Oranje
12/06/20197 reacties

WK Vrouwen: Nederland speelt tegen Kameroen

WK Vrouwen: Nederland speelt tegen Kameroen
De Nederlandse voetbalvrouwen zijn het WK in Frankrijk goed begonnen door met 1-0 van Nieuw-Zeeland te winnen. Komende zaterdag wacht het tweede groepsduel. Tegenstander is Kameroen. Normaal gesproken zou deze ploeg minder problemen moeten geven dan de Nieuw-Zeelandse dames, maar 13-0 zoals de VS tegen Thailand deed zal het niet worden. Op welke uitslag speel jij? Pak de hoogste odds van de TOTO en doe mee via VoetbalGokken!

Sarina Wiegman: “Kameroen is onberekenbaar”

Bondscoach Sarina Wiegman was na afloop van het duel tegen Nieuw-Zeeland uiteraard in haar nopjes met de zege, maar was allerminst te spreken over het spel van haar ploeg. Wiegman weet dat het tegen Kameroen stukken beter moet gaan om in het toernooi te kunnen blijven: “Het is fijn dat we gewonnen hebben, terwijl we niet goed gespeeld hebben. Dat betekent dat er nog veel verbetering mogelijk is. We spelen nu tegen Kameroen, dat is een onberekenbare ploeg met veel snelheid binnen het elftal. Daartegen moeten we de bal goed rondgaan en nog zorgvuldiger spelen”, zegt ze bij de NOS.

Miedema: “Het wordt niet gemakkelijk zaterdag”

Spits Vivianne Miedema was één van de weinige speelsters die zich aan de malaise onttrok, maar ook zij vindt dat het niveau zaterdag omhoog moet: “We hebben drie punten en dat is een belangrijke stap voor de rest van het toernooi. Ik voel me goed en heb heel veel vertrouwen in de volgende wedstrijd”, vertelt Miedema in gesprek met een NOS-verslaggever. “Wel zal alles beter doen tegen Kameroen, dan moeten we beter op het veld staan en de zenuwen van ons afgooien. Kameroen wordt niet makkelijk. Ik heb hun wedstrijd tegen Canada gezien en het is een lastige ploeg. Dus moeten we ons vanaf nu goed voorbereiden op zaterdag.”

“Tegen Kameroen moet het beter”

Bij matchwinner Jill Roord heerst er vooral opluchting na haar winnende goal tegen Nieuw-Zeeland. “Hier hoopte ik op en dit geeft voor mij veel vertrouwen voor de wedstrijd tegen Kameroen”, aldus Roord die in haar mening gesteund wordt door Sherida Spitse. Ook zij vertolkt via de NOS diezelfde mening, die eigenlijk voor het hele team opgeld doet: “Het liep niet goed in de eerste wedstrijd en dat nemen we mee naar het tweede duel. Wij kunnen beter dan we tegen Nieuw-Zeeland hebben getoond, dat moet tegen Kameroen vele malen beter.”

Bondscoach Alain Djeumfa: “We passen onze strategie aan voor Nederland”

Tegenstander Kameroen is dus onberekenbaar en stug. Canada wist afgelopen weekend met moeite te winnen en als we kijken naar de uitslagen van de Afrikaanse ploeg, dan is dat een terugkerend beeld: ploegen hebben moeite om tegen Kameroen te scoren. Uitzondering op die regel is Spanje. De Spaanse dames wisten Kameroen halverwege mei nog met 4-0 van het veld te sturen. Maar in de overige zeven voorgaande duels incasseerde de ploeg van bondscoach Alain Djeumfa slechts zeven tegengoals. Vaak worden duels met Kameroen beslist met één treffer. Nederland zal dus zeer zorgvuldig met de kansen moeten omgaan, om niet op een zeperd te lopen. Djeumfa waarschuwt de Leeuwinnen voor zijn ploeg: “Nederland is niet hetzelfde type team als Canada, en ik denk dat we in staat zullen zijn om te scoren tegen hen. We hebben hun sterke en zwakke punten kunnen identificeren om onze strategie aan te passen”, aldus de bondscoach van Kameroen.

Statistieken

Kameroen kan dus taai zijn, maar Spanje en vorig jaar Frankrijk (dat met 6-0 won, red.) hebben bewezen dat de Kameroense ploeg stuk te spelen is. Oranje is al vijf wedstrijden ongeslagen en een zege op Kameroen stelt plaatsing voor de volgende ronde veilig.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Nederland - Kameroen

De pre-wedstrijdquoteringen van Koning TOTO voor de tweede WK-wedstrijd van de Leeuwinnen zijn om te smullen. Een zege van Kameroen zal niet mooi zijn voor de Oranjefans, maar wel voor de spelers hierop, want die krijgen dan x 20.00 (!) keer de inleg uitgekeerd. Een gelijkspel wordt in het 1X2 spelsysteem op x 6.75 keer de inleg ingedeeld. Winst van de Leeuwinnen levert je als speler hierop x 1.13 keer het speelbedrag op.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De WK-vrouwen wedstrijd Nederland – Kameroen wordt gespeeld op zaterdag 15 juni om 15:00 uur in Stadion du Hainaut te Valenciennes. Trekken de Leeuwinnen aan het langste eind tegen de vrouwenploeg uit Kameroen? Mis niets van het vrouwen WK in Frankrijk en volg de meest actuele odds van Koningin TOTO op de bookmakers pagina van VoetbalGokken!Voorspel deze wedstrijd bij de TOTO, de enige echte bookmaker van Nederland! Ga hier naar TOTO sportweddenschappen & doe jouw voorspelling![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers