Premier League
10/09/2014

Arsenal – Manchester City; volgende topper Premier League

Arsenal – Manchester City; volgende topper Premier League
Het seizoen is slechts drie speelronden oud, maar de volgende topper in de Premier League staat alweer voor de deur. Arsenal ontvangt in het Emirates Stadion kampioen Manchester City. Beide teams verspeelden de afgelopen week punten. City verloor van Stoke City en Arsenal kwam niet verder dan een gelijkspel tegen promovendus Leicester City.

City maakt eerste misstap

Na de overtuigende zege van Manchester City tegen Liverpool was het vertrouwen bij de Citizens groot, misschien wel te groot. In ieder geval wist City de goede lijn niet door te zetten tegen Stoke City en verloor het in eigen huis nota bene van Stoke. City laat met dit resultaat zien in het nog prille seizoen niet stabiel te zijn en dat het goede wedstrijden afwisselt met mindere wedstrijden. De uitwedstrijd tegen Arsenal, dat ook als titelkandidaat wordt gezien, is een belangrijke. Mocht City uit winnen bij Arsenal dan kan het alvast een mentale tik uitdelen aan de directe concurrent.

Arsenal nog zoekende naar vorm

Het Arsenal van Arsene Wenger is alles behalve stabiel en goed begonnen aan het nieuwe seizoen. Ternauwernood werd het hoofdtoernooi van de Champions League gehaald door een benauwde thuiszege tegen Besiktas. In de competitie werd alleen in de eerste wedstrijd tegen Crystal Palace drie punten behaald, in het vervolg wist Arsenal niet meer te winnen. Ook tegen Leicester City, waar Arsenal na 20 minuten via Alexis Sanchez op voorsprong kwam, werd de voorsprong al snel in de eerste helft weer uit handen gegeven. Manchester City is duidelijk van een ander formaat en eigenlijk de eerste echte test voor het team van Wenger.

Welbeck laatste versterking Arsenal

Met het sluiten van de transfermarkt is ook een eind gekomen aan alle speculaties rondom de formatie van de Engelse topteams. Arsenal was in de laatste uren voor de deadline nog actief en haalde op het laatste moment Danny Welbeck van Manchester United binnen, die op een zijspoor was beland na het aantrekken van Falcao. Hij zal de geblesseerde Giroud moeten vervangen in de spits. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd Arsenal – Manchester City wordt op zaterdagmiddag 13 september 2014 om 13:45 uur gespeeld. Wie gaat er met de overwinning vandoor? Kan Arsenal de eerste echte test van het seizoen doorstaan? Of deelt City net als tegen Liverpool de tweede klap uit aan een titelconcurrent? Speel mee en win! [/av_promobox]

De beste Online Bookmakers