Algemeen
16/11/2018 0 reacties

Nations League: Engeland en Kroatië slijpen de messen

Nations League: Engeland en Kroatië slijpen de messen
In Poule 4 van de Nations League is de spanning om te snijden. Spanje heeft zijn duels gespeeld en staat aan kop met zes punten, maar er is nog niets zeker! Engeland en Kroatië spelen nog één wedstrijd en beide landen kunnen met vier uit drie de Spaanse equipe nog achterhalen. Er is dus nog van alles mogelijk in poule vier. De winnaar van de poule strijd tegen de andere groepswinnaars en dan wordt er bepaald wie er rechtstreeks geplaatst is voor het EK in 2020. Maar zover is het nog lang niet: eerst een vooral de topper van aankomende zondag in het Wembley Stadion te Londen!

Gareth Southgate: “Zondag wordt een taaie match

Terwijl Kroatië afgelopen dinsdag van Spanje won, speelden de Engelse formatie van bondscoach Gareth Southgate een vriendschappelijke match tegen de Verenigde Staten van Amerika. De Engelse ploeg wist met 3-0 te winnen van de USA. Toch is bondscoach Southgate niet tevreden, omdat hij weet dat Kroatië een ander paar mouwen gaat zijn. “Tegen de USA speelden we veel te wijd en als we dat zondag tegen de Kroaten ook zo doen, zullen we verliezen,” zegt de bondscoach van Engeland in de Daily Telegraph

“We moeten top zijn om Kroatie te verslaan”

Het is de bondscoach dan ook niet ontgaan dat de Kroaten een fantastisch spel hebben gespeeld tegen het sterke Spanje. Als we willen winnen moeten we tegen Kroatië top zijn. De Kroaten hebben aangetoond over kwaliteit en veerkracht te beschikken. We weten dat het een taai spel gaat worden zondag”, aldus Southgate.

Harry Kane: “We verdienen de eerste plaats voor ons harde werk”

Engeland lijkt dit jaar telkens weer Kroatie op haar pad te krijgen. In de halve finale van het WK afgelopen zomer in Rusland troffen beide landen elkaar ook al. Die wedstrijd werd verloren door Engeland en dat wil speler Harry Kane zondag gaan rechtzetten. “Het was keihard, we waren er kapot van”, zegt Kane tegen ITV. “We hebben zo hard gewerkt, daar verdienen wij nu wel een prijs voor”, aldus de topschutter van de Engelse ploeg.

Zlatko Dalić: “We gaan met een goed gevoel naar Engeland”

Kroatië houdt hoop om groepswinnaar te worden, nadat de Spanjaarden moesten deze week in eigen stadion buigen voor de Kroaten. In de blessuretijd trok Kroatië het duel naar zich toe door een doelpunt van Tin Jedvaj. Hierdoor staan de Kroaten met vier punten gelijk met Engeland en is Spanje - dat twee punten meer heeft - nog niet zeker van de eerste plek. De Kroatische bondscoach Zlatko Dalić gelooft dat zijn team ook op Engelse bodem kan toeslaan. “We genieten van ons voetbal en gaan met een goed gevoel naar Engeland. We gaan voor de laatste drie punten die er nog te halen zijn.”

“We hebben behoefte aan nieuwe energie”

De eerste Nations League-wedstrijd voor Kroatië was ook tegen Spanje en toen werd er met 6-0 verloren van het Spaanse team. Nu waren de rollen omgedraaid en trok Kroatië aan het langste eind. Volgens de bondscoach had dit mede te maken met wat vers bloed in zijn ploeg. “We hebben behoefte aan nieuwe energie en nieuwe spelers, Josip Brekalo (VfL Wolfsburg) en Nicola Vlasic (CSKA Moskou) verdienen een kans en zij zijn degenen die iets kunnen bijdragen aan ons team,”, zo licht de bonscoach zijn keuzes voor de wedstrijd teen Engeland toe.

Luka Modric staat nog altijd droog

Luka Modric speelde tegen Spanje de negentig minuten vol, maar van scoren komt het de laatste tijd nog steeds niet. De Kroaat raakte het net voor het laatst op het WK tegen Argentinië. Ook voor zijn club Real Madrid  heeft de 33-jarige middenvelder dit seizoen nog niet een keer gescoord. Wellicht kan hij tegen Engeland weer toeslaan?

Pre-wedstrijdquoteringen voor Engeland tegen Kroatië

De bookmakers maken het spelen op deze wedstrijd meer dan de moeite waard. In het 1X2 spelsysteem staan de pre-wedstrijdquoteringen zeer hoog ingedeeld. Winst van Engeland levert met odds van x 1.86 al bijna het dubbele van je inleg op. Een uitzege van Kroatië staat met x 4.30 keer het speelbedrag nog wat hoger genoteerd. Een gelijkspel is goed voor een quotering van x 3.60. 18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen.   [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Nations League wedstrijd Engeland – Kroatië wordt gespeeld op zondag 18 november om 15:00 uur in het Wembley stadion te Londen, waar PSV onlangs nog zo ongelukkig verloor van Tottenham. Grijpen de Engelsen hun kans om Spanje te passeren of weet Modrić met zijn ploeg The Three Lions op eigen terrein definitief te temmen? Speel vandaag alvast mee door je voorspelling achter te laten bij onze bookmakers en pak die hoogste odds![/av_promobox]  
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën afbeelding

Win strategieën

Win door het toepassen van de beste strategieën via onze site!