Europa League
15/03/20212 reacties

UEFA Europa League: AC Milan vs. Manchester United

UEFA Europa League: AC Milan vs. Manchester United
AC Milan en Manchester United gaan aanstaande donderdag in de Europa League return uitmaken welk team er doorgaat naar de kwartfinales. De heenwedstrijd in Manchester werd 1-1. Er is dus nog niets beslist als donderdag de aftrapt wordt gedaan in San Siro. VoetbalGokken.nl heeft alvast de meest waardevolle odds! Speel mee op AC Milan – Manchester United en scoor de hoogste bonus!

Stefano Pioli: “De klus is nog niet geklaard”

AC Milan was na afloop van de heenwedstrijd misschien wel de meest tevreden ploeg van de twee. Trainer Stefano Pioli spreekt in de Italiaanse media van een positief resultaat voor deze return, maar voegt er ook aan toe dat er nog wat alles kan gebeuren woensdag: “We willen naar de finale en daarvoor moeten we deze teams verslaan. Het resultaat van vorige week is positief, maar er wacht ons woensdag nog een hele moeilijke wedstrijd. De klus is niet geklaard.”

“United is een geweldig team”

Pioli is altijd vol lof over zijn eigen elftal, dat volgens hem in opzichten een bijzonder elftal is. Maar ook over tegenstander Manchester United heeft hij niets dan mooie woorden over in zijn voorbeschouwing op de return: “Manchester United is een geweldig team. Mijn jongens zullen met hun hele hart en ziel spelen om Milan te brengen waar hij hoort: aan de Europese top en we weten dat Manchester United een hele taaie tegenstander is op weg naar dat doel.”

Ole Gunnar Solskjaer: “Kin omhoog en vechten voor onze kans”

Manchester United leek vorige week op weg naar een 1-0 thuiszege, totdat AC Milan in de blessuretijd de 1-1 binnentikte. Een flinke tegenslag voor Manchester United, in een wedstrijd waarbij Donny van de Beek niet eens tot de selectie behoorde. United-trainer Ole Gunnar Solskjaer is echter niet van plan door de tegendoelpunt in Manchester de handdoek te werpen. “Natuurlijk maakt dat doelpunt het voor ons moeilijker. Altijd als je thuis een doelpunt tegen krijgt, ben je nooit gelukkig. Een minuut voor tijd een goal tegenkrijgen is het ergste wat je kan overkomen. Maar we moeten onze kin omhoog doen en er woensdag voor gaan!”

“Sneller spelen in balbezit”

Solskjaer zag in het eerste duel dat er te langzaam werd gespeeld als zijn elftal in balbezit kwam: “We hadden evenveel balbezit als AC Milan, maar we moeten woensdag sneller spelen in balbezit. Dan worden we ook gevaarlijker richting de goal van Milan. Hopelijk spelen we in de return beter dan in de eerste wedstrijd”, sluit Solskjaer hoopvol af.

Statistieken

Vorige week donderdag werd de heenwedstrijd in Manchester gespeeld, maar er kwam geen winnaar uit de bus rollen. Beide teams scoorden eenmaal waardoor er donderdag nog niets beslist is. Met een schot van Amad Diallo kwam Manchester United al snel op voorsprong. In het slot van de wedstrijd wist AC Milaan dat nog net goed te maken door een treffer van Simon Kjaer, die scoorde na een indrukwekkende run (92e minuut).

Head 2 Head

AC Milan speelde in seizoen 2009/2010 voor het laatst in eigen huis tegen Manchester United. Dit betrof toen een Champions League wedstrijd waarin de ploeg uit Milaan met 2-3 werd verslagen.In Manchester werd het daarna nog eens 4-0 voor de Engelse ploeg die toen doorstroomde naar de kwartfinales van de Champions League.

Huidige vorm AC Milan

AC Milan begon deze week met slecht nieuws. Afgelopen weekend ging het thuisduel in de Serie A tegen Napoli met 0-1 verloren. Hierdoor verliest AC Milan stadsgenoot en koploper Inter Milan steeds verder uit het oog. Inter staat eerste met 65 punten en AC Milan heeft er pas 56.

Huidige vorm Manchester United

Manchester United won afgelopen weekend wel in haar eigen competitie. In de Premier League werd van West Ham United gewonnen: 1-0 dankzij een eigen doelpunt van West Ham-speler Craig Dawson.Een kleine twee weken geleden werd er nog knap gewonnen van koploper en stadsgenoot Manchester City: 0-2.

Lappenmand

AC Milan kan woensdag niet beschikken over Zlatan Ibrahimovic. De 36-jarige Zweed is gewond aan de adductorspier en het is ook nog niet duidelijk wanneer de centrumspits weer in actie kan komen. Mario Mandzukic en Ismaël Bennacer hebben spierproblemen en komen ook niet in actie als Manchester United op bezoek komt. Daniel Maldini is er door een blessure ook niet bij.Manchester United komt zonder Donny van de Beek naar Milaan. De middenvelder heeft een spierblessure opgelopen, maar zal binnenkort weer in actie kunnen komen. Juan Mata heeft ook een spierblessure. Paul Pogba heeft last van een hamstringblessure en ook Edinson Cavani is er door een blessure niet bij.

Prognose

Wij verwachten dat Manchester United de touwtjes in handen gaat nemen en ten koste van AC Milan wint in San Siro. Dat zou betekenen dat onze inleg ruim verdubbeld zal worden door de bookies. Hoe hoog jouw quotering die past bij jouw voorspelling gemiddeld zal kunnen opleveren vind je in onderstaand odd-overzicht.

 Quoteringen AC Milan – Manchester United

De quoteringen zijn hoog ingeschaald voor de return van AC Milan tegen Manchester United. De hoogste odd in het 1X2 spelsysteem staat genoteerd bij een gelijkspel in San Siro. Gemiddeld keert Koning TOTO x 3.30 je inleg uit als het een gelijkspel wordt.Een zege van AC Milan levert je met x 3.25 keer het speelbedrag ook een leuke bonus op. Gaat Manchester United door naar de kwartfinale, dan wordt jouw inleg hierop met x 2.12 keer je speelbedrag ruim verdubbeld.
De UEFA Europa League wedstrijd AC Milan – Manchester United wordt gespeeld op donderdag 18 maart om 21:00 uur in San Siro te Milaan. Speel jij mee voor de hoogste odds en de beste deals? Bij VoetbalGokken.nl zit je altijd goed en vind je snel de beste quoteringen voor Europees voetbal!

De beste Online Bookmakers