Inside the Odds
19/06/2019

Pak 50 (!) keer je inzet bij doelpunten van Miedema tegen Canada!

Pak 50 (!) keer je inzet bij doelpunten van Miedema tegen Canada!
De Oranje Leeuwinnen wisten zich zaterdag al na twee speelrondes te plaatsen voor de volgende ronde van het WK. Dit deden ze door Nieuw-Zeeland en Kameroen te verslaan. Tijdens de derde en laatste wedstrijd in groep E nemen de Oranje Leeuwinnen het op tegen Canada, dat eveneens over zes punten beschikt.  Nederland en Canada gaan hierdoor tijdens deze onderlinge clash bepalen wie zich tot groepswinnaar mag kronen. Omdat Nederland over een beter doelsaldo beschikt dan Canada, hebben de Oranje Leeuwinnen aan een gelijkspel voldoende voor de groepswinst. Naast het feit dat de groepswinnaar een andere route naar de finale aflegt dan de nummer twee, heeft de groepswinnaar ook een extra dag rust voor de achtste finales. De wedstrijd vindt donderdagavond om 18:00 uur plaats in het Franse Reims. Wat kunnen we verwachten?

Canada favoriet tegen Nederland: x 2,63 keer je inzet

De Canadese vrouwen bevinden zich op de vijfde plaats van de FIFA World Ranking voor vrouwen. Dit is drie plekken hoger dan de Oranje Leeuwinnen. Verder namen de Nederlandse vrouwen het in het verleden vier keer eerder op tegen Canada. Heel hoopgevend zijn deze wedstrijden niet, want Nederland wist hierbij geen enkele keer te winnen. Drie keer gingen de Canadese vrouwen er met de overwinning vandoor, één keer eindigde de wedstrijd onbeslist. De laatste editie tussen de twee landen betrof een vriendschappelijke interland in 2016. Canada won toen in Eindhoven met 2-1 van Nederland. Daarnaast werden de landen tijdens de groepsfase van het WK in 2015 ook al aan elkaar gekoppeld. Ook toen vond de wedstrijd tijdens de derde speelronde plaats. Door een late goal Kirsten van der Ven speelde Nederland toen met 1-1 gelijk tegen Canada en plaatste het zich als nummer drie voor de volgende ronde.  Gezien de historie en de staat van dienst van Canada kan dus wel gezegd worden dat Nederland haar handen vol gaat krijgen.  Als Canada donderdagavond opnieuw van Nederland weet te winnen en zich tot groepswinnaar kroont, ontvang je x 2,63 keer je inzet.

Canadese verdediging ijzersterk: tot x 4,35 keer je inzet

De Canadese vrouwen beschikken over een zeer goed elftal en worden niet voor niets genoemd als een van de outsiders voor de toernooiwinst. Canada wil gedurende het WK haar persoonlijke record verbeteren door hoger dan de vierde plaats te eindigen. Tijdens het WK in 2015, dat in Canada gehouden werd, werden de Canadezen in de kwartfinale uitgeschakeld door Engeland. Momenteel kenmerkt de ploeg van Kenneth Heiner-Møller zich vooral door haar solide verdediging. De Canadezen houden namelijk de ene clean sheet na de andere. Zo wisten Kameroen en Nieuw-Zeeland tijdens de eerste twee groepswedstrijden niet te scoren, maar gaat de reeks nog verder dan dit. Inmiddels is keepster Stephanie Labbe alweer vier duels op rij niet gepasseerd, waar Canada tevens in 13 van haar laatste 16 duels het doel schoon wist te houden. De twee blikvangers in de defensie zijn Kadiesha Buchanan en Ashley Lawrence. Beide speelsters zijn in clubverband actief in Frankrijk. Buchanan speelt bij Olympique Lyon, waarmee ze als basisspeelster al drie jaar op rij de Champions League won. Lawrence speelt voor Paris Saint Germain. Ze scoorde tijdens het vorige WK in de wedstrijd tegen Nederland. Een nieuwe clean sheet van de Canadezen zorgt voor hoge quoteringen.Als Canada wint en hierbij haar doel opnieuw schoon weet te houden, ontvang je x 4,35 keer je inzet. Als je wil inzetten op enkel een clean sheet van Canada, ontvang je x 3,30 keer je inzet. Je zet dan in op 0 doelpunten van team 1 (Nederland).

Vivianne Miedema gaat vrolijk verder met scoren: tot 50 (!) keer je inzet

Nederland won afgelopen zaterdag met 3-1 van Kameroen. Na afloop ging veel aandacht uit naar Vivianne Miedema. De spits van Arsenal had zich namelijk door middel van twee doelpunten bekroont tot all-time topscoorder van de Oranje Leeuwinnen. Een heel bijzondere en knappe prestatie, vooral vanwege het feit dat Miedema pas 22 jaar oud is. Miedema debuteerde al op 17-jarige leeftijd in het Nederlands elftal. Sindsdien wist ze in 77 interlands maar liefst 60 keer te scoren. Dit was trouwens niet het enige record dat Miedema dit seizoen heeft verbroken. Bij haar club Arsenal scoorde ze 22 doelpunten in 20 wedstrijden. Nog nooit wist een speelster zo vaak te scoren in de Engelse competitie. Het oude record stond op 15 doelpunten, wat dus door Miedema ruimschoots verbeterd is. Een doelpunt van Miedema donderdagavond levert veel mogelijkheden op bij Toto. Zo ontvang je x 2,43 keer je inzet als Miedema weet te scoren tijdens de wedstrijd, maar dit is nog lang niet alles. Als Miedema scoort en Nederland wint, ontvang je x 3,80 keer je inzet. Scoort Miedema net als afgelopen zaterdag een kopgoal, dan ontvang je x 8,00 keer je inzet. De hoogste quotering ontvang je als Miedema een hattrick scoort, dan ontvang je maar liefst x 50 keer je inzet.

Christine Sinclair scoort namens Canada: tot 20 keer je inzet

Van de ene topscorer naar de andere. Waar Miedema dus met 60 doelpunten all-time topscorer werd van Nederland, ligt dit record bij Canada een heel stuk hoger. All-time topscorer van de Canadezen is namelijk Christine Sinclair met 181 doelpunten. De 36-jarige speelster is hiermee heel dicht bij het wereldrecord. Dit staat momenteel op 184 doelpunten, gescoord door de Amerikaanse speelster Abby Wambach, wie in tegenstelling tot Sinclair niet meer actief is. Het zou goed kunnen dat Christine Sinclair het wereldrecord nog tijdens dit WK weet te verbreken. Tot nu toe wist ze nog niet te scoren op het WK, maar het Nederlands elftal is gewaarschuwd.  Als Sinclair scoort en wint met Canada ontvang je x 4,20 keer je inzet. Als ze in beide helften weet te scoren, ontvang je maar liefst x 20 keer je inzet!

De beste Online Bookmakers