Algemeen
22/07/2015

Oefenduel AC Milaan – Inter Milaan

Oefenduel AC Milaan – Inter Milaan
Het oefenduel tussen AC Milaan en Inter is voor beide clubs de start in het nieuwe voetbalseizoen. Ook FC Barcelona en Manchester United spelen een oefenwedstrijd tegen elkaar om zich klaar te stomen voor de Champions League en competities in eigen land.

AC Milaan wil Van Ginkel houden

Oranje-international Nigel de Jong heeft opnieuw een contract getekend bij AC Milaan. De dertigjarige middenvelder tekende deze zomer bij tot medio 2018. De Jong speelt al vanaf 2012 bij de Italiaanse topclub. De oud-Ajacied kwam eerder ook voor Hamburger SV en Manchester City uit.De discussie rondom een ander Nederlander - Marco van Ginkel - lijkt nog niet te zijn beëindigd. Van Ginkel heeft indruk gemaakt in Milaan. Trainer Filippo Inzaghi wil er alles aan doen om de Chelsea-huurling bij AC Milan te houden. ‘’Helaas is hij niet van ons’’, stelt Inzaghi op de clubwebsite. ‘’Maar evident is dat hij enorm gegroeid is. Hij heeft nu al zeven of acht duels op rij gespeeld en we beginnen een grote speler te zien. Hij doet het ook erg goed op de training.’’Inzaghi hoopt dat Van Ginkel kan blijven. ‘’Chelsea beschikt over fantastische middenvelders, maar Marco moet wél spelen om beter te worden. Hier kan dat. Ik hoop dat hij kan blijven en nog van waarde kan zijn voor ons.’’De voormalige Vitesse-middenvelder heeft bij Chelsea nog een contract tot medio 2018.

Inter Milaan versterkt z’n team

Na weer een voetbaljaar zonder prijzen heeft ook Inter zijn team versterkt in de hoop er dit seizoen beter mee voor de dag te komen. Trainer Roberto Mancini heeft gekozen om de Montoya van Barça voor twee jaar te huren. De vleugelverdediger moest wel weg bij FC Barcelona, gaf hij aan. "Ik vind het jammer dat ik Barcelona verlaat, maar coach Luis Enrique zei tegen me dat hij geen beroep meer op mij zou doen", legt de verdediger uit aan Mundo Deportivo. "Ik wilde eigenlijk al in januari weg, maar toen mocht dat niet. Ik word voor twee jaar verhuurd en hoop dat ik kan terugkeren bij Barça. Ik moest nu wel vertrekken, omdat Dani Alves zijn contract verlengd heeft en Aleix Vidal ook gekomen is."Inter heeft zich ook al verzekerd van de komst van Miranda (Atlético Madrid) en Geoffrey Kondogbia (AS Monaco). Xherdan Shaqiri lijkt wel bij de Italiaanse club te vertrekken, hij is hard op weg naar een overeenkomst met Stoke City (Premier League).

Strategie

Voor het spelen op oefenduels zijn diverse strategieën voorhanden. De meest gebruikelijke is live-wedden op de einduitslag. Daarnaast is de over/under methode zeer populair. Bij oefenduels tussen grote teams, zoals deze Milanese derby, is het vaak ook mogelijk om te wedden op statistieken. Denk bijvoorbeeld aan wie krijgt als eerste een hoekschop, het aantal keren buitenspel of hoe vaak scoort de spits van een ploeg. Kijk voor alle tips en strategieën op onze speciale uitlegpagina. Hierdoor speel je altijd goed voorbereid en met het minste risico, want ons motto is “verantwoord gokken is de leukste manier van gokken”. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De oefenwedstrijd AC Milaan – Inter Milaan wordt gespeeld opzaterdag 25 juli om 14.00 uur in het San Siro stadion in Milaan. Wie wint dit oefenduel? Speel mee en check je voetbalkennis.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers