Eredivisie
29/09/2014

Kan Ajax winst pakken tegen Apoel Nicosia?

Kan Ajax winst pakken tegen Apoel Nicosia?
In de tweede speelronde van de Champions League speelt Ajax uit tegen Apoel Nicosia. Bij winst zet Ajax een belangrijke stap, want dan staan de Amsterdammers op 4 punten en is de volgende ronde haalbaar. Kan Ajax afrekenen met de Cyprioten?

Ajax houdt PSG op een punt

In de eerste wedstrijd tegen PSG speelde Ajax gelijk. In de eerste helft werd de kampioen van Nederland overlopen en stond het al snel 0-1 voor de Fransen. Dankzij een benutte vrije trap van Schone, kwam Ajax naast PSG. Dankzij het punt dat Ajax pakte in de Arena kan het bij winst in Cyprus een belangrijke stap zetten richting de knock-out fase.Apoel Nicosia verloor het eerste duel van Barcelona. 1-0 bleek voldoende voor de Catalanen om de winst mee naar huis te nemen. Apoel liet in de wedstrijd zien dat het verdedigend goed georganiseerd staat. Welke tactiek Apoel tegen Ajax zal toepassen is nog gissen, maar de verwachting is dat Ajax de aanval op zal zoeken. Ajax kan dus een verdedigend Apoel verwachten in Nicosia.

Ajax lijkt lek te boven

In de competitie lijkt Ajax het lek te boven. De laatste drie duels werden gewonnen en afgelopen weekend won Ajax afgetekend met 5-2 van NAC. Een goede generale repetitie dus voor de club die voor de vierde keer op rij kamioen werd van de Eredivisie. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']Het Champions League duel Apoel - Ajax Amsterdam wordt op dinsdag 30 september 2014 om 20:45 uur gespeeld.Wat kan Ajax tegen Apoel laten zien? Trekt het de goede lijn door en wint het ook in de Champions League? Een goede kans voor Ajax om punten te verzamelen voor de volgende ronde. Speel mee en win![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers