Algemeen
17/11/2013

Gokken op de Kampioen!

Gokken op de Kampioen!
Elk jaar is het weer spannend wie er kampioen gaat worden van verschillende voetbalcompetities. Jij kan hier als voetbalfanaat en kenner erg veel geld mee verdienen, mits je op het juiste team gokt. De bookmakers die wij onze bezoekers aanraden, geven vrijwel allemaal de mogelijkheid om te gokken op “wie wordt de kampioen” van verschillende voetbal competities als de Eredivisie, Primera División, Bundesliga etc...Hoe eerder (of misschien zelfs voordat het seizoen van start gaat) jij in het seizoen deze weddenschap aflegt, hoe hoger de uitbetaling zal zijn. Een voetbalseizoen is een lange periode en er kan veel gebeuren gedurende zo’n periode. Houd hier altijd rekening mee. Maar weet jij met jou inleg vooraf juist te gokken op de kampioen? Dan zal jij een mooi geldbedrag in de wacht slepen. Voordat je in zee gaat met dit soort weddenschappen, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden.

Wel of geen kampioen?

Soms komt het voor dat er een voetbalteam boven al haar verwachtingen presteert. Dit zijn zaken die waar je op voorhand geen rekening mee kan houden. Dit kan jou hele plannetje misschien wel drastisch in de war schoppen. Ook kan het natuurlijk voorkomen dat een voetbalteam, dat normaliter goed en stabiel blijkt te zijn, beneden maats presteert. Wat gebeurt er in het veld? Het kan voorkomen dat een topscorer door een grove overtreding (of misschien wel een onjuiste beslissing van de scheidsrechter) rood ontvangt en voor een gedurende tijd geschorst wordt. Dit hoeft natuurlijk niet alleen bij de topscorer voor te komen, maar houdt rekening dat dit soort zaken kunnen gebeuren. Mist Barcelona bijvoorbeeld topspeler Messi, is dit vrijwel direct te merken in het niveau dat FC Barcelona brengt op het voetbalveld. Houd ook rekening met spelers die te kampen hebben met langdurige blessures. Zijn er een aantal topper uit de running? Kan dit funest zijn voor het voetbalteam, waar jij hoge verwachtingen van had. Raadpleeg voor actuele schorsingen en blessures onze actuele lijsten van verschillende voetbalcompetities op de website.

Geld verdienen met gokken op de Kampioen

Wat verdien ik met gokken op de kampioen? Dit is lastig in te vullen vanuit dit artikel. Dit aangezien elke bookmaker zijn eigen noteringen hanteert en dit ook afhankelijk is, vanaf welk moment je deze weddenschap afsluit. Neem jij een gokje in het begin van het seizoen, zijn de noteringen natuurlijk veel hoger, dan wanneer jij aan het einde van het voetbalseizoen, bij bijna gegarandeerde winst van een voetbalteam, deze weddenschap aangaat. Raadpleeg een van onze bookmakers partners, te vinden op de bookmaker pagina en zoek voor jou het meest gunstige aanbod.

De beste Online Bookmakers