Eredivisie
28/11/2014

PSV in topper tegen Feyenoord

PSV in topper tegen Feyenoord
PSV Eindhoven zou in eerste instantie aanstaande zondag de topper tegen Feyenoord spelen. Door de gestaakte tweedenhelft in het Europa League duel tussen Estoril - PSV, waar slechte weersomstandigheden en een te natte grasmat de boosdoeners waren,  is door de KNVB besloten de topper PSV - Feyenoord naar dinsdagavond om 20:45 uur te verplaatsen. Vanavond om 17:00 uur wordt de tweedenhelft van het gestaakte Europa League duel hervat. De tussenstand is 3-2, waardoor PSV aan de bak moet wil het uiteindelijk toch nog winnen! Door de verplaatsing van de competitiewedstrijd naar dinsdag hebben de Eindhovenaren voldoende rust.De huidige koploper morste in de Eredivisie afgelopen weekend punten door gelijk te spelen tegen Groningen. Feyenoord won wel van Dordrecht en kan met een overwinning in Eindhoven zich weer nestelen in de top 3. Kan PSV in eigen huis afrekenen met titelconcurrent Feyenoord?

PSV morst punten in strijd om de titel

PSV leed sinds enige tijd weer puntverlies. Ondanks dat de Eindhovenaren verreweg het beste van het spel hadden in de Euroborg, kwam Groningen in de slotminuten langszij. Aanvallend kon PSV voldoende creëren, maar grote kansen werden keer op keer gemist. Dit tot frustratie van trainer Cocu, die met het puntverlies Ajax tot op twee punten zag naderen. Mocht Feyenoord winnen in het Philips Stadion, dan kan Ajax met winst de koppositie overnemen van PSV.

Feyenoord bezig aan goede reeks

Feyenoord is na een matige start aardig uit het dal gekropen. De laatste maanden spelen de Rotterdammers solide en pakken de punten, zowel uit als thuis. Het gemis van Janmaat, Martins Indi en De Vrij lijkt in Varkenoord alweer vergeten. Een fijne bijkomstigheid voor trainer Rutten, die met de goede resultaten van de laatste maanden weer rustig op de bank kan zitten. Een overwinning tegen PSV zal meer dan welkom zijn, niet alleen omdat Feyenoord de punten goed kan gebruiken, maar ook omdat het dan afrekent met een directe concurrent. Veel zal afhangen van de ingevingen van Clasie, die sinds het WK een goede en volwassen indruk maakt op het middenveld.

Dip voor Depay

Een tegenvaller voor PSV is de huidige vorm van Depay. In tegenstelling tot Clasie bij Feyenoord maakt Depay een matte indruk. De scherpte van het WK is niet aanwezig bij de sterspeler van PSV, dat toch voor een groot deel afhankelijk is van het talent. Depay was verantwoordelijk voor 9 doelpunten in het shirt van de Eindhovenaren. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De topper PSV – Feyenoord is verplaatst en wordt op dinsdag 2 december 2014 om 20.45 uur gespeeld. Wat wordt het? Kan PSV de topper in het voordeel beslissen of is het Feyenoord dat goed voor de dag kan komen en de punten kan stelen uit de lichtstad? Wordt het een strijd tussen Clasie en Depay en bepaalt de vorm van de dag wie er wint zondag?![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers