Duitsland treft Zweden in kwartfinale WK-vrouwen

Dit bericht delen
25 juni 2019     1 REACTIE

Duitsland en Zweden staan zaterdag in de kwartfinales van de WK voor vrouwen in Frankrijk. De Zweedse dames wonnen maandagavond van Canada (1-0); de ploeg die ook bij de Leeuwinnen in de poule zat. Duitsland knikkerde op haar beurt Nigeria uit het toernooi. Beide landen zijn dit WK sterk begonnen, maar er kan er maar één door naar de halve eindstrijd. VoetbalGokken.nl blikt vast vooruit naar deze wedstrijd waaruit de mogelijke tegenstander van Oranje kan komen.

Bondscoach Duitsland: “Geweldig om in kwartfinale te staan”

De Duitse vrouwenploeg van bondscoach Martina Voss-Tecklenburg draait op volle toeren op dit WK in Frankrijk. De poulewedstrijden werden allemaal gewonnen. Van China en Spanje werd er met een doelpunten drie punten gescoord, maar Nigeria (3-0) en Zuid-Afrika (0-4) moesten er pas echt aan geloven. De verdediging van het Duitse team staat als een blok en heeft nog geen enkel tegendoelpunt gehad. Het barst dan ook van het zelfvertrouwen binnen de ploeg van bondscoach Voss-Tecklenburg richting de kwartfinale tegen Zweden. “Het is geweldig dat we in de kwartfinale staan, maar we weten dat het tegen Zweden beter moet dan in de vorige wedstrijden”, vertelt ze tegen de internationale voetbalpers.

“Tegen Zweden staan we er nog beter op”

Duitsland speelde nochtans niet slecht tijdens dit WK, maar Voss-Tecklenburg eist meer van haar dames: “Als coach ben je nooit honderd procent tevreden. We hebben gespeeld onder zeer verschillende omstandigheden en tegen lastige tegenstanders, dus ontevreden kan en mag ik niet zijn. Maar we hebben nu een week de tijd om ons voor te bereiden op het duel tegen Zweden en ik verwacht dat we er dan nog beter op zullen staan.”

Bondscoach Zweden: “Dit wordt een heftige wedstrijd”

De Zweedse dames waren dolblij met het bereiken van deze kwartfinales. Ook bondscoach Peter Gerhardsson kon zijn geluk niet op, maar beseft ook dat de volgende wedstrijd tegen de Duitsers nog moeilijk gaat worden: “Zaterdag zal een heftige wedstrijd worden”, vertelt hij op de persconferentie in Parijs.

“Heftige muziek past hier prima bij”

Gerhardsson bereidt zijn dames op een bijzondere manier voor op dit heftige duel: “Wat kan je beter doen dan naar heftige muziek luisteren? Ik ga dus Rammstein (een Duitse rockband, red.) opzetten in de kleedkamer, dat lijkt mij prima passen als voorbereiding op deze wedstrijd.”

H2H

De onderlinge ontmoetingen tussen beide landen kent een rijke geschiedenis. Duitsland en Zweden treffen elkaar nog weleens op een WK, Europees kampioenschap, tijdens de Olympische Spelen of in vriendschappelijk verband. In al die ontmoetingen boekte Duitsland de meeste overwinningen, al heeft Zweden in de Algarve Cup al bewezen prima in staat te zijn van de Duitse vrouwen te winnen.

In april van dit jaar speelden de landen in de voorbereiding op dit WK een vriendschappelijk duel waarin wederom Duitsland met 1-2 de sterkste van de twee bleek te zijn.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Duitsland – Zweden

De pre-wedstrijdquoteringen rijzen de pan uit voor deze kwartfinale. Bij de TOTO zijn ze als volgt ingedeeld. Winst van Zweden wordt met x 4.33 keer de inleg het zwaarst beloond voor deze wedstrijd. Een gelijkspel krijgt met x 3.50 keer de inleg ook een hoge odd mee. Voor winst van de Duitse ploeg wordt met x 1.83 keer het speelbedrag je inleg nog bijna verdubbeld.

De kwartfinale van het WK-vrouwen Duitsland – Zweden wordt gespeeld op zaterdag 29 juni om 18:30 uur in het Roazhon Park te Rennes. Zijn onze oosterburen te sterk voor de Scandinavische voetbalvrouwen of is het juist Zweden die de Duitsers aftroeft? Op welk land durf jij te spelen? Laat het de TOTO weten door vandaag alvast mee te spelen via VoetbalGokken.nl!


Reacties

goktopper
27 juni 2019

Zweden mag wat mij betreft Duitsland uitschakelen. Zit er niet op te wachten dat Oranje daar tegen moet spelen.

6 maanden geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

11 december 2019     1 REACTIE

PSV toch weer favoriet in Europa League bij de bookmakers

Komende donderdag mag PSV proberen het Europa League avontuur van dit seizoen positief af te sluiten door thuis te wi...

Lees meer
11 december 2019     1 REACTIE

Man United tegen AZ toetje voor reeds geplaatste Alkmaarders

Komende donderdag mag AZ zich gaan opmaken voor misschien wel de mooiste beloning van het goede spel tot nu toe: Het ...

Lees meer
11 december 2019     0 REACTIES

Feyenoord vecht in Porto voor laatste kans in Europa League

Aankomende donderdag wordt het voor Feyenoord nog even nagels bijten. De Rotterdammers hebben nog een piepkleine kans...

Lees meer
9 december 2019     0 REACTIES

Ziyech schiet Ajax naar volgende ronde voor 20,00 (!) kee...

Ajax speelt dinsdag in de Champions League tegen Valencia. Er zijn nog altijd geen beslissingen gevallen in groep H, ...

Lees meer
Eerlijke informatie
Altijd up-to-date
De beste bonussen
Win strategieën