Eredivisie
02/10/2014

Kan Ajax revanche nemen op PEC in Arena?

Kan Ajax revanche nemen op PEC in Arena?
Deze jaargang is PEC Zwolle op zijn zachts gezegd niet de favoriete tegenstander van Ajax. Zowel in de competitie als in de KNVB Beker werd verloren van de Zwollenaren. Thuis in de Arena krijgt Ajax opnieuw de kans om wel te winnen van de bekerwinnaar van afgelopen seizoen.

Ajax weet niet te overtuigen in Champions League

Ajax speelde midweeks in de Champions League teleurstellend gelijk tegen Apoel Nicosia. Hierdoor kwam Ajax na twee wedstrijden op twee punten en staat het voorlopig derde in de poule achter Paris Saint Germain en Barcelona. Overwintering lijkt vooralsnog een moeilijke opgave voor de Amsterdammers, aangezien de uitwedstrijd een uitgelezen kans was om drie punten mee naar huis te nemen. In de competitie gaat het met Ajax goed. De laatste drie duels werden winnend afgesloten, waardoor Ajax nu in het kielzog van PSV op de tweede plaats staat. In de laatste wedstrijd tegen NAC wist Ajax vijf keer doel te treffen en deed ook voor het doelsaldo goede zaken.

PEC bezig aan opmars op Nederlandse velden

PEC Zwolle is net als vorig seizoen uitstekend begonnen. De ploeg die onder leiding staat van trainer Ron Jans staat op de derde plek, achter opponent Ajax. In het eerdere duel dat in Zwolle werd gespeeld, wonnen de Zwollenaren met 2-1. Ajax is dus gewaarschuwd voor de wilskracht en de durf van Zwolle om ook tegen grote ploegen in de Eredivisie te presteren. Naast Ajax won Zwolle ook van PSV eerder dit seizoen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd Ajax – PEC Zwolle wordt op zondag 5 oktober om 16.45 uur gespeeld. Wat denk jij? Kan Ajax de vierde competitiezege op rij veiligstellen tegen de opkomende club uit Overijssel? Of kan Zwolle net als in de eerste wedstrijd tegen Ajax en de bekerwedstrijd weer verrassen en Ajax te kijk zetten? Speel mee en win![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers