Eredivisie
28/08/2018

Feyenoord vervolgt Eredivisie competitie met thuisduel tegen NAC

Feyenoord vervolgt Eredivisie competitie met thuisduel tegen NAC
Feyenoord heeft zich de hele week kunnen focussen op het duel tegen NAC. In tegenstelling tot PSV en Ajax hoefden de Rotterdammers niet Europees in actie te komen. Hoewel de club en supporters dat ongetwijfeld liever anders hadden gezien, zorgt dit wel voor een licht voordeel in de komende Eredivisiewedstrijd tegen NAC Breda. Giovanni van Bronckhorst verwacht een betere prestatie dan tegen Heerenveen (3-5 winst), terwijl ook in Breda gehoopt wordt op herstel na de 0-2 thuisnederlaag tegen Excelsior. Kortom: twee ploegen die op scherp staan en er een echte wedstrijd van willen maken. Welke uitslag voorspel jij?

Giovanni van Bronckhorst: “Komende week kritisch kijken en de positieve dingen meenemen naar NAC”

Op het eerste gezicht lijkt NAC misschien een ideale tegenstander om vertrouwen op te doen, maar Feyenoord heeft de laatste jaren flink wat moeite met de Brabantse ploeg. Afgelopen seizoen werd zowel uit als thuis verloren. In de Kuip werd het 2-0 en in maart van dit jaar herhaalde ‘de Parel van het Zuiden’ die stunt in eigen huis door de Rotterdammers met 2-1 af te troeven. Van Bronckhorst weet dus wat ze te doen staat zondag: “Normaal gesproken zijn we thuis heel sterk. Winnen geeft altijd vertrouwen, soms heel veel en soms maar vijf procent. Het werd uiteindelijk 3-5, maar de uitslag had anders moeten zijn. Daar gaan we komende week nog kritisch naar kijken, maar we zullen ook zeker de positieve dingen eruit halen en die gebruiken in de wedstrijd tegen NAC”, aldus de hoofdcoach op Feyenoord.nl

Jens Toornstra: “Tegen NAC de stijgende lijn doortrekken”

Feyenoord-middenvelder Jens Toornstra was afgelopen speelronde op schot met twee goals tegen SC Heerenveen. Maar de Oranje-international beseft dat het tegen NAC negentig minuten lang goed zal moeten spelen om niet opnieuw in de problemen te komen: “Dit was totaal onnodig”, vertelt hij aan Feyenoord-TV. “Bovendien is werken aan het doelsaldo nog altijd heel belangrijk. Hopelijk kunnen we tegen NAC daar weer aan werken, zonder tegentreffers te incasseren. Want het doelsaldo kan op het eind weleens doorslaggevend zijn. We moeten proberen tegen NAC deze stijgende lijn door te trekken.”

Trainer NAC: “We zijn niet stabiel genoeg”

Mitchel van der Gaag zag afgelopen weekend tegen Excelsior – die andere ploeg uit Rotterdam – dat zijn elftal niet constant genoeg is en dat baart hem grote zorgen richting het duel tegen Feyenoord: “Vooral in balbezit komen we tekort. We zijn niet stabiel genoeg en daar moeten we zeker wat aan doen anders gaan we er tegen Feyenoord weer af”, zo valt te lezen op de website NAC.nl.

Mounir El Allouchi: “Ruggen rechten richting Feyenoord”

Ook bij Mounir El Allouchi drong het besef na de nederlaag tegen Excelsior door dat het anders moet als ze afreizen naar De Kuip: “We moeten weer als team gaan voetballen”, legt hij het belangrijkste pijnpunt bloot op het digitale huis van de club. “We geven de goals te gemakkelijk weg. Het is nu een kwestie van de ruggen rechten richting Feyenoord. We moeten zo snel mogelijk uithuilen en ons richten op Feyenoord. Dat wordt een hele zware pot. Het is zaak om direct om te schakelen richting Feyenoord. Elke wedstrijd is een wedstrijd op zich, het kan zo maar zijn dat we volgende week wel weer heel goed spelen.”

Arno Verschueren: “We weten dat het kan in De Kuip”

De Belgische verdediger Arno Verschueren is het eens met El Allouchi en hamert op de goede uitslagen van vorig seizoen tegen Feyenoord: “We weten van vorig jaar dat het kan in De Kuip. We moeten terug iedereen oppeppen en hard werken. Op naar Rotterdam, dan moeten we het daar maar doen”, vertelt hij aan NAC-TV.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Feyenoord – NAC Breda

De bookmakers kennen hun pappenheimers en trekken zich niks aan van statistieken of tegengoals die Feyenoord in de slotfases incasseert. De bookies hebben de pre-wedstrijdquoteringen in het 1X2-spelsysteem zodanig ingedeeld dat een Rotterdamse thuiszege het meest voor de hand ligt. Ben je het daarmee eens? Speel dan een 1 en ontvang x 1,13 keer je inleg retour als Feyenoord drie punten pakt.Eindigt dit duel in een gelijkspel, dan krijgen spelen die een X aangekruist hebben x 7,25 keer het ingelegde speelbedrag retour. Dat lijkt fors, maar de hoogste odd wordt uitgekeerd bij winst van NAC. Als de ploeg uit Breda haar stunt van vorig seizoen weet te herhalen dan zijn spelers die een 2 ingevuld hebben in één klap rijk: x 15,25 de inleg is momenteel de quotering voor een uitzege van de Brabanders.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Eredivisie-wedstrijd Feyenoord – NAC Breda wordt op zondag 2 september gespeeld in de Rotterdamse Kuip in de havenstad. Gaat Feyenoord een serie overwinningen neerzetten in de competitie of komt NAC weer verrassend uit de hoek in Rotterdam? Ga naar het bookmakers overzicht van VoetbalGokken en zoek de beste quoteringen uit! [/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers