Champions League
30/04/2018

Hoge odds voor CL return AS Roma vs. Liverpool

Hoge odds voor CL return AS Roma vs. Liverpool
In de heenwedstrijd bezorgde Liverpool met een 5-2 winst op AS Roma ervoor dat het over de beste papieren beschikt om de finale van de Champions League te bereiken. De return in Rome wordt aanstaande woensdag gespeeld en dan moet blijken of die riante uitgangspositie volstaat voor een finaleplaats. De bookmakers hebben de pre-wedstrijdquoteringen alvast zodanig ingedeeld dat een stunt van de Romeinse ploeg flink wat geld oplevert. En dat ze kunnen stunten bewees de Italiaanse equipe in de vorige ronde door FC Barcelona uit te schakelen!

Virgil van Dijk: “Het wordt een moeilijke wedstrijd in Rome”

Virgil van Dijk speelde vorige week dinsdag de halve finale van de Champions League tegen AS Roma en kreeg met zijn team in de laatste tien minuten nog twee goals om de oren. “De laatste tien minuten werden de ruimtes een beetje te groot”, was zijn verklaring over die twee tegentreffers. “De vermoeidheid woog ook een beetje door, maar of ik gelukkig of teleurgesteld ben? We zouden altijd voor een 5-2 getekend hebben”, zegt Van Dijk. Voor de return in Rome is de Oranje-interland dan ook op zijn hoede. Vooral omdat AS Roma in de kwartfinale tegen FC Barcelona al heeft laten zien over veerkracht te beschikken. “Het wordt een moeilijke match in Rome. Dat konden we allemaal zien toen Barcelona er op bezoek ging. Maar we zijn volledig klaar voor de ambiance en de opponent die we daar voorgeschoteld krijgen”, aldus een zelfverzekerde Van Dijk.

Georginio Wijnaldum: “Nog 95 minuten volhouden”

Ook Georginio Wijnaldum staat te popelen om het ticket voor de finale van het miljoenenbal binnen te tikken. “Nog 95 minuten volhouden en we gaan naar de finale in Kiev”, glimlacht de Oranje-speler tegen het AD. Toch beseft ook Wijnaldum dat de Romeinen gevaarlijk kunnen zijn in eigen stadion. “Het is nog niet gedaan. Dat merkte Barcelona in de vorige ronde. We moeten nog één keer honderd procent geven, maar gaan er met een goed gevoel heen”, aldus de middenvelder.

AS Roma-trainer Eusebio Di Francesco: “In voetbal is alles mogelijk”

Bij AS Roma zit de spanning er goed in. Het team van AS Roma-trainer Eusebio Di Francesco moet woensdag vol aan de bak wil het de finale van de Champions League nog halen. Di Francesco vertrouwt erop dat zijn team net als tegen Barça een stunt kan uithalen tegen The Reds. “Natuurlijk is de strijd nog niet gestreden, want in voetbal is alles mogelijk”, zegt de Italiaanse coach. “Mijn ploeg moet in ieder geval een brandend verlangen hebben om voor een nieuwe stunt te zorgen. Ik geloof er nog steeds volledig in. Het wordt natuurlijk niet makkelijk, maar we moeten erin geloven en dezelfde strijd laten zien als in het slot van de match tegen Barcelona. Het zal in ieder geval een andere wedstrijd worden dan tegen Barcelona.”

Kevin Strootman en Rick Karsdorp

Of we nog een Nederlandse inbreng vanaf Roma zijn kant zullen zien is nog maar de vraag. Di Francesco kan waarschijnlijk geen beroep doen op zijn eerste aanvoerder Kevin Strootman. De 28-jarige middenvelder werd tijdens het duel op Anfield - vorige week dinsdag - hard in zijn rug geraakt toen hij een sliding maakte. Volgens de Italiaanse club was de eerste indruk dat Strootman een of meerdere zware kneuzingen aan zijn ribben heeft. Woensdag wordt bepaald of Strootman wel of niet kan spelen. Rick Karsdorp is nog altijd geblesseerd aan zijn knie en zal ook tijdens de wedstrijd van woensdag niet in actie komen. De Oranje-verdediger staat al sinds eind oktober 2017 langs de kant.

Pre-wedstrijdquoteringen voor AS Roma versus Liverpool

De bookmakers trekken zich er weinig van aan dat Liverpool er op dit moment het beste voor staat. De kwartfinale in Rome heeft de bookies versteld doen staan. De pre-wedstrijdquotering voor een overwinning van Liverpool levert dan ook al snel x 2.60 keer je inleg op. De odds voor winst van AS Roma staat gequoteerd op vrijwel hetzelfde bedrag met x 2.55 keer het ingelegde speelbedrag. Wordt het een gelijkspel tussen AS Roma en Liverpool? Dan worden de hoogste odds bij de bookmakers in het 1X2 spelsysteem uitgekeerd, namelijk x 3.85. Welke voorspelling plaats jij voor deze spannende halve finale in de Champions League?18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De return in de halve finale van de UEFA Champions League AS Roma – Liverpool wordt gespeeld op woensdagavond 2 mei om 20:45 uur in de Olimpico stadion te Rome. Komen Van Dijk en Wijnaldum in de finale te staan met Liverpool of gaat het Roma-team van de geblesseerde Strootman en Karsdorp opnieuw hoge ogen gooien in de terugmatch? Laat jouw voorspelling nu achter bij onze bookmakers![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers