Algemeen
19/08/2014

Arsenal in tweede wedstrijd tegen Everton

Arsenal in tweede wedstrijd tegen Everton
Het Arsenal van Arsene Wenger staat in de tweede speelronde van de Premier League tegenover Everton. Beide teams vochten vorig jaar tot diep in het seizoen om Champions League plaatsen, Arsenal werd vierde en trok aan het langste eind. Nieuwe ronde, nieuwe kansen zullen ze bij Everton denken.

Everton loopt averij op, Arsenal wint nipt

Everton verspeelde in de eerste wedstrijd kostbare punten tegen promovendus Leicester City. In het uitduel werd het uiteindelijk 2-2. Arsenal won thuis nipt van Crystal Palace door een late goal van Ramsey en deed net als City, Liverpool en Chelsea goede zaken door de volle buit te pakken. In de uitwedstrijd tegen Everton zal de ploeg van trainer Wenger met de nodige concentratie moeten starten. Vorig seizoen ging Arsenal roemloos ten onder bij Everton, de club uit Noord-Londen is dus gewaarschuwd.

Arsenal roert zich op transfermarkt

Net als andere clubs in Engeland heeft Arsenal niet stilgezeten op de transfermarkt. De belangrijkste aanwinst is Alexis Sanchez, die overkwam uit Barcelona voor zo’n slordige 40 miljoen Euro. Er wordt in Noord-Londen veel verwacht van de Chileense rappe buitenspeler, die een goed seizoen kende bij Barcelona en ook op het WK een prima indruk achterliet. Vooral de samenwerking met Ozil zal van doorslaggevende factor worden tijdens deze jaargang.

Midweeks duel Arsenal CL

Naast het feit dat Arsenal zaterdag tegen Everton voetbalt, komt het midweeks ook uit in de laatste kwalificatieronde van de Champions League.  Wellicht kan Everton profiteren van het feit dat Arsenal twee wedstrijden achter elkaar speelt en misschien wat steken laat vallen tegen de nummer 5 van vorig seizoen, die pas later uitkomt in de Europa League. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']Zaterdag 23 augustus 2014 om 18:30 speelt: Everton tegen Arsenal. Wat voorspel jij in deze spannende Premier League wedstrijd? Kan Arsenal in het spoor blijven van de andere titelkandidaten? Of kan Everton net als vorig seizoen lang bovenin mee doen om de prijzen? [/av_promobox]

De beste Online Bookmakers