Bundesliga
10/08/2016

Duitse bekerfinale: Borussia Dortmund versus Bayern München

Duitse bekerfinale: Borussia Dortmund versus Bayern München
Dit weekend wordt in het Signal Iduna Park stadion de finale van de Duitse Supercup gespeeld. Borussia Dortmund en Bayern München staan in deze spectaculaire slotwedstrijd. De bookmakers kunnen niet gemakkelijk kiezen welk team de favoriet is. De nummers één en twee van de Bundesliga 2015/2016 hebben hun kwaliteiten al meerdere malen mogen laten zien. De bookmakers hebben inzetten op deze wedstrijd met hoge pre-wedstrijd quoteringen zeer aantrekkelijk weten te maken.

Robben: “Het gaat volgens plan”

Arjen Robben miste de oefentrip van Bayern München naar China door een spierblessure, maar onze landgenoot is nu weer volop in training en lijkt op tijd fit voor de clash met Borussia Dortmund in de Duitse Super Cup. Dat duel wordt zondagavond om 20.30 uur afgewerkt. "Ik heb hard gewerkt en het gaat allemaal volgens plan nu. Ik ben erg blij", zegt de 32-jarige Oranje-international op de website van Bayern München. Robben miste ook al het uiteinde van het vorige seizoen door een kwetsuur, maar is nu dus op de weg terug. Dat is ook goed nieuws voor bondscoach Danny Blind. Die Robben goed kan gebruiken in de WK-kwalificatiewedstrijden.Ook Frank Ribery zit alweer in de lappenmand. De Fransman is de laatste tijd net zo blessuregevoelig als Robben, maar ook hij lijkt op tijd klaar om zondag aan de aftrap te staan. Ribery traint nog wel apart van de groep. Ook Jerome Boateng, Douglas Costa, Holger Badstuber, Xabi Alonso en Renato Sanches moesten deze week trainingen overslaan. Al bij al een behoorlijk onrustige voorbereiding op de eerste prijs in Duitsland. Coach Carlo Ancelotti: “Ik wil al mijn spelers kunnen gebruiken. De verwachting is dat iedereen fit zal zijn voor de Supercupwedstrijd.”

Borussia Dortmund vol zelfvertrouwen richting Supercup

Bij Borussia Dortmund ziet het er allemaal een stuk rustiger uit. Bij de bekerwinnaar van afgelopen seizoen werden André Schürrle en Mario Götze in de zomer aangetrokken. Daarmee is het team behoorlijk versterkt, al zijn ze beide niet helemaal fit naar Dortmund gekomen. Schürrle: “Ik heb wedstrijden nodig om fit te worden. Ik verwacht snel weer op niveau te zijn.” Ook Götze is vol vertrouwen over de wedstrijd tegen München: “Het is altijd lastig om vooraf voorspelling te doen. Het wordt een lang seizoen, maar we gaan er alles aan doen om de verwachtingen van de supporters waar te maken. Zondag zal een eerste serieuze test zijn”, aldus de nieuwkomers op de clubwebsite.Toch heeft ook trainer Thomas Tuchel van Dortmund met tegenslag te maken. Leroy Sane werd vorige week door Manchester City weggekaapt en dat terwijl Sane een belangrijke pion was in de plannen van Tuchel. Het gaat de oefenmeester niet meer lukken dat verlies nog voor de Supercup op te vangen. En dat maakt de coach furieus: “De markt is gek geworden, het loopt uit de hand”, aldus Tuchel. “Deze bedragen zijn niet meer te bevatten voor de mensen die naar het stadion komen.”

Pre-wedstrijd quoteringen

De bookmakers gaan in deze finale helemaal los. Welk team je ook kiest, je inleg wordt minimaal verdubbeld als je een goede voorspelling hebt achtergelaten. Zo wordt winst van Borussia Dortmund x 3.10 beloond. Verwacht jij dat Bayern München de bekerkampioen gaat worden zet dan hierop in en ontvang een bonus van x 2.25 als dit inderdaad het geval is. Voor een gelijkspel binnen de negentig minuten staat een quotering van x 3.40 voor je klaar.Tv-tip: De wedstrijd Borussia Dortmund – Bayern München is live te volgen via FOX-Sports 2. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Duitse Supercup Borussia Dortmund – Bayern München wordt gespeeld op zondag 14 augustus om 20:30 uur in het Signal Iduna Park stadion te Dortmund. Trakteer jezelf op een extra zakcentje en zet in via onze bookmakers. Bij een goede voorspelling kan je weekend niet meer stuk. [/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers