Eredivisie
03/04/2015

Topper: AZ Alkmaar thuis tegen Feyenoord

Topper: AZ Alkmaar thuis tegen Feyenoord
De eerste paasdag wordt voor AZ en Feyenoord alles behalve een eitje. De nummers drie en vier in de Eredivisie nemen het op die dag tegen elkaar op. Voor beide clubs een spannende wedstrijd, want het onderlinge verschil is maar vier punten. Toparbiter Björn Kuipers zal zondag tijdens de topper van het paasweekeinde proberen het duel in goede banen te leiden.

Feyenoord neemt de wedstrijd tegen AZ serieus

De Rotterdammers beseffen maar al te goed hoe belangrijk deze wedstrijd is. Trainer Fred Rutten heeft aangegeven dat de trainingen van vrijdag en zaterdag besloten zullen zijn. De geheimzinnigheid rondom de oefensessies op Varkenoord kunnen duiden op een (aantal) verrassing(en) in de basiself. Dit zou te maken kunnen hebben met de blessure die Jordy Clasie, de sterspeler van Feyenoord, opliep bij Oranje. De middenvelder heeft knieklachten waardoor hij de oefenwedstrijd van Oranje tegen Spanje aan zich voorbij moest laten gaan. Het is nog onzeker of Clasie voor de wedstrijd tegen AZ weer fit genoeg zal zijn om mee te doen in deze topwedstrijd.

AZ neemt afscheidt van Viktor Elm

De Alkmaarders missen ook een belangrijke speler: Viktor Elm. Hij zet definitief een punt achter zijn carrière bij AZ. De middenvelder gaat terug naar zijn geboorteland om te gaan spelen voor het Zweedse Kalmar FF.Het vertrek van Elm is een behoorlijke aderlating voor het elftal van trainer John van den Brom. Een team dat de laatste weken toch al niet zo soepel draait. Van Cambuur werd nipt gewonnen: 2-1, maar tegen Vitesse en FC Utrecht moest het team liefst negen tegendoelpunten (!) slikken: 3-1 verlies tegen Vitesse en 6-2 in en tegen Utrecht. Dit waren beide uitwedstrijden. Thuis lukt het over het algemeen nog wel om de 3 punten te behouden. Na de winterstop wist alleen PSV te winnen van AZ: 2-4. Deze statistiek spreekt dus in het voordeel van de Alkmaarders.Feyenoord daarentegen bulkt van het zelfvertrouwen naar de Europa League wedstrijden tegen AS Roma. De Rotterdammers werden weliswaar uitgeschakeld maar konden de Italiaanse topploeg behoorlijk veel weerstand bieden. In de Eredivisie wisten de mannen van Fred Rutten bovendien te winnen van koploper PSV: 2-1.

Wat voorspellen de bookies

Voor de gokkers is deze wedstrijd ook een topwedstrijd want de meeste bookmakers pakken behoorlijk uit voor deze Paaswedstrijd. Bij winst van de uitploeg, Feyenoord, wordt de inzet door de bookmakers verdubbeld: x 2,00. Een gelijkspel zorgt zelfs voor een uitkering van x 3,50. Mocht AZ deze thuiswedstrijd winnend afsluiten, dan kan er een extra grote paasbrunch worden gehouden dankzij een notering van x 3,60. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd AZ Alkmaar – Feyenoord wordt op zondag 05 april 2015 om 12:30 uur gespeeld in het AFAS stadion in Alkmaar. Maakt AZ het Feyenoord nog moeilijk in de laatste wedstrijden of weet Feyenoord te ontsnappen en houd het zijn plaats in de Eredivisie. Voorspel de uitslag en Win![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers