Bundesliga
09/01/2018

Hoge odds tijdens eerste match BundesLiga: Bayern Leverkusen tegen Bayern München

Hoge odds tijdens eerste match BundesLiga: Bayern Leverkusen tegen Bayern München
De Duitse Bundesliga draait dit weekend weer op volle toeren. Winterkampioen Bayern München speelt vrijdag uit tegen Bayern Leverkusen de nummer vier op de ranglijst. De beste kansen zouden bij Bayern moeten liggen, maar thuisploeg Leverkusen heeft al ruim drie maanden geen wedstrijd meer verloren. Lukt het Arjen Robben en zijn team om deze reeks te doorbreken aan het begin van het tweede deel van dit voetbalseizoen? VoetbalGokken.nu zet op een rijtje gezet hoe de bookmakers de pre-wedstrijdquoteringen voor deze Duitse topper hebben ingedeeld.

Winterkampioen Bayern München is klaar voor het tweede seizoen

Bayern München lijkt ook dit seizoen weer onverwoestbaar te zijn. In de Duitse competitie staat het team van trainer Jupp Heynckes met 41 punten op de eerste plaats gevolgd door Schalke ’04 dat er dertig heeft. Toch heeft de club nog niet zo lang geleden verloren en wel van de nummer zes Mönchengladbach. Bayern stond na de eerste 45 minuten al achter door twee doelpunten van Hazard – het broertje van - en Ginter. Pas in de 74e minuut scoorde Vidal voor Bayern, maar hij kon het met zijn treffer het tij niet meer keren voor de ploeg uit Beieren.

Arjen Robben is hersteld van blessure

Bayern bereidde zich afgelopen week in Qatar voor op de tweede helft van het seizoen. De Duitse grootmacht boekte een royale overwinning tegen Al-Ahli: 0-6. Arjen Robben kwam in de tweede helft het veld op en nam het derde doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening. De vleugelspits raakte half november geblesseerd en kwam tot aan de winterstop niet meer in actie. Onze landgenoot lijkt nu toch weer op tijd wedstrijdfit te zijn om mee te spelen in deze uitwedstrijd tegen Bayer Leverkusen.

Arjen Robben: “Alles kan”

Trainer Jupp Heynckes heeft voor het vervolg van de competitie alle vertrouwen in Arjen Robben en Frank Ribéry. Beiden speelden de eerste seizoenshelft lang niet alle wedstrijden mee, maar Heynckes ziet de aanvallers nog als waardevolle spelers binnen zijn team. “Ik ben ervan overtuigd dat ze een zeer goede tweede seizoenshelft zullen spelen”, vertelt de coach in De Telegraaf. De contracten van Robben en Ribéry lopen deze zomer af. Of de club de spelers die inmiddels ruim boven de dertig zijn opnieuw een contract aanbieden is nog onduidelijk. Ook Heynckes kan daar nog niets over zeggen. “Het is niet aan mij”, aldus de oefenmeester, die in oktober Carlo Ancelotti opvolgde. Robben zelf zegt er ook nog weinig over: “Alles kan. Ik kan stoppen, naar Amerika, nog één jaar Bayern, twee jaar Bayern. Geen optie is uitgesloten”, zegt de Nederlander in Volkskrant Magazine.

Veel concurrentie voor Leverkusen

Bayern 04 Leverkusen concurreert samen met Dortmund, RB Leipzig en Mönchengladbach voor een plek in de top zes. Alle vier de clubs hebben 28 punten en om de vierde plaats warm te houden moet Leverkusen dus winnen van Bayern München. Een behoorlijke opgave, maar Leverkusen heeft een reeks ongeslagen wedstrijden die teruggaat tot 20 september vorig jaar. Hertha BSC versloeg Leverkusen toen met 2-1 in een competitiewedstrijd.

Heiko Herrlich: “Bayern Munchen gaat het lastig krijgen”

Trainer Heiko Herrlich stoomde zijn team klaar voor de ontmoeting met Bayern vrijdag door oefenwedstrijden tegen Greuther Fürth (2:1) en Drittligist Preußen Münster (2:2) te spelen. De trainer verwacht ok vrijdag een goed resultaat te kunnen behalen. “We hebben een goede week achter ons en zijn goed opgeleid. Met de twee wedstrijden kan men tevreden zijn over het algemeen. De jongens zijn goed en blijven zich ontwikkelen. Dat is elke dag te zien. Bayern München zal het zeker lastig gaan vinden om hier tegen ons te spelen”, aldus de coach in het Duitse voetbalblad Kicker.

Wedstrijdoverzicht

Daarmee heeft Heiko Herrlich niet te veel gezegd. Bayern heeft het overigens altijd lastig in de BayArena. Voor een uitzege van München moeten we terug naar maart 2013. Toen won Bayern met 1-2 en dat is tevens de laatste Bundesligazege op bezoek bij Leverkusen. In de laatste twee onderlinge wedstrijden bleef het scorebord op 0-0 staan. De laatste keer dat Leverkusen thuis won van deze grootmacht was in mei 2015: het duel eindigde toen in 2-0.Het aantal geblesseerde spelers is bij beide teams te overzien. De middenvelder van Leverkusen Vladlen Yurchenko is de enige speler die niet aan kan treden tegen Bayern. Bij het team van trainer Jupp Heynckes zijn dat middenvelder Thiago Alcantara en verdediger Mats Hummels. Doelman Manuel Neuer kampt nog altijd met een beenblessure en kan ook na de winterstop niet in actie komen. Met Christian Fruchtl heeft Heynckes nog een doelman langs de zijlijn staan.

Quoteringen voor Bayer 04 Leverkusen tegen Bayern Munchen

De bookmakers willen deze eerste Bundesliga-wedstrijd van 2018 nog spannender maken door hoge pre-wedstrijdquoteringen te hanteren in het 1x2-spelsysteem. Zelfs de odds voor winst van Bayern München staat met x 1.80 keer de inleg tamelijk hoog genoteerd. De hoogste odds voor deze wedstrijd is te vinden bij winst van de thuisploeg. Wint Leverkusen van de Duitse koploper, dan wordt elke inleg hierop x 3.95 keer meer waard. Voor een gelijkspel hebben de bookies met x 3.95 keer de inleg ook nog een zeer royale odds in huis.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De BundesLiga-wedstrijd Bayer 04 Leverkusen – Bayern München wordt gespeeld op vrijdag 12 januari om 20:30 uur in de BayArena te Leverkusen. Pak deze kans op een hoge quotering en laat jouw voorspelling vandaag achter![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers