Bookmaker
21/11/2022

Extraatjes voor spelers tijdens het WK Qatar

Extraatjes voor spelers tijdens het WK Qatar

Waag jij al regelmatig een gokje op voetballen of een andere sport of wil je tijdens het komende WK in Qatar daarmee beginnen? Dan is het een goed idee om in de gaten te houden wat de diverse bookmakers met vergunning in ons land jou als extraatje hebben te bieden. Het WK voetbal is het grootste evenement op sportgebied en derhalve ook het moment voor de bookmakers om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten aan zich te binden. Hiervoor zijn er een aantal opties die beslist tijdens het WK bij diverse aanbieders te vinden zullen zijn.

  1. Free bets

De term zegt het al: soms krijg je de kans om een gratis gokje te wagen. De bookmaker betaalt dan de inzet. Mocht je verliezen, kost je dat niets. Krijg jij gelijk dan is de winst voor jou en houdt de bookmaker de inzet. Zit er een addertje onder het gras? Dat valt reuze mee.

Uiteraard zijn bookmakers geen liefdadige instellingen en is de bedoeling commercieel. Zo zal je moeten voldoen aan een aantal voorwaarden bijvoorbeeld het aanhouden van een account met een bepaald minimum saldo of een historie van eerdere weddenschappen. Ook is de inleg meestal beperkt evenals de keuze van de free bet. Maar uiteindelijk krijg je de kans om een gokje te doen zonder eigen inleg en dat is een leuk extraatje.

  1. Odd booster

Voor iedere weddenschap is er een quotering of odd. Deze waarde die aangeeft hoeveel maal jij je inleg terugkrijgt, wordt bijna wetenschappelijk bepaald. odds liggen vrijwel altijd ook zeer dicht bij elkaar bij de diverse bookmakers. Maar af en toe verhoogt een bookmaker de odds als stunt. Deze kan dan wel oplopen tot 40 of 50 keer de inleg. Ook hierbij zijn er voorwaarden. Als de odds extreem worden verhoogd, is dat meestal een eenmalige aanbieding voor nieuwe accounts. Daarbij is de maximale inleg ook in het algemeen beperkt tot een klein bedrag zoals € 1. Maar ook dan is het uiteraard een leuke manier om wat extra middelen op je account te realiseren.

Soms wordt een odd ‘geboost’ voor alle spelers. Dat is de verhoging in het algemeen beperkter, bijvoorbeeld 50% bovenop de standaard odd. Het is waarschijnlijk dat dit tijdens het WK voor wedstrijden van Oranje zal gebeuren.

  1. Bonussen voor nieuwe spelers

Er worden zeer veel nieuwe spelers verwacht tijdens het WK Qatar. Voor Nederlanders is het immers de eerste maal dat er legaal online op het evenement kan worden gegokt. Iedere bookmaker wil uiteraard zoveel mogelijk nieuwe accounts scoren. Een bonus voor nieuwe spelers is daarbij een interessant lokmiddel. Let wel op dat aan een dergelijke bonus voorwaarden zijn verbonden. De bonus is vrijwel altijd alleen bedoeld om mee te gokken en meestal alleen indien je zelf ook inzet. Het is verboden om jongeren onder de 24 een bonus te geven.

In deze tijd is het beslist de moeite waard op de sites van diverse bookmakers in de gaten te houden. Dat kan je een leuk extraatje opleveren tijdens het WK.

De beste Online Bookmakers