Premier League
19/09/2017

Bookmakers gaan los in Premier League

Bookmakers gaan los in Premier League
De Premier League heeft zijn eerste sporen reeds nagelaten. Manchester City en Manchester United komen vooralsnog als beste bovendrijven. Onderaan heeft Crystal Palace - ook na het vertrek  van trainer Frank de Boer - nog geen punt verdiend. De Premier League zit altijd vol verrassingen en dat kan zijn gunstig voor het plaatsen van een weddenschap! Want ook in de Premier League geldt: verrassingen leveren het meest op.

Southampton – Manchester United

Thuisploeg Southampton weet dat ze een ploeg in vorm op bezoek krijgen. Afgelopen weekend speelde het team van trainer Mauricio Pellegrino uit tegen Crystal Palace (dat vorige week Frank de Boer aan de kant zette). Dat uitduel werd gewonnen door Southampton: 0-1, maar de magere zege zal weinig vertrouwen geven voor de komst van topploeg ManU. Het goede nieuws voor Southampton komt van de medische staf: Oranje-international Virgil van Dijk kan heel misschien weer meespelen. De Nederlander is al vanaf januari dit jaar geblesseerd aan zijn enkel. Volgens de laatste berichten vanuit de Engelse Premierleagueclub wijst alles erop dat de 26-jarige verdediger tegen United rentree kan maken.

Paul Pogba voor lange tijd out

Manchester United strijdt momenteel samen met stadsgenoot City voor de koppositie in de Engelse Premier League. Vanwege het gelijke spel tegen Stoke City (2-2, red.) verzuimde het team van trainer Jose Mourinho nu al afstand te nemen van The Cityzens. Afgelopen weekend maakte United geen fout: het Everton van trainer Ronald Koeman met 4-0 thuis verslagen.   Dit keer komt de medische staf met slecht nieuws: de Mancunians moeten Paul Pogba voor lange tijd missen. De Engelse krant de Sunday Times schrijft dat manager José Mourinho sterspeler Pogba zeker drie maanden moet missen: “De hamstringblessure is heel ernstig. Dit is niet normaal voor een speler die ons trainingsprogramma respecteert. Dit is het slechtste nieuws dat we in aanloop naar Southampton konden krijgen”, schrijft de krant.

Zlatan Ibrahimovic: “Straks ben ik beter dan ooit”

Mourinho kan ook nog steeds geen beroep doen op die andere vedette: Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse spits is druk bezig met zijn comeback en hoopt binnenkort weer terug te keren op de Engelse velden: “Ik voel me goed. Sinds ik de knieoperatie onderging, heb ik elke dag getraind”, zegt Ibrahimovic weten tijdens een gesprek met Inside United. “Als ik straks weer op het veld sta, ben ik beter dan ooit. Jullie zien straks een betere versie van mij. Het gaat goed en mijn bewegingen zijn er weer. Als het aan mij ligt, speel ik vandaag al een wedstrijd, maar ik weet dat het niet zo werkt. Ik moet gewoon geduld hebben”, zegt de inmiddels bijna 36-jarige Zweed die de match tegen Southampton in elk geval nog aan zich voorbij moet laten gaan.

Wedstrijdoverzicht

Willen we een thuisoverwinning van Southampton tegen Manchester United vinden, dan moeten we ver zoeken. Southampton won voor het laatst in augustus 2003. Het werd destijds 1-0, een krappe maar hevig gevierde zege. De laatste onderlinge ontmoeting eindigde in 0-0. De laatste zege van United (in september 2015) in het St. Mary’s Stadion was ook nipt: 2-3. Kortom: grote uitslagen komen in de recente geschiedenis eigenlijk niet voor bij dit duel.

Pre-wedstrijdoverzicht

De bookmakers houden wel van een uitdaging en schalen de pre-wedstrijdquoteringen voor deze Premier Leaguewedstrijd zeer hoog in. Zelfs een zege van Manchester United wordt met x 1.77 goed gequoteerd. De echte ‘Engelse ponden’ worden verdiend als Southampton met de zege aan de haal gaat. Een stunt van de thuisploeg staat op maar liefst x 5.20 keer (!) de inleg. Dit is gelijk de hoogste odd voor deze topmatch! Voor een gelijkspel houden de bookies een quotering van x 3.80 keer je inleg aan.

Manchester City versus Crystal Palace

Manchester City krijgt komend weekend hekkensluiter Crystal Palace op bezoek. Het team van Pep Guardiola heeft geen enkele moeite met de wedstrijden tot nu toe: van groot tot klein, van nationaal tot internationaal iedere tegenstander wordt tot mootje gehakt. Zelfs Liverpool werd in Manchester met huid en haar verslonden: 5-0. Guardiola beschikt komende zaterdag over een fitte selectie. Zelfs captain Vincent Kompany staat alweer startklaar nadat hij twee weken buitenspel heeft gestaan. Bij Crystal Palace zullen naar verwachting alle drie de Nederlanders hun opwachting maken. Voor kersverse internationals Timothy Fosu-Mensah en Jairo Riedewald wacht een vrijwel zekere basisplaats, Patrick van Aanholt begint waarschijnlijk vanaf de bank.

Pre-wedstrijdquoteringen in Premier League

Wie durft te spelen op een zege van Crystal Palace haalt een flinke geldbonus binnen! De inleg wordt x 20.00(!) keer uitbetaald als de uitploeg wint. Ook voor een gelijkspel hebben de bookies een zeer hoge odd. Worden de punten verdeeld aan het eind van de wedstrijd? Dan keren de bookmakers x 8.95 keer het ingelegde geldbedrag uit aan spelers op een gelijkspel. De meeste wedkantoren verwachten dat City het winnende team zal zijn. Die quotering staat dan ook op een bescheiden x 1.16.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Premier League-wedstrijden Southampton – Manchester United en de wedstrijd Manchester City – Crystal Palace worden beide gespeeld op zaterdag 23 september om 16:00 uur. Zet jij in op winst voor de koplopers in Engeland? Of houd je wel van een uitdaging en speel je op een stunt van de tegenstanders? Vind de beste odd op de bookmakerspage van VoetbalGokken![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers