Bundesliga
24/04/2017

Halve finale Duitse beker: Bayern Munchen - Dortmund

Halve finale Duitse beker: Bayern Munchen - Dortmund
Deze week worden de halve finales van het Duitse bekertoernooi afgewerkt. Bayern München en Borussia Dortmund strijden woensdag tegen elkaar voor een plek in de finale. Voetbalgokken.nl blikt alvast vooruit op deze topwedstrijd en ook de bookmakers zijn er helemaal klaar voor. De pre-wedstrijdquoteringen zijn hoog ingeschaald en dat maakt deze bekerwedstrijd extra spannend.

Arjen Robben: “We willen naar de finale in Berlijn”

Na de uitschakeling - door Real Madrid - in de Champions League zet Bayern München alles op alles om kampioen te worden en het bekertoernooi te winnen. Arjen Robben gelooft heilig in ‘de dubbel’ voor zijn team: “We zitten in de halve finale van de beker en willen naar de finale in Berlijn. Daar moeten we alles voor geven”, aldus de Oranje-international op Kicker.de. “Het moet midweeks gebeuren. Het zijn drukke tijden, maar we zijn er klaar voor.

Ancelotti: “We richten ons voor 100 procent op het duel tegen Dortmund”

Trainer Carlo Ancelotti kijkt deze dagen alleen naar de thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund. Een cruciaal duel, vooral omdat ook de Italiaan graag de dubbel wil winnen: “We richten ons nu 100 procent op de wedstrijd tegen Borussia Dortmund”, zegt de coach in Kicker.be. Ancelotti beseft dat dit geen gemakkelijke opgave gaat worden: “We spelen tegen een zeer goed team. Ze zijn een van de beste teams van Europa en speelde niet voor niets de kwartfinales van de Champions League. We willen winnen om de finale te bereiken.”

Marco Reus: “Als je eenmaal in halve finale staat, wil je ook naar de finale”

Marco Reus hecht veel waarde aan het behalen van de Duitse DFB-finale. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Nederland, is het bekertoernooi bij een topploeg als Dortmund wel een hoofddoel: “Als je eenmaal in de halve finale staat, wil je natuurlijk ook de finale halen. Het maakt mij niet uit of we dan tegen FC Bayern spelen of een ander elftal. We weten welke kwaliteiten Bayern heeft en dat het een heel moeilijke opgave gaat worden. We hebben veel vertrouwen opgedaan in de vorige duels. Bayern München is natuurlijk heel anders dan een wedstrijd tegen Gladbach, maar we gaan uit van onze eigen sterke punten. Weten we die goed te benutten, dan is alles mogelijk.” 

Thomas Tuchel (Dortmund): “We gaan naar München om de finale te halen”

Na de uitschakeling door Monaco in de Champions League wist Borussia Dortmund toch vertrouwen te tanken voor de halve finale van de Duitse beker. Dortmund won afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen Mönchengladbach met 2-3. Het team van trainer Thomas Tuchel kijkt met vertrouwen naar de wedstrijd van woensdag in München. “We gaan woensdag naar München om in de bekerfinale te komen”, kondigt Tuchel aan in Fussbal.de.

Wedstrijdoverzicht

Doelman Manuel Neuer is afgelopen week opnieuw in de ziekenboeg terechtgekomen. De 31-jarige Neuer was net terug van een kuitblessure en heeft nu een nieuwe beenblessure opgelopen. Neuer hield aan het Champions Leagueduel tegen Real Madrid (4-2) een fractuur in het bot van zijn linkervoet over. Dat meldt Bayern München op de clubsite. “Na de eerste onderzoeken is de diagnose een botbreuk in zijn linkervoet”, aldus een woordvoerder van Bayern. De botbreuk gaat de 31-jarige Neuer acht weken aan de kant houden. Hij zal dit seizoen dan ook niet meer in actie komen. Ook Jerome Boateng raakte opnieuw geblesseerd. De verdediger stond in de verloren Champions Leaguewedstrijd tegen Real Madrid weer op het veld, maar raakte ook in de wedstrijd tegen Mainz geblesseerd. Net als middenvelder Javi Martinez die er wegens een dijblessure ook niet bij kan zijn.Bij Dortmund is Marc Bartra degene die door een polsblessure al enige tijd aan de kant staat. Mario Götze treedt wegens een ziekte niet aan tegen Bayern. Ook Jacob-Bruun Larsen en Andre Schurrle zijn niet van de partij.  Of Sebastian Rode op tijd fit is om tegen Bayern te spelen, is afwachten.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Bayern München - Dortmund

De bookmakers laten er geen gras over groeien. Voor hun is Bayern München de favoriet van deze wedstrijd. De bookies keren bij een overwinning van Bayern een quotering van x 1.55 keer het ingelegde bedrag uit. Spelen via live-betting of Correct-Score zou in dit geval meer op kunnen leveren. Voor een gelijkspel na negentig minuten speeltijd, keren de bookies x 4.50 keer je inleg uit. Ga je voor winst van Dortmund? Dan staat er een quotering van x 5.50 voor je klaar.Speel verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De halve finale van de Duitse beker Bayern München – Borussia Dortmund wordt gespeeld op woensdag 26 april om 20:45 uur in de Allianz Arena te München. Zet nu je voorspelling in bij de bookmakers en trakteer jezelf op waanzinnige geldprijzen.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers