Champions League
23/04/2018

Halve finale Champions League: Bayern München vs. Real Madrid

Halve finale Champions League: Bayern München vs. Real Madrid
Voetballiefhebbers krijgen deze week een fantastische wedstrijd voorgeschoteld. In de halve finale van de Champions League gaan Bayern München en Real Madrid de dubbele confrontatie aan. De Allianz Arena is het decor van de twee grootmachten voor deze eerste ontmoeting. Volgende week wordt er beslist welk team in de finale zal staan. VoetbalGokken blikt alvast vooruit op deze buitenlandse kraker.

Jupp Heynckes: “Het is van groot belang dat we thuis heel goed gaan spelen”

Bayern München is een goede week geleden voor de zesde keer op een rij al kampioen van Duitsland geworden. Het team van trainer Jupp Heynckes heeft echter nog een doel voor ogen: Het winnen van de Champions League. Bayern sluit aan bij de laatste vier van dit toernooi waaruit Liverpool, AS Roma en Real Madrid ook deel van uitmaken. De Madridlenen zijn de tegenstanders van komende woensdag voor de Duitse topploeg. Geen gemakkelijke klus vindt ook Heynckes die hoge eisen stelt van zijn team. “Het niveau moet wel omhoog als wij dit seizoen ook de Champions League willen winnen”, zegt de coach die vooruitblikt naar de thuiswedstrijd tegen Real. “Wij krijgen niets cadeau. Het is daarom van groot belang dat we thuis heel goed gaan spelen”, aldus de trainer die volgens de Duitse krant Bild volgend seizoen het stokje doorgeeft aan de 46-jarige Kroaat Niko Kovac.

Heynckes: “Ik hoop dat Ronaldo geen goede dag heeft”

Heynckes is vooral gericht op de topspits van Real Madrid: Cristiano Ronaldo. “Ik hoop dat Ronaldo geen goede dag heeft,” zei de 72-jarige trainer over de Portugees die dit Champions Leagueseizoen nog elke wedstrijd wist te scoren.

Arjen Robben: “Wellicht dat Real Madrid favoriet is, maar dat zegt mij helemaal niets”

Arjen Robben verklaarde klaar te zijn voor de halve finale tegen Real. “Wellicht dat Real Madrid favoriet is, maar dat zegt mij helemaal niets”, zegt Robben in De Telegraaf. De Nederlander werd in seizoen 2012/2013 kampioen in de Champions League. “Om de finale te halen, is het heel belangrijk dat we thuis goed spelen. Het duel in de Allianz Arena kan beslissend zijn”, voorspelt de 34-jarige interland. “Het grootste gevaar bij Real zit in de aanval. Ze hebben fantastische aanvallers. We moeten goed samenwerken in de verdediging om ze af te stoppen”, aldus Robben die nog niet zeker is van een basisplek in de selectie van Heynckes.

Zinedine Zidane: “De titel verdedigen we tot de dood”

Real Madrid won de Champions League in de afgelopen twee seizoenen. Een derde opeenvolgende titel zou het team van trainer Zinedine Zidane goed doe. In de Spaanse LaLiga slaat Real met de derde plek de plank weer mis, maar de coach is positief over het feit dat zijn team de halve finale heeft bereikt. “Ik ben heel tevreden dat we in de halve finale van de Champions League staan”, aldus de trainer van Real Madrid. “We gaan goed trainen voor deze wedstrijd. De titel verdedigen we tot de dood. Daarvoor ga ik niets veranderen binnen mijn selectie”, aldus de Fransman.

Zidane: “We verdienen het om bij de laatste vier te zitten”

De Madridlenen sleepte ten koste van Juventus de ticket voor de laatse vier binnen. De titelhouder kreeg tijdens de terugwedstrijd bij Juventus vlak voor het verstrijken van de blessuretijd een strafschop, die fel werd betwist door de Italianen. Cristiano Ronaldo schoot vanaf elf meter de 1-3 binnen en voorkwam daarmee een verlenging. “Daar ben ik woest over. Ik snap niet dat mensen zulke dingen zeggen. We verdienen het om bij de laatste vier te zitten. Blijkbaar kan niet iedereen het verkroppen dat wij het steeds zo goed doen”, aldus Zidane.

Wedstrijdoverzicht

Afgelopen seizoen stonden Bayern en Real ook tegenover elkaar, toen in de kwartfinales. In de heenwedstrijd in de Allianz Arena werd het 1-2. Voor rust greep Bayern-speler Vidal de kans om op voorsprong te komen, maar Ronaldo trok het duel de tweede helft naar zich toe en scoorde tweemaal. Tijdens de return in Bernabéu sleepte de Zuid-Duitsers er een verlenging uit. Lewandowski trok voor de rust de stand weer gelijk door de 0-1 aan te tekenen, dankzij een own goal van Segio Ramons en wie anders dan Ronaldo gingen beide ploegen de extra tijd in. In de verlenging bleek Real toch de betere ploeg, Ronaldo (2x) en Asensio zorgden daarin voor de 4-2 eindstand.  De geblesseerden bij Bayern München zijn: Alaba, Neuer en Vidal. Voor Coman en Tolisso komt de halve finale tegen Real ook nog te vroeg. Zidane kan met uitzondering van de geblesseerde Nacho over een fitte selectie beschikken.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Bayern Munchen tegen Real Madrid

Voor de bookmakers is het lastig om te bepalen wie er de meeste kans heeft om dit te winnen. Gunstig dus voor de waarde van de pre-wedstrijdquoteringen in het 1X2 spelsysteem. Bayern München krijgt door het thuisvoordeel een iets lagere quotering mee dan Real, maar met een quotering van x 2.04 wordt winst van de Duitse topclub nog altijd goed beloond. Voor een uitzege van Real Madrid rekenen de bookies met een pre-wedstrijdquotering van x 3.65 keer het speelbedrag echt bijzonder hoge odds. Worden de punten verdeeld aan het einde van deze heenwedstrijd in de halve finale? Dan wordt je inleg x 3.75 keer meer waard. Wat wordt jouw voorspelling in deze halve finale wedstrijd in de Champions League? 18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De heenwedstrijd van de halve finale in de Champions League Bayern München – Real Madrid wordt gespeeld op woensdag 25 april om 20:45 uur in de Allianz Arena te München. Durf jij je voorspelling achter te laten bij de bookmakers? Kijk voor de beste odds bij diverse bookmakers in ons bookmakers overzicht![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers