Eredivisie
02/04/2015

PSV gaat op titeljacht in Enschede

PSV gaat op titeljacht in Enschede
In Enschede moet PSV Eindhoven gaan proberen de titel weer iets veiliger te gaan stellen. De Eindhovenaren hebben de laatste weken al twee nederlagen geleden: tegen Feyenoord en Ajax werd verloren. Nieuw puntverlies kan de ploeg van trainer Phillip Cocu zich niet veroorloven, want de ruime kloof met Ajax is inmiddels geslonken naar slechts acht punten.

Depay met het hoofd in Engeland

Er zijn momenteel ontzettend veel geruchten rondom sterspeler Depay. Volgens de PSV’er zelf is nog echter ‘geen contact met een andere club’. Depay wordt door vele gezien als de grote uitblinker van de Eredivisie en de topscoorder in de Eredivisie wordt daarom al enige tijd in verband gebracht met Manchester United.Een woordvoerder van PSV reageert op de website van de Brabantse club op die berichten: “Er zijn veel geruchten, maar hij heeft nog een contract bij PSV, dus voorlopig zit hij nog in Eindhoven. We hebben geen contact gehad met andere clubs”, zo valt te lezen op de website van PSV. “Er was contact tussen Depay en Van Gaal op het WK, maar sindsdien niet meer”, vult/ de zaakwaarnemer van Depay aan. Manchester United is niet de enige club die in verband wordt gebracht met het 21-jarige talent. Ook Premier League clubs Liverpool en Tottenham Hotspur zouden azen op de diensten van de Nederlandse aanvaller.

FC Twente moet weer gaan winnen

Voor Twente is het een totaal ander verhaal. De club wint de laatste wedstrijden maar heel moeilijk en moet inmiddels vrezen voor het behalen van Europees voetbal. De club uit Enschede kreeg daarbovenop afgelopen week nog meer slecht nieuws te verwerken. Aanvaller Corona zal de wedstrijd tegen PSV naar alle waarschijnlijkheid aan zich voorbij moeten laten gaan.Jesús Corona keerde maandagochtend vervroegd terug van zijn verblijf bij de nationale ploeg. Onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat de Mexicaanse aanvaller een spierblessure in zijn linker bovenbeen heeft.

Bookmakers kiezen partij voor PSV

Bij de wedkantoren is het overduidelijk wie komende zaterdag de punten mee naar huis gaat nemen. PSV is de uitgesproken favoriet bij de meeste bookies. Toch is het verschil met FC Twente niet zo hoog als men zou verwachten. Wint Twente dan ontvangt diegene die daarop bij de bookmakers hebben gegokt x 3,10 zijn inleg. Bij een gelijkspel wordt het meeste ‘ verdient’ x 3,50. Bij een gok op een overwinning voor de Eindhovenaren wordt x 2,20 de inleg uitgekeerd als de uitslag in het voordeel van PSV zal zijn. Dit zijn de odds die gelden bij het 1x2-systeem. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd FC Twente – PSV Eindhoven wordt op zaterdag 04 april 2015 om 20:45 uur gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede. Gaat FC Twente hier dure punten weggeven aan PSV die dan wel heel dichtbij het kampioenschap komt.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers