Algemeen
09/10/2018

Nations League: Kroatië tegen Engeland op jacht naar kostbare punten

Nations League: Kroatië tegen Engeland op jacht naar kostbare punten
Aankomende vrijdag gaan Kroatië en Engeland in Poule 4 van de UEFA Nations League op jacht naar kostbare punten. Beide landen hebben verloren van Spanje en moeten dringend op zoek naar punten om nog mee te spelen voor poulewinst. Het decor voor deze strijdt is het Kroatische Rijeka. De bookmakers maken het duel nog spannender door goede voorspellingen met hoge pre-wedstrijdquoteringen.

Engelse bondscoach Southgate: “We zijn voorbereid op de kracht van Kroatië”

Bondscoach Gareth Southgate van Engeland heeft in de aanloop naar de twee zware duels in de Nations League tegen Kroatië en Spanje opnieuw een andere verdediger moeten oproepen. Luke Shaw (Manchester United) meldde zich met een blessure af. Hij had zaterdag nog wel de gehele wedstrijd gespeeld tegen Newcastle United (3-2). Southgate heeft Ben Chilwell van Leicester City als vervanger toegevoegd aan zijn selectie. De 21-jarige verdediger maakte zijn debuut als international in de wedstrijd op 11 september tegen Zwitserland. James Tarkowski (Burnley) haakte eerder geblesseerd af. Lewis Dunk (Brighton & Hove Albion) nam zijn plaats in de Engelse selectie in. De 26-jarige verdediger moet zijn debuut nog maken in de nationale ploeg. Ondanks de personele wijzigingen is Engeland klaar voor deze clash tegen de nummer twee van het afgelopen WK. Southgate: “Kroatië verdiende het om in die finale te staan. We zijn voorbereid op de kracht van deze sterke ploeg.”

“We zullen uitermate gemotiveerd zijn”

Engeland speelt vrijdag tegen Kroatië achter gesloten deuren in Rijeka. Vanwege rellen in verleden mag er namelijk geen publiek bij het duel aanwezig zijn en dat is verre van ideaal, vindt ook Southgate: “Dat is vervelend, maar de jongens weten dat ze voor hun land spelen en zullen uitermate gemotiveerd zijn. Natuurlijk is het mooier om in een kolkend stadion te spelen, maar we moeten nu met deze nieuwe situatie omgaan. De tegenstander blijft even sterk als met publiek, dus we zullen alles moeten geven”, aldus Southgate in The Guardian.

Harry Kane: “Wraak neme op verlies in halve eindstrijd WK”

De Engelsen misten de eindstrijd van het WK door een 2-1 tegen Kroatië en dat duel staat ook spits Harry Kane nog vers in het geheugen. “We weten nog heel goed wat er deze zomer is gebeurd tegen de Kroaten. We gaan die nederlaag komende vrijdag proberen recht te zetten. Het is zal een heerlijk gevoel zijn om wraak te nemen, maar het zal niet gemakkelijk gaan. Het wordt een zeer zware wedstrijd voor ons”, aldus Kane in de sportkatern van The Telegraph.

Bondscoach Kroatië: “Engeland is snel, jong en ambitieus”

Bondscoach Zlatko Dalić zag zijn team - dat dit jaar nog tweede werd op het WK in Rusland - kansloos verliezen tegen de Spaanse formatie. De 6-0 nederlaag tegen Spanje hakten er bij de Kroaten dan ook behoorlijk in. Om de wrange smaak van deze nederlaag direct weg te spoelen is een overwinning op Engeland keihard nodig. Dalić beseft dat dit gemakkelijk gezegd, dan gedaan is: “De Engelsen zijn snel, jong en ambitieus en dat zal voor ons geen gemakkelijke wedstrijd gaan worden”, aldus de bondscoach volgens diverse Engelse media’s.

Modrić: “We zullen tegen Engeland beter voor de dag komen”

Luka Modrić heeft zijn succes in Rusland laten liggen. De aanvaller van Real Madrid heeft na zijn goal tegen Argentinië op het WK geen enkele keer meer gescoord. Ondanks zijn eigen gebreken uit Modrić zijn kritiek over de rest van zijn team. “We moeten ons realiseren dat we niet langer voor de dag kunnen komen met minder dan honderd procent inzet. Als we van de wedstrijd tegen Spanje hebben geleerd, dan is het goed. En ik geloof dat we dat doen en beter voor de dag zullen komen tegen Engeland”, aldus Modrić in VI.

“We zullen de juiste oplossing vinden”

De bondscoach moet wel iets puzzelen vanwege blessures, maar heeft ook oplossingen bedacht om tegen Engeland alsnog goed gewapend te zijn. “We hebben een optie met Vida en Jedvaj op rechts terug en ik denk nog over een optie met Marco Rog (Napoli), ik denk dat hij met zijn vaardigheid prima kan spelen vrijdag. Verder is Ante Rebić (Eindracht Frankfurt) een optie om spits te zijn. Hij zal een kans tegen Engeland krijgen. Wij zullen de juiste oplossing vinden en Rebić brengt de snelheid en agressie die Mandžukić ons gaf”, zo licht Dalić zijn keuzes toe.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Kroatie tegen Engeland

De bookmakers hebben de pre-wedstrijdquoteringen voor deze wedstrijd zorgvuldig ingedeeld. Winst van beide landen levert je al snel een verdubbeling van je inleg op. Een zege van thuisploeg Kroatië staat genoteerd op x 2.80 keer het speelbedrag. Voor winst van Engeland keren de bookies x 2.70 keer de inleg uit. Een gelijkspel levert in het 1X2 spelsysteem met x 3.10 keer het ingelegde bedrag het meeste op.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De UEFA Nations Leaguewedstrijd Kroatië – Engeland wordt gespeeld op vrijdag 12 oktober om 20:45 uur in het HNK Rijeka stadion te Rijeka. Maak deze buitenlandse wedstrijd nog spannender door de juiste voorspelling achter te laten bij de bookmakers op VoetbalGokken.nu en speel vandaag alvast mee.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers