Bookmaker
16/05/2022 1 reacties

Promoties bij bookmakers rondom finale Conference League

Promoties bij bookmakers rondom finale Conference League

Het zal geen enkele voetbalfan zijn ontgaan dat Nederland weer een finaleplaats heeft behaald in een van de Europese competities voor clubs. Voor Feyenoord, dat op 25 mei de finale speelt van de Conference League, is het 20 jaar geleden dat de club van Rotterdam-Zuid de finale van de toenmalige UEFA-cup speelde en won.

'Underdog'

Als underdog was Feyenoord die avond begonnen tegen het Duitse Borussia Dortmund. Maar het werd de wedstrijd van Pierre van Hooijdonk en voor de tweede keer in de geschiedenis kon de UEFA-cup in de prijzenkast worden gezet. Ook in Tirana is de tegenstander van Feyenoord favoriet. Het Italiaanse AS Roma staat onder leiding van José Mourinho. De succesvolle Portugees heeft overal in Europa al internationale successen geboekt. Toch moet Feyenoord niet onderschat worden. De uitschakeling in de halve finale van Olympique Marseille was beslist een verrassing. Daarbij heeft AS Roma nog nooit een Europese beker veroverd, in tegenstelling tot Feijenoord.

Welke promoties kan je verwachten van Nederlandse bookmakers?

Uiteraard zijn dergelijke grote wedstrijden ook een goede manier om nieuwe accounts kennis te laten maken met een gokje op voetbalwedstrijden. BetCity is de eerste die zich heeft gemeld met een actie rond de finale van de Conference League. Nieuwe spelers kunnen 50 maal de inzet terugverdienen indien Feyenoord op 25 mei de finale wint. Uiteraard zijn daar voorwaarden aan verbonden, want al wordt de Rotterdammers minder kans gegeven dan AS Roma, zo slecht zijn de odds ook weer niet.
  

50X je inleg bij BetCity   
* Bonusvoorwaarden van toepassing. Deze actie is alleen geldig voor nieuwe spelers bij BetCity!

Om mee te doen aan deze actie van BetCity moet je een nieuwe klant zijn en je inzet mag maximaal € 1 bedragen. Het maakt in ieder geval de finale extra spannend als je dat gokje waagt. Let overigens ook op de andere bookmakers, want deze zullen ongetwijfeld de kans niet laten lopen om je kennis te laten maken met het wedden op sport bij vergunninghouders. Hierdoor kan jij profiteren van al die aandacht voor deze bijzondere wedstrijd. Ben je een beginner? Lees hier de beginners handleiding.

Hoe zit het eigenlijk met deze promotionele acties?

Er is een bekend gezegde uit de wereld van het beleggen: there is no free lunch. Gratis geld krijg je nergens en dat is ook op de gokbranche van toepassing. Vooral de bonussen bij het openen van een account zijn vaak opmerkelijk hoog. Deze startbonus kan wel oplopen tot € 250 in ons land. Maar gratis is het nooit, want je kan van deze bonussen pas gebruik maken indien je ook eigen geld inzet op weddenschappen. Op zich is dat uiteraard niet verwonderlijk, de bookmakers zijn commerciële instellingen die hopen jou als vaste te klant te mogen begroeten door dergelijke acties te starten.

Niet in ieder land zijn deze startbonussen overigens toegestaan. In België geldt sedert enkele jaren een verbod op dergelijke bonussen. In ons land mag aan jongvolwassenen ook geen startbonus worden verleend. Volgens de overheid zou daardoor de verleiding voor jongeren van 18 tot en met 23 jaar wellicht te groot worden. Ben je 24 of ouder en wil je beginnen met een gokje op voetbal? Bekijk dan tevens de startbonussen die beschikbaar zijn.

De beste Online Bookmakers