Eredivisie
04/03/2015

Vitesse zit in de winning mood

Vitesse zit in de winning mood
Heracles ontvangt komende zaterdag Vitesse Arnhem in het Polman stadion te Almelo. Terwijl Heracles aan het stunten is met punten, kruipt Vitesse langzaam maar zeker verder naar boven. Vitesse is hiermee één van de verrassingen in de tweede seizoenshelft. Stonden ze een paar weken geleden nog twaalfde, nu bezetten ze al de vijfde plek. In Almelo is het soms angst en beven. Om niet nog meer punten te verliezen moeten de Almeloërs nu echt aan de bak, maar of de wedstrijd tegen Vitesse daarvoor geschikt is, is maar zeer de vraag.

Vitesse kruipt stiekem naar de top

De top 3 lijkt zich vooralsnog geen zorgen te maken over Vitesse, maar mogen zij de Arnhemmers wel uit het oog verliezen? Vitesse speelt de laatste wedstrijden zeer overtuigend. De club van trainer Peter Bosz lijkt de smaak te pakken te hebben na 6 overwinningen op rij (tegen onder meer Ajax en Twente). Met slechts 7 punten achterstand op nummer drie AZ en 5 punten achtstand op Feyenoord is zelfs de derde plek niet onmogelijk voor de Arnhemmers. Vitesse versloeg afgelopen weekend PEC Zwolle en lijkt zelf ook nog volop te geloven in een topklassering.

Heracles Almelo: ups en downs

Heracles Almelo heeft de laatste weken zowel ups naar downs. Afgelopen weekend verloor het met 1-0 van Cambuur en die week ervoor werd gelijkgespeeld tegen FC Groningen: 1-1. Twee weken geleden moest Feyenoord nog buigen voor de Almeloërs toen Heracles verrassend met een winst aan de haal ging: 2-0. De club van John Stegeman moet desondanks oppassen niet te degraderen, want ook Dordrecht en NAC beginnen punten te pakken. De ploeg zal er tegen Vitesse alles aan doen om de punten in eigen huis te houden.

Wat verwachten de bookmakers

Het meeste geld levert een gelijkspel op. De meestebookmakers keren het drievoudige uit bij een puntendeling:x 3,05. Mocht Heracles winnen dan zitten de meeste bookmakers rond dex 2,90, terwijl winst van Vitesse als het meest logische wordt gezien. Uitbetaling bij winst van Vitesse levert gemiddeld:x 1,80 op. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd Heracles Almelo - Vitesse wordt gespeeld op zaterdag 7 maart 2015 om 19:45 uur. Wie wint deze match in het Polman Stadion. Voorspel en win! [/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers