Europa League
05/03/20195 reacties

Europa League: Eintracht Frankfurt tegen Inter Milaan

Europa League: Eintracht Frankfurt tegen Inter Milaan
Komende donderdag spelen er volop Nederlanders mee in de Europa League. Onder andere bij Eintracht Frankfurt dat aantreedt met Jetro Willems en Jonathan de Guzman. Tegenstander Inter Milan heeft met Stefan de Vrij ook een landgenoot binnen de lijnen staan als er donderdag in de Commerzbank-Arena wordt afgetrapt. Via TOTO kun je meespelen op deze wedstrijd en dat brengt meteen extra spanning met zich mee voor de return van deze Europa League wedstrijd!

Adi Hütter: “Hartstikke mooi om tegen Inter te mogen spelen”

De supporters van Eintracht Frankfurt beleven een droomseizoen met de Duitse club: Frankfurt is al negen wedstrijd ongeslagen en staat op de vijfde plaats in de Bundesliga. De komende wedstrijd tegen Inter Milaan in de Europa League zorgt op voorhand al voor een euforische stemming. Een belangrijk onderdeel van het succes: trainer Adi Hütter, die nu ruim acht maanden in Frankfurt is. “Het is gewoon harstikke mooi dat Inter donderdag naar ons toekomt om tegen ons te spelen in de Europa League.”

“Dit is een droom voor mij”

Door zich een weg door het seizoen van de Europa League te banen heeft Frankfurt al weten af te rekenen met zeer moeilijke tegenstander. Zo was Shakthar Donetsk met een 2-2 gelijkspel en 4-1 overwinning in de vorige ronde al snel uitgeschakeld door Frankfurt. Ook teams als Lazio en Olympique Marseille moesten er aan geloven. Dat Inter Milaan donderdag voor de deur zal staan baart Hütter dan ook geen zorgen. “Voor mij is dit een droom”, zegt de trainer vol vertrouwen op de Duitse Hit Radio FFH. Zelfs al is Inter bij velen de favoriet. “Als je dat als een last ziet moet je geen trainer worden”, stelt hij nuchter vast.

Jonathan de Guzman en Jetro Willems

Terwijl Sebastien Haller en Luka Jovic de meeste ogen aantrekken in het elftal van trainer Adi Hütter spelers er ook nog twee Nederlanders in zijn kern. Oud-PSV Jetro Willems en oud-Feyenoorder Jonathan de Guzman zullen donderdag weer aan de bak moeten als Inter op bezoek komt. De Gruzman scoorde dit seizoen twee keer voor zijn ploeg terwijl Willems het net nog niet wist te raken.  Willems behoort niet tot de vast kern van Hütter en dat daarom heeft de middenvelder in januari een vertrek bij Eintracht Frankfurt overwogen.

Willems : “Ik speel niet veel”

Vorig seizoen speelde Willems nog op zijn favoriete positie als linksback, maar momenteel moet hij vaak als middenvelder opdraven. “Hoe tevreden ik ben? Dat is een lastige vraag omdat ik niet veel speel”, zo zegt Willems tegen FoxSports. “Natuurlijk waren er mogelijkheden om de club te verlaten. Maar de club wilde me niet kwijt en het was denk ik ook niet het juiste moment voor mij om te vertrekken. Al met al ben ik ook tevreden met deze club, ik voel me hier wel gelukkig.”

Luciano Spalletti: “Inter moet alles winnen”

Inter Milaan begon de week met een verloren uitwedstrijd tegen Cagliari dat veertiende staat in de Italiaanse Serie-A. Daarmee blijft Inter op de vierde plek achter AC Milaan staan. Toch moet de rug weer gerecht worden, want de ploeg van trainer Luciano Spalletti reist donderdag af naar Eintracht Frankfurt. Eerder speelden Inter al tegen Rapid Wien en dat werd met de heenwedstrijd 0-1 en terugwedstrijd 4-0 simpel gewonnen. Maar Frankfurt wordt een ander verhaal beseft ook Spalletti. “Er zijn veel risico's, maar als je in een shirt van Inter mag spelen moet je bereid zijn om alles te willen overwinnen. Met de juiste mentaliteit en wilskracht kunnen we elke tegenstander hebben. Wij moeten klaar zijn voor het spel van Eintracht Frankfurt”, aldus Spalletti tegen de Italiaanse pers.

Stefan de Vrij

Stefan de Vrij zal donderdag weer een plek in de basis krijgen van de Italiaanse coach. De Vrij speelde de laatste Europa League wedstrijd tegen Rapid Wien niet en dat was waarschijnlijk om de verdediger te sparen voor de Serie-A en de Europa Leahue wedstrijd tegen de ploeg uit de Bundesliga. De Oranjer had ook wat last van een liesblessure en is daar nu weer van hersteld. De Nederlandse verdediger speelt sinds vorig jaar zomer bij Inter en heeft dit jaar al een keer gescoord.

Statistieken

De geschiedenis tussen beide ploegen is maar kort. In de laatste 20 jaar troffen zij elkaar maar een keer en dat was in 2014. En dat was zelfs maar een vriendschappelijke wedstrijd, dat in Frankfurt werd gespeeld. Het zal voor de wedstrijd van donderdag niet veel zeggen, maar Frankfurt won toen met 3-1 van Inter.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Eintracht Frankfurt

De bookmaker quoteringen zijn voor deze wedstrijd in Frankfurt als volgt ingedeeld. Halen Willems en De Guzman met hun team alles uit de kast voor een overwinning? Speel dan op winst van Frankfurt, want met een quotering van x 2.28 keer je inleg is dat zeker de moeite waard.De hoogste odd van deze wedstrijd staat genoteerd bij een gelijkspel x 3.25 keer de inleg. Met een beloning van x 3.00 keer de inleg als Inter met De Vrij in de geleden wint, wordt er nog een hoge uitkering uitbetaald op jouw rekening.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Europa Leaguewedstrijd Eintracht Frankfurt – Inter Milaan wordt gespeeld op donderdag 7 maart om 18:55 uur in de Commerzbank-Arena te Frankfurt. Welke Nederlander(s) kunnen volgende week al met een voorsprong van start door aanstaande donderdag deze heenwedstrijd te winnen? Ga bij TOTO op zoek naar de hoogste odds en speel het spel via VoetbalGokken.nl!Voorspel deze wedstrijd bij de TOTO, de enige echte bookmaker van Nederland! Ga hier naar TOTO sportweddenschappen & doe jouw voorspelling![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers