Premier League
29/10/2014

Tweede zware klus Van Gaal bij rivaal Manchester City

Tweede zware klus Van Gaal bij rivaal Manchester City
Na het gelijke spel tegen Chelsea van afgelopen zondag staat komende zondag alweer de volgende kraker op het programma voor Manchester United. De eeuwige rivaal Manchester City wacht in het Etihad Stadium. Een zware klus voor Van Gaal die maar net wist te ontsnappen aan een nederlaag op Old Trafford.

Van Persie de held op Old Trafford tegen Chelsea

Voor de verandering was Van Persie weer eens de held bij United. In een gelijk opgaand duel met koploper Chelsea behoedde de Rotterdammer Manchester United voor een nieuwe nederlaag, door met een hard schot de gelijkmaker op het scorebord te zetten. Het was voor Van Persie een opluchting, omdat de spits al een tijdje droog stond en niet meer van belangrijke waarde voor zijn club was geweest. Bij vlagen was de oude Van Persie weer terug te zien in de wedstrijd tegen Chelsea, met een aantal opgelegde kansen werd hij gevaarlijk. Uiteindelijk sloeg hij pas in de 94e minuut toe.

Tegenslag City tegen West Ham

City verloor afgelopen weekend met 2-1 van West Ham United. Een tegenvaller voor de ploeg van Pellegrini, die het seizoen voortvarend was begonnen. Door de nederlaag van City kwam het Southampton van Ronald Koeman City voorbij op de ranglijst, waardoor het afgleed naar plek 3. Een overwinning op United zal niet alleen goed zijn voor de prestige, maar ook de punten zijn hard nodig in de race om te titel.

Falcao en Rooney onzeker voor duel City

Bij United is het de vraag of zowel Falcao als Rooney Van Persie kunnen versterken in de aanval. Beide aanvallers zijn nog onzeker voor het duel tegen City. Hoewel Rooney in principe terugkomt van een schoring oogde hij niet helemaal fit tijdens een evenement in het stadion van Manchester United. Van Gaal zal er in ieder geval alles aan doen om beide topspitsen klaar te stomen voor de wedstrijd van zondag. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']Manchester City – Manchester United wordt gespeeld op 2 november 2014 om 14.30 uur in het Etihad Stadium. Wat wordt het? Denk jij dat United in de tweede topper op rij nu wel de winst kan pakken? Of zal City geen fout maken in eigen stadion en goede zaken doen in de strijd om de titel? Speel mee en win![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers