Serie A
13/10/2015

Inter Milan treft landkampioen Juventus

Inter Milan treft landkampioen Juventus
In Serie A staat dit weekend Inter Milan tegen Juventus gepland. De toppers uit de Italiaanse competitie kennen allebei een verschillend seizoen. Fiorentina is op dit moment met 18 punten heer en meester op de lijst. Inter staat tweede met 16 punten. Voor Juventus loopt het voetbalseizoen nog niet op rolletjes. De club uit Turijn staat met 8 punten op de twaalfde plaats.

Inter kent nederlaag tegen Fiorentina

De laatst gespeelde wedstijd voor Inter in de Italiaanse competitie was tegen Sampdoria en leek een naschok op de wedstrijd van een week daarvoor tegen koploper Fiorentina. Bij Sampdoria werd met 1-1 gelijk gespeeld, terwijl Inter tegen Fiorentina keihard onderuit ging 1-4. Trainer Roberto Mancini wil niet te lang stilstaan bij deze nederlaag. “Dit is zo'n wedstrijd die dramatisch begint”, blikte Mancini na de wedstrijd tegen de koploper terug. “Al na vier minuten komen we op achterstand, daarna counteren zij naar een 3-0 voorsprong en krijgen we ook nog eens een rode kaart. Het is onmogelijk om daarvan terug te komen. Maar ik kan niets met de meningen van anderen. Er verandert voor ons helemaal niets.”

“Dit hoort nu eenmaal bij het voetbal”

De eerste vijf wedstrijden van dit seizoen werden gewonnen, maar de trainer wilde niets weten van onderschatting bij zijn ploeg. “We stonden voor de wedstrijd al met beide benen op de grond. Deze nederlaag was daar niet voor nodig”, zei Mancini. “Vandaag waren het helaas fouten, maar Handanovic heeft ons dit seizoen ook al een paar keer op de been gehouden met geweldige reddingen. Dit hoort nu eenmaal bij het voetbal,” aldus de trainer die zijn keeper niet vrijuit zag gaan bij de eerste twee tegendoelpunten.

Juventus “Dit is een nieuw team”

Afgelopen seizoen wist Juventus nog landkampioen te worden in de Italiaanse competitie. Ook stond De Oude Dame nog in de finale van de Champions League met FC Barcelona. In dit seizoen lijkt alles nog niet goed op zijn plaats te vallen. Trainer Massimiliano Allegri laat tegenover Sky Sports weten dat dit seizoen anders is dan het vorige: ''We moeten eens ophouden over vorig seizoen en de spelers die we toen tot onze beschikking hadden. Natuurlijk willen we de landstitel dit seizoen ook weer winnen, maar het zal een lastige puzzel worden voor ons dat is zeker'', zegt de trainer.Volgens Allergri moeten de club en de supporters geduld hebben met het nieuwe elftal. “Dit is een nieuw team en het kost tijd om op elkaar ingespeeld te raken. Ons doel blijft om in maart nog steeds mee te strijden om drie hoofdprijzen. Dat de Serie A winnen lastiger is geworden, is voor ons geen verrassing.”Verdediger Leonardo Bonucci vulde zijn trainer aan met een Twitterbericht en haalde meteen uit naar de successupporters van ‘De Oude Dame’. “Het is makkelijk om naar het stadion te komen en te applaudisseren als alles goed gaat. De échte fans klappen juist op moeilijke momenten en slepen de ploeg er zo doorheen. We moeten samen een eenheid vormen en in Juventus blijven geloven.”

Online Bookmakers

De bookmakers zijn het met de stelling van trainer Allergri en verdediger Bonucci eens. Volgens hen heeft Juventus dezelfde kansen als Inter Milan. Dat maakt dit duel extra spannend voor de gokkers onder ons. De quoteringen luiden als volgt: Winst voor de thuisploeg Inter wordt beloond met x 2.60. Winst voor Juventus x 2.65 en een gelijkspel x 3.20. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd Inter Milan – Juventus wordt gespeeld opzondag 18 oktober om 20.45 uur in het Giuseppe Meazza stadion in Milaan. Ben je het ook eens met de stelling van trainer Allergri en wint Juventus deze wedstrijd of zet je liever in op Inter die zijn bittere nederlaag tegen Fiorentina zo snel mogelijk weg wil spoelen?[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers