Inside the Odds
27/06/2019

Pak 25 (!) keer je inzet bij nieuwe doelpunten Martens voor Oranje!

Pak 25 (!) keer je inzet bij nieuwe doelpunten Martens voor Oranje!
De Oranje Leeuwinnen wisten zich dinsdag na een bloedstollende wedstrijd tegen Japan te plaatsen voor de kwartfinale van het WK. Zaterdagmiddag om 15:00 uur gaan de Leeuwinnen verder met hun jacht naar de hoofdprijs. In Stade du Hainaut, gevestigd in Valenciennes, neemt het Nederlands elftal het op tegen Italië. Vanwege de ligging van Valenciennes nabij de Belgische grens wordt er weer een massale Oranje intocht verwacht. De wedstrijdtickets waren al voor de plaatsing van Oranje uitverkocht, net als eventuele volgende wedstrijden. De hype rondom de Oranje vrouwen is hiermee weer helemaal terug. Nu rest alleen nog de vraag, in hoeverre maken de Oranje Leeuwinnen kans op het behalen van de halve finale? Wij zochten het voor je uit en hebben een aantal zeer interessante weddenschappen bij de bookmakers voor je uitgezocht!

Oranje Leeuwinnen onverslaanbaar onder Sarina Wiegman: tot x 2,11 keer je inzet

Na een korte periode als interim-bondscoach in 2015 en een jaar als assistent-bondscoach werd Sarina Wiegman in januari 2017 aangesteld als nieuwe bondscoach van de Oranje Leeuwinnen. Twee jaar later en 45 wedstrijden verder kan geconcludeerd worden dat dit een perfecte match betreft. Wiegman won maar liefst 35 wedstrijden met het Nederlands elftal en mag zich hiermee de meest succesvolle bondscoach ooit noemen. De kers op de taart was hierbij de winst van het Europees Kampioenschap in eigen land in 2017, tevens het eerste eindtoernooi van Wiegman in dienst als bondscoach. Wiegman, wie zelf ook 104 interlands op haar naam heeft staan, wist de Oranje Leeuwinnen tot een hecht collectief te smeden dat op overtuigende wijze het EK wist te winnen. Na het EK plaatste Oranje zich met moeite voor het huidige WK, waarin Wiegman bezig is aan haar tweede eindtoernooi met de Leeuwinnen. Na overwinningen op Nieuw-Zeeland, Kameroen, Canada en Japan is Wiegman op deze eindtoernooien nog altijd onverslaanbaar met Oranje. Zowel op het EK in 2017 als het huidige WK won Wiegman al haar wedstrijden. Deze uitstekende balans geeft veel goede hoop voor de rest van het toernooi. Als Oranje zaterdag haar reeks voort zet en Italië verslaat, ontvang je x 2,11 keer je inzet terug. Indien ze verder gaan in het toernooi, op welke manier dan ook, ontvang je x 1,53 keer je inzet.

Italië een tegenstander om je op stuk te bijten: x 3,40 keer je inzet

Tegenstander Italië werd in haar poule gekoppeld aan Australië, Brazilië en Jamaica. Een op papier lastige poule, waarin Italië haar handen vol had aan Australië en Brazilië. In haar openingswedstrijd won Italië door een doelpunt in de vijfde minuut van de blessuretijd (!) met 2-1 van Australië. Hierna won het eenvoudig met 5-0 van Jamaica. De laatste groepswedstrijd verloor het echter met 1-0 van Brazilië. Vanwege een beter doelsaldo eindigde Italië desondanks eerste in haar poule, met evenveel punten als Australië en Brazilië. Hierdoor koppelde het speelschema Italië vervolgens in de achtste finales aan China. In deze wedstrijd was China de bovenliggende partij, maar bleek Italië een stuk effectiever: 2-0. Dit is direct typerend voor de speelstijl van de Italiaanse ploeg. Het schuwt niet om een hele wedstrijd achterover te leunen en het heeft over het algemeen aan effectiviteit geen gebrek. De ploeg krijgt zelden meer dan één tegengoal per wedstrijd. Naar verwachting zal Italië ook tegen Nederland achterover gaan leunen. Als de Italianen opnieuw effectiever blijken dan hun tegenstander, ontvang je x 3,40 bij een overwinning.

Lieke Martens neemt Oranje op sleeptouw: tot 25 keer je inzet

Lieke Martens kende een teleurstellend begin van het WK. Tijdens de groepsfase wist ze niet te scoren, waar ze tegen Canada tevens vroegtijdig naar de kant werd gehaald. Afgelopen dinsdag was Martens echter zoals vanouds weer beslissend voor het Nederlands elftal. De Leeuwinnen hadden het heel lastig met Japan, maar dankzij twee treffers van Martens won het wel met 2-1. Met een fraaie goal opende Martens in de eerste helft de score, waarna ze vlak voor tijd vanaf de strafschopstip de winnende treffer binnen schoot. Het lijkt er dan ook op dat Lieke Martens langzaam richting haar vorm van het EK in 2017 groeit. Hierin werd ze uitgeroepen tot speelster van het toernooi. Met 44 doelpunten in het shirt van Oranje beschikt Martens tevens over de derde plaats in het all-time topscorers klassement van de Oranje Leeuwinnen. Een nieuwe beslissende rol van Martens tegen Italië zorgt voor fraaie quoteringen. Als Martens scoort en wint, ontvang je x 4,00 keer je inzet. Indien Martens het eerste doelpunt in de wedstrijd scoort en wint, ontvang je x 9,00 keer je inzet. De hoogste quotering ontvang je als Martens, net als afgelopen dinsdag, in beide helften scoort. Je ontvangt dan x 25,00 keer je inzet.

Wedstrijd komt laat op gang: tot x 3,60 keer je inzet

Nederland won dinsdag door een late penalty van Japan. Een laat doelpunt is bij Oranje dit WK eerder regel dan uitzondering, want het scoorde in totaal al vier keer in het laatste kwartier. Dit betreft maar liefst de helft van de totale productie van de Leeuwinnen. Het scoorde slechts twee doelpunten in de eerste helft, waar het zes keer trefzeker was in de tweede helft. Ook tegenstander Italië komt over het algemeen wat later in de wedstrijd pas op gang. Italië scoorde zes van haar negen doelpunten in de tweede helft. Zowel Nederland als Italië zijn dan ook twee deelnemers van de lange adem. Naar verwachting zal dit zaterdag dan ook niet anders zijn. Als er in de tweede helft vaker wordt gescoord dan in de eerste helft, ontvang je x 2,00 keer je inzet. Een doelpunt van beide teams in de tweede helft levert je x 3,60 keer je inzet op.

De beste Online Bookmakers