl!Voorspel deze wedstrijd bij de TOTO, de enige echte bookmaker van Nederland! Ga hier naar TOTO sportweddenschappen & doe jouw voorspelling![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers