Premier League
11/09/2018

Serieuze odds bij Premier League-clash: Spurs versus Liverpool

Serieuze odds bij Premier League-clash: Spurs versus Liverpool
Aankomende zaterdag wordt het zaak om rond half 2 in de middag in te schakelen voor een fantastische Premier League-wedstrijd. In het Wembley Stadium – het tijdelijke onderkomen van Tottenham Hotspur - komt Liverpool met Virgil van Dijk en Georgino Wijnaldum in de gelederen op bezoek bij de Spurs. Wedstrijden die altijd garant staan voor strijd, geweldige goals, verrassende uitslagen en extreem hoge odds!

Virgil van Dijk: “Elke wedstrijd wil om te winnen”

Liverpool wordt de grootste uitdager van Manchester City genoemd in de Engelse titelrace. Reden? Virgil van Dijk. Het ‘monster’ van The Reds is inmiddels ook aanvoerder van Oranje en is in no-time de sterkhouder van Liverpool geworden. Komende zaterdag leidt hij het elftal van trainer Jurgen Klopp als ze op bezoek gaan bij Tottenham, dat vijfde staat. “Het belangrijkste is dat we naar onszelf blijven kijken. We weten dat we nu een geweldig elftal hebben”, wordt de Nederlander geciteerd op de clubwebsite. “Iedereen die voor Liverpool speelt heeft veel kwaliteiten. Het gaat erom dat we consistent moeten zijn. We willen op alle fronten meedoen, maar we moeten ook naar onszelf blijven kijken. Ik voel wat dat betreft geen extra druk, maar we gaan elke wedstrijd wel in met de wil om te winnen.”

“Tottenham wordt een hele zware wedstrijd”

Dat deze Engelse kraker op voorhand alle facetten heeft om een fantastische wedstrijd te worden lijkt een gegeven. De uitwedstrijd op Wembley wordt dan ook 'wederom' een serieuze test voor The Reds, zo beseft ook Van Dijk: “Onze focus is al goed vanaf de eerste speelronde (toen won Liverpool met 4-0 van West Ham United, red.). Nu moeten we herstellen en ons weer richten op het duel met Tottenham Hotspur van zaterdag. Dat wordt een hele zware wedstrijd.”

Jurgen Klopp: “Tottenham is één van de titelkandidaten”

Ook Liverpool-trainer Jurgen Klopp ziet de wedstrijd van komende zaterdag als een duel tegen een concurrent voor de landstitel: “Tottenham had in het begin nog wat last van het WK, waar veel spelers van de Spurs tot in de eindfase meededen. Maar ze spelen nog steeds met dezelfde kern als vorig seizoen en beschikken over een fantastische manager”, zo zegt hij tegen de sportwebsite HITC.com. “Ik verwacht dat Tottenham een briljant seizoen gaat draaien. Uiteraard zijn er ook nog andere concurrenten voor de titel. Ik denk in de eerste plaats aan Chelsea en Arsenal, dat weliswaar zwak startte, maar die ploeg zal sterk terugkomen.”

Trainer Tottenham: “Echt toegeleefd naar Liverpool”

Bij Tottenham – tegenstander van PSV in de Champions League – zijn ze voorlopig maar met twee dingen bezig: de bouw van het nieuwe stadion en de komst van Liverpool. Het was de bedoeling dat deze match de spectaculaire openingsmatch van het nieuwe stadion voor Tottenham ging worden, maar dat is een paar weken uitgesteld. En dat heeft volgens Pochettino wel invloed op de voorbereiding richting zaterdag: “Als dit duel samen zou vallen met de opening, dan wordt er nog sterker naartoe geleefd. Dat het stadion niet klaar is als we zaterdag Liverpool ontvangen is dan ook een grote teleurstelling voor ons. We zullen ons moeten aanpassen en zaterdag alsnog een goede wedstrijd op de mat leggen in Wembley”, zo laat de trainer van Tottenham weten aan Liverpoolecho.

Geen Vincent Jansen bij Spurs

Vincent Jansen en Tottenham Hotspurs blijft nog altijd een moeilijk huwelijk. Pochettino maakte vorige maand al bekend dat Vincent Janssen niet in de selectie van spelers wordt opgenomen die mogen uitkomen in de Premier League. De voormalige spits van AZ is momenteel herstellende van een operatie aan zijn voet.

Spurs-doelman Alisson Becker: “Nu gaat het echt beginnen”

De goalie van Tottenham vertelt aan ESPN dat voor zijn team de Premier League zaterdag echt begint als Liverpool op bezoek komt: “De eerste drie wedstrijden waren goed, maar tegen op papier mindere ploegen. Nu komt na de interlandbreak Liverpool, een titelkandidaat, langs. Dat wordt direct al een wedstrijd die gaat meebeslissen wie er kampioen wordt”, aldus de Braziliaanse sluitpost van de Spurs.

Wedstrijdoverzicht

Vorig seizoen was Virgil van Dijk de ‘schlemiel’ bij de 2-2 tegen Tottenham. De centrale verdediger van Liverpool veroorzaakte in de thuiswedsstrijd een penalty die The Reds uiteindelijk twee punten zou kosten. Eerder dat seizoen werd er uit bij de Spurs ook al bakzeil gehaald: Liverpool verloor met 4-1. Schrale troost: dat was de eerste nederlaag in duels tegen Tottenham sinds 2012.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Tottenham Hotspur – Liverpool FC

De bookmakers komen voor deze Premier League kraker tussen Tottenham Hotspurs versus Liverpool met zeer aantrekkelijke quoteringen aanzetten. Op dit moment liggen het aantal weddenschappen op de twee ploegen gelijk: 35 procent van de spelers bij de wedkantoren zette in op Tottenham, 38 procent op Liverpool. De overige 27 procent zette een kruisje bij een gelijkspel. De bijbehorende odds laten hetzelfde beeld zien. Een zege van de Spurs staat genoteerd op x 2,80. Een overwinning van The Reds op x 2,55. Een draw wordt het minst waarschijnlijk geacht en krijgt dus de hoogste odd mee. Maar liefst x 3,65 keer het ingelegde speelbedrag wordt uitgekeerd als deze kraker geen winnaar krijgt.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Premier League-kraker Tottenham Hotspur – Liverpool FC wordt gespeeld opzaterdag 15 september om 13:30 uur in Wembley Stadium in Londen. Wie wint deze eerste serieuze test? Gaat Tottenham de punten ‘thuis’ houden of zetten Virgil en Wijnaldum de goede competitiestart door met een uitzege op de Spurs? Zet nu in en pak de hoogste odds voor deze Engelse topmatch![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers