Eredivisie
11/09/2014

Lijstaanvoerder PSV op bezoek bij PEC Zwolle

Lijstaanvoerder PSV op bezoek bij PEC Zwolle
PSV gaat zondag op bezoek in Zwolle bij PEC. De lijstaanvoerder van de Eredivisie wacht een lastige uitwedstrijd tegen een Zwolle dat buitengewoon goed uit de startblokken is gekomen. Na de overwinning in de Johan Cruyff Schaal boekten de Zwollenaren ook enkele knappe overwinningen en staan na vier duels op 9 punten. Allen PSV heeft meer punten, doordat het alle wedstrijden tot nu toe wist te winnen.

Selectie PSV in tact gebleven, De Jong aanwinst

Waar Ajax enkele belangrijke pionnen mist ten opzichte van vorig seizoen, is het grootste deel van de selectie van PSV in tact gebleven. Daarnaast heeft de club uit Eindhoven zich versterkt met spits Luuk de Jong, die overkwam van München Gladbach. Vooral het behoud van spelers als Depay en Wijnaldum lijken een positief effect te hebben op het spel en het team van PSV. Hoewel PSV het lastig had tegen Vitesse werd er wel gewonnen met 2-0 in het Philips Stadion. Het eerste competitiedoelpunt van De Jong was van groot belang bij de zege op de Arnhemmers.

PEC beleeft weer voortvarende start

PEC Zwolle speelde nog niet zolang geleden in de Eerste Divisie, maar doet het de laatste jaren goed in de Eredivisie. Vorig seizoen won PEC voor het eerst in de geschiedenis de KNVB Beker en eindigde het in de middenmoot van de competitie. Opvallend is dat PEC vorig seizoen ook goed aan het seizoen begon en tot aan de winterstop een geduchte concurrent was voor Ajax en Vitesse in de titelstrijd. Uiteindelijk verspeelde PEC in het tweede deel van de competitie te veel punten om een serieuze gooi te doen naar het kampioensschap. Ajax ging voor de vierde jaargang achtereen aan de haal met de schaal. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd PEC Zwolle - PSV wordt op zaterdag 13 september 2014 om 20:45 uur gespeeld. Kan PSV ook zijn vijfde competitieduel winnend afsluiten? Of zet Zwolle de opmars voort tegen PSV in eigen huis? Zwolle heeft in ieder geval laten zien niet bang te zijn voor grotere clubs en gaat uit van eigen kracht. Wellicht geeft dit aanstaande zondag een boost voor de Zwollenaren. Speel mee en zet in op jouw favoriet![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers