Eredivisie
14/09/2018

Koploper PSV gaat op bezoek bij ADO Den Haag

Koploper PSV gaat op bezoek bij ADO Den Haag
Na de Nations Leaguewedstrijd van Oranje tegen Frankrijk wordt de focus dit weekend weer verlegd naar de Eredivisie. Koploper PSV gaat zaterdagavond op bezoek bij ADO Den Haag. De bookmakers zijn er alvast klaar voor deze clash in de residentiestad en hebben hoge pre-wedstrijdquoteringen klaarstaan mocht de regerend landskampioen dit weekend zijn eerste puntverlies leiden. Kunnen de Hagenezen de punten in eigen huis houden of neemt PSV ze toch gewoon weer mee naar Eindhoven? VoetbalGokken blikt vooruit naar dit Eredivisieduel.

Mark van Bommel: “Goed begin vervolg geven tegen ADO Den Haag ”

De eerste vier wedstrijden heeft PSV naar eigen hand kunnen zetten en daarmee staat het team van trainer Mark van Bommel op de eerste plaats met twaalf punten. De komende weken staat er een aantal zware wedstrijden op het menu van de Eindhovenaren. De uitwedstrijd van FC Barcelona in de Champions League en daarna is het Ajax die naar het Phillips stadion toekomt. De uitwedstrijd tegen ADO Den Haag mag niet over het hoofd gezien worden. Van Bommel maakt zich geen zorgen zolang PSV geen punten verspeelt. “Zolang we de wedstrijden maar winnen. In deze fase moet je drie wedstrijden per week kunnen spelen. We hebben een hele goede, brede selectie en we gaan wedstrijd per wedstrijd kijken. Het is zaak om na deze interlandbreak onze goede competitiestart een vervolg te geven in de wedstrijd tegen ADO Den Haag”, aldus Van Bommel tegenover Omroep Brabant.

“ADO of Barcelona maakt voor mij geen verschil”

De trainer gaf aan dat er geen spelers worden gespaard voor de zware duels die na de wedstrijd in Den Haag op het menu staan. “Ik ben geen trainer die wisselt als het niet nodig is”, zegt de trainer van PSV. “Ook niet als straks de Champions League begint. Mijn doelstelling is om in elke wedstrijd met het beste team aan te treden of dat nou tegen ADO is of FC Barcelona, dat maakt voor mij geen verschil.”

Steven Bergwijn geblesseerd

De coach van PSV kan voor de trip naar Den Haag waarschijnlijk niet beschikken over Steven Bergwijn. De 20-jarige aanvaller van PSV zou de belangrijke EK-kwalificatieduels tegen Engeland en Schotland met Jong-Oranje spelen, maar ook dat ging niet door. De PSV-aanvaller is namelijk geblesseerd geraakt aan zijn lies en de kans is klein dat hij mee naar Den Haag reist. En dat betekent een fikse aderlating voor de koploper. Goed nieuws is er wel vanuit Mexico, want zowel Hirving Lozano als nieuwe aanwinst Erik Gutierrez kregen extra rust van de Mexicaanse bondscoach. De PSV’er keerde dit weekend (na een 1-4 nederlaag te hebben geleden met Mexic, red.) al terug naar Eindhoven en mochten de interland van dinsdag overslaan.

Luuk de Jong: “Ik ben spits, ik moet scoren”

Luuk de Jong heeft voor PSV dit seizoen drie doelpunten op de teller staan. De 27-jarige aanvaller is van plan dat aantal zaterdag tegen ADO Den Haag wat op te krikken. “Ik ben spits, ik moet scoren. We hebben jongens op de zijkanten spelen die de ballen in de zestien kunnen brengen en individuele acties maken. Daar probeer ik in dienst van te spelen. Van mij mogen die ballen zoveel mogelijk in het strafschopgebied komen”, aldus De Jong over zijn scoringsdrang tegen ADO op NU.nl.

Alfons Groenendijk: “PSV wint niet zomaar van ADO”

ADO Den Haag pakte in twee van de vier wedstrijden de volle mep en daarmee staat ADO momenteel op de zesde plek in de Eredivisie. Voor PSV speelde het team van trainer Alfons Groenendijk uit tegen Excelsior en werd er met 2-4 gewonnen in Rotterdam. Ook werd er tegen Fortuna Sittard met 3-1 winst flink gescoord. Groenendijk is dan ook niet bang voor de Eindhovenaren. “Dit is niet een wedstrijd die ze zomaar gaan winnen”, zegt de trainer op de clubwebsite over het thuisduel van aanstaande zaterdag. De laatste twee wedstrijden in Den Haag waren voor PSV geen vetpot. In april werd het 3-3 in het Cars Jeans stadion en vorig jaar 1-1. “Dit hebben we al bewezen en dat betekent dat je ook een keer van ze kan winnen”, zo zegt Groenendijk strijdvaardig. Probleem voor de trainer is wel dat middenvelders Danny Bakker (ziek) en Erik Falkenburg (blessure) nog niet fit genoeg zullen zijn als de landskampioen zaterdag op Het Haags kwartier in Den Haag neerstrijkt.

Pre-wedstrijdquoteringen voor ADO Den Haag tegen PSV

De bookmakers hebben de pre-wedstrijdquoteringen voor de thuiswedstrijd van ADO tegen PSV hoog ingedeeld. Winst van ADO Den Haag staat genoteerd op x 6.10 keer de inleg. Een gelijkspel wordt x 4.65 keer het speelbedrag beloond. Een uitzege van de Eindhovenaren staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd op x 1.45 keer je inleg.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Eredivisiewedstrijd ADO Den Haag – PSV Eindhoven wordt gespeeld op zaterdag 15 september om 18:30 uur in het Cars Jeans stadion in Den Haag. Houden de Eindhovenaren de koppositie door ADO thuis te verslaan of zorgen de Hagenezen voor de eerste nederlaag van PSV dit seizoen?[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers