EK 2021
01/07/2016

Spektakel verwacht bij kwartfinale tussen Duitsland en Italië

Spektakel verwacht bij kwartfinale tussen Duitsland en Italië
In de kwartfinale van de EURO 2016 ontmoeten Duitsland en Italië elkaar in het Franse stadion Matmut Atlantique. Duitsland won op een groot toernooi nog nooit van Italië, maar toch geven de bookmakers het Duitse elftal de meeste kans op een plek in de halve finale. Bij VoetbalGokken.nl zijn we benieuwd naar jouw voorspelling voor dit spectaculaire affiche. De pre-wedstrijd quoteringen nodigen je zeker uit om te gokken op deze wedstrijd.

Joachim Löw: “Wij houden van verse koffie”

Dat de Duitse ploeg nog nooit van Italië heeft kunnen winnen in een groot toernooi bezorgt bondscoach Joachim Löw geen trauma. Löw heeft alle vertrouwen in 'die Mannschaft'. “Dat is oude koffie, wij houden van verse koffie. We moeten ervoor zorgen dat het ons dit keer goed zal smaken”, aldus de Duitse bondscoach op de persconferentie over het duel tegen de Duitsers.

Duitsland nog nooit gewonnen van Italië op een EK

Duitsland verloor op het WK 2006 en het EK 2012, beide keren in de halve finale van Italië. De landen troffen elkaar in totaal acht keer op een grote eindronde, waaronder ook in de finale van het WK 1982. Italië won toen met 3-1.De geschiedenis zegt natuurlijk niks over de wedstrijd van aankomende zaterdag. “Ik kijk uit naar het duel met de Italianen. Ze wonnen erg overtuigend van Spanje (2-0) en maakten verdedigend en ook aanvallend indruk. Italië is beter dan op het EK in 2012. Het zal een open wedstrijd worden tussen twee gelijkwaardige teams. Er is vooraf niet echt een favoriet aan te wijzen”, aldus de keuzeheer op NU.nl.

Conte: “Er wacht ons een zware wedstrijd”

De Italiaanse ploeg van bondscoach Antonio Conte moet zich opnieuw opladen voor een zware wedstrijd. De Italianen wisten Spanje van het EK weg te sturen met een 2-0 overwinning. “We hebben bewezen dat Italië meer is dan catenaccio (countervoetbal, red.). Spanje had het talent, wij hadden de ideeën. En ideeën winnen het van talent”, zegt Conte die nu zijn pijlen richt op het duel tegen Duitsland. “Er wacht ons een zeer zware wedstrijd tegen Duitsland. We moeten ons voorbereiden. Het zal zwaar worden, misschien wel zwaarder dan tegen Spanje.”

Chiellini: “We hebben beide fantastische teams”

Giorgio Chiellini, die tegen Spanje de openingstreffer voor zijn rekening nam, kijkt uit naar de wedstrijd tegen Duitsland. “We hebben beide fantastische teams. Natuurlijk start Duitsland als favoriet. Ze hebben ons in maart een flinke tik gegeven”, herinnerde de verdediger de 4-1 oefennederlaag tegen Duitsland. “We moeten weer wat speciaals doen, nog meer dan tegen Spanje”, aldus Chiellini in Voetbal International.

Pellè: “We hebben een hecht collectief”

Ex-Feyenoorder Graziano Pellè zit lekker in het toernooi, hij scoorde in vorige ronde en is helemaal klaar voor de volgende uitdaging: . De Italiaan scoorde in de slotfase van de wedstrijd, maar kijkt meteen vooruit naar het duel tegen Duitsland. “Scoren is mooi, maar dat we ons hebben geplaatst voor de kwartfinale, waar Duitsland wacht, is nog veel mooier. Deze ploeg bestaat niet alleen uit een sterke aanval, goed middenveld of een solide defensie. We zijn een hecht collectief en dat is het fundament onder dit succes. We hebben opnieuw bewezen dat je met vastberadenheid en geloof ver kunt komen”, aldus Pellè in Voetbal International.

Pre-wedstrijd quoteringen Duitsland - Italië

De bookmakers kiezen partij voor Die Deutsche Mannschaft. Ook al hebben zij tegen Italië nog nooit gewonnen op een groot toernooi. Toch liggen de pre-wedstrijd quoteringen niet ver uit elkaar. Winst van Duitsland wordt met een notering van x 2,25 beloond terwijl winst van de ploeg van Conte een odd van x 4.00 mee krijgt. Een gelijkspel binnen de negentig minuten wordt x 3,00 ingeschaald. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De kwartfinale Duitsland – Italië wordt gespeeld op zaterdag 2 juli om 21:00 uur in het stadion Matmut Atlantique te Bordeaux. Slaagt Duitserland er eindelijk eens een keer in om Italië te verslaan op een EK of gaan de Italianen opnieuw met de eer strijken? Welk team gaat er volgens jou naar de halve finale? Zet je voorspelling in bij onze bookmakers.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers