Premier League
18/11/2016

Enorme Odd: Pak 11 keer je inzet als Man United wint & Pogba scoort!

Enorme Odd: Pak 11 keer je inzet als Man United wint & Pogba scoort!
Paul Pogba wordt door velen gezien als de wereldster van de toekomst. Sterker nog: insiders beschouwen de excentrieke Fransman nu al als een legende. De 23-jarige centrale middenvelder zal het elftal van Manchester United ook weer op sleeptouw moeten nemen als de Mancunians het zaterdag opnemen tegen Arsenal. Scoort Pogba in dit duel, dan kan dat een flinke smak geld opleveren.

Extreme geldbedragen bij treffer Pogba

Pogba tekende in augustus dit jaar een vijfjarig contract bij Manchester United. De Engelse club kocht hem voor een recordbedrag van 105 miljoen euro van Juventus. Een waanzinnig hoog geldbedrag en dus bedacht 888Sport dan gokkers die inzetten op een Pogba ook een flink aantal euro’s mogen ontvangen.In de weekactie van 888Sport wordt voor spelers op de wedstrijd Manchester United – Arsenal de mogelijkheid geboden om te spelen op United en een doelpunt van Pogba. De quotering daarvoor staat spectaculair hoog: x 11,00 keer je inleg als United wint en Pogba minimaal één keer scoort. Goed om te weten: Pogba is ook de vaste penaltykicker bij ManU. De kans om te winnen wordt daardoor nog groter. Bovendien verkeert de Fransman in topvorm en zijn er met dit duel extreem hoge geldbedragen te winnen dankzij deze actie en die dollartekens passen perfect bij een topspeler als Pogba, die een geschat jaarsalaris van 15 miljoen euro heeft.

Statistieken

United staat momenteel zesde. Onder leiding van José Mourinho won de club tot nu toe vijf competitieduels, speelde drie keer gelijk en verloor ook driemaal. Alle gelijke spelen werden in de laatste vijf speelronden gerealiseerd. Met name tegen Burnley en Stoke waren tegenvallers. De puntendeling tegen Liverpool lag in de lijn der verwachtingen. De 4-0 nederlaag bij Chelsea was dan weer niet ingecalculeerd.

Tottenham Hotspur – West Ham United: scoort Kane?

Ook voor het duel van de Spurs tegen West Ham United kunnen spelers bij 888Sport hun hart ophalen. Voetbalgokken.nl ontdekte een fantastische actie voor verhogende winstkansen: Als Tottenham wint van West Ham en Harry Kane scoort, dan worden alle voorspellingen hierop beloond met een uitkering van x 3,25 keer je inleg. Voorwaarden is wel dat Kane als basisspeler aan de match begint, maar de 23-jarige schaduwspits is een vaste waarde in het team van Mauricio Pochettino. De kans dat Kane niet in actie komt op White Hart Lane is dus minimaal.

Statistieken

De Spurs speelden de afgelopen competitiewedstrijden steeds gelijk: vier maal op rij kwam er geen winnaar bij een duel waaraan Tottenham meedeed. Tegen Arsenal en Leicester werd het 1-1. Dat waren logische uitslagen, maar de puntendelingen tegen Bournemouth en West Brom (wellicht de nieuwe club van Luciano Narsingh?) vielen de supporters rouw op het dak. De Spurs zakte daardoor af naar plek vijf in de Premier League. Een overwinning (en doelpunten van Kane) zou de Londense club dan ook erg goed uitkomen. En wij weten nu dankzij de speciale 888Sport actie bij dit duel, dat zij niet de enige zullen zijn die daar op hopen.

888 Specials: Verhoogde quoteringen bij 888Sport

888Sport heeft wekelijks unieke weddenschappen voor je klaar staan. Deze weddenschappen worden in een overzicht weergeven onder888Specials, welke te vinden is in het linker-submenu. Deze speciale deals, zoals hogere quoteringen zijn uniek verkrijgbaar voor spelers bij 888sport en gelden voor zowel nieuwe als bestaande spelers. Het is daarom zeker aan te raden om deze pagina’s regelmatig in de gaten te houden. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Premier League-wedstrijden worden beide op zaterdag 19 november afgewerkt. Op Old Trafford wordt bij Manchester United – Arsenal om13:30 uurafgetrapt. Het duel op White Hart Lane tussen Tottenham en West Ham begint om18:30 uur. Let op: weddenschappen moeten minimaal 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd geplaatst worden om zeker te zijn van een tijdige verwerking.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers