Algemeen
03/09/2014

Duitsland – Argentinië: herhaling WK-finale in oefenduel

Duitsland – Argentinië: herhaling WK-finale in oefenduel
Deze week staan de WK-finalisten van afgelopen zomer in Brazilië weer tegenover elkaar. Dit keer is de prestigestrijd iets minder interessant, het gaat namelijk om een oefenduel. De Argentijnen zullen toch wel een goed resultaat neer willen zetten, om de nare nasmaak van het WK enigszins kunnen weg te spoelen.

Gotze beslist WK-finale

Nadat Argentinië Nederland met penalty’s had verslagen en Duitsland gastland Brazilië een ongenadig hard pak slaag had gegeven, namen beide landen het tegen elkaar op in de finale van het WK. In een spannend duel was het uiteindelijk Gotze die met een mooie volley het duel besliste in de verlenging in het voordeel van de Duitsers. Duitsland was voor het eerst sinds 1990 weer wereldkampioen voetbal.Na een uitgebreide vakantie hebben de internationals zich weer gemeld bij hun teams. De Duitse internationals genoten van de langste vakantie, maar zijn inmiddels ook weer volop in bedrijf. In alle Europese competities zijn de eerste wedstrijden gespeeld en nu maken de landenteams zich weer op voor de EK-kwalificatiereeksen.

Herhaling WK-finale was al gepland

Dat de herhaling van de WK-finale als eerste oefenwedstrijd op programma staat is puur toeval. Dit was al uitgebreid voor het WK besproken door de organiserende landen. Wel is het interessant om te zien wie het frist is na de vakantie en of dezelfde vorm aanwezig is als tijdens het WK.

Reus weer bij selectie Duitsland

Duitsland treedt waarschijnlijk met nagenoeg dezelfde selectie aan als tijdens de finale in Brazilië en kan weer beschikken over de destijds geblesseerde Reus. De spelmaker van Dortmund moest het WK aan zich voorbij laten gaan op de valreep, nadat hij in één van de laatste voorbereidingswedstrijd geblesseerd naar de kant moest. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']Duitsland – Argentinië wordt op woensdag 3 september om 20:45 uur gespeeld.Wat voorspel jij? Kan Argentinië met dezelfde tactiek als tijdens de WK-finale nu wel oogsten in het oefenduel in en tegen Duitsland? Of zijn de Duitsers net als in juli van dit jaar te sterk voor de Argentijnen? Speel mee en win![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers