Bundesliga
02/03/2016

Kraker in Bundesliga: Borussia Dortmund – Bayern München

Kraker in Bundesliga: Borussia Dortmund – Bayern München
Komend weekend zal de wereld met extra belangstelling kijken richting de Duitse Bundesliga. Het Bayern München van Arjen Robben gaat op bezoek bij de nummer twee van dit moment: Borussia Dortmund. Deze topper is een herhaling van de Champions Leaguefinale uit 2013 en hoewel een verliespartij niet direct consequenties heeft voor de titelkansen van Bayern staat er komende zondag wel ontzettend veel eer en prestige op het spel. De wedkantoren smullen hiervan en pakken uit met extra hoge quoteringen, zowel voor de thuis- als de uitploeg.

Arjen Robben weer helemaal fit

Bij elke andere speler is het nieuws als hij geblesseerd raakt, voor Arjen Robben is dat inmiddels omgekeerd. Wanneer hij helemaal fit is, wordt dat als nieuwsfeit vermeld. De vleugelaanvaller speelt inmiddels alweer een aantal potjes achter elkaar in het sterrenteam van Josep Guardiola en lijkt zijn draai weer helemaal te hebben gevonden. “Ik merk dat het steeds beter gaat. De samenwerking met Thomas Müller en Philipp Lahm voelde als vanouds. In de slotfase had ik nog kunnen scoren, maar ik bewaar die goals wel voor de wedstrijden tegen Dortmund en Juventus”, zei Robben met een knipoog tegenover Bild. De terugkeer van Franck Ribery vlak voor de Duitse topper is ook voor Robben een opluchting: “Ik weet precies hoe hij loopt, hoe hij tikt'', aldus Robben. “Samen hebben we al heel veel mooie dingen meegemaakt. We moeten er alleen voor zorgen dat we beiden fit blijven. Al het andere komt dan vanzelf. Daar ben ik van overtuigd. Alleen heeft Franck natuurlijk nog wat wedstrijdritme nodig.''

Lewandowski: “Ik kan me goed voorstellen dat ik hier bijteken”

In de vorige ontmoeting tussen die Schwarzgelben en Bayern in het Signal Iduna Park moest de thuisploeg het onderspit delven dankzij een goal van Lewandowski in de 36e minuut. De felbegeerde spits van Bayern is ook dit seizoen weer flink op dreef, maar lijkt desondanks toch in München te willen blijven: “Ik weet dat er interesse is uit het buitenland, maar ik kan me goed voorstellen dat ik hier bijteken op grond van de goede samenwerking en het superteam dat we hebben. De club staat er bovendien om bekend prestaties te belonen'', tekende Bild op.

Riechedly Bazoer naar Bundesliga?

In de volgende editie van deze Duitse kraker maakt Riechedly Bazoer wellicht zijn opwachting. De aanvallende middenvelder komt nu nog uit voor Ajax, maar kan rekenen op veel belangstelling uit het buitenland. Eén van de belangrijkste kandidaten is: Borussia Dortmund. De club zal echter wel flink in de buidel moeten tasten om de jonge Nederlander naar de Bundeliga te halen. Ajax vraagt ruim 25 miljoen euro voor Bazoer.Dortmund trainer Hans-Joachim Watzke kijkt met vertrouwen uit naar de ontmoeting tegen Die Rekordmeister. Zijn ploeg presteert tot nu toe boven verwachting en alles wat er tegen Bayern bijkomt is bonus: “Het is ongelooflijk. We hebben al zoveel punten behaald dit seizoen, het is bijna niet meer normaal.”Toch kijkt Dortmund nu al tegen een reusachtig achterstand aan: Bayern is koploper in de Bundesliga met een straatlengte voorsprong op de tegenstander van komende zondag en kan het gat alleen maar groter maken. Bayern-trainer ‘Pep’ Guardiola ziet de uitwedstrijd vooral als een prima opwarmertje voor de return in de CL tegen Juventus: “De wedstrijd tegen Dortmund wordt een hele goede test voor ons om te kijken op welk niveau we zitten.”

Pre-wedstrijd quoteringen

De online bookmakersaangesloten bij VoetbalGokken.nl - hebben in de pre-wedstrijd quoteringen vooral oog voor Bayern München. De odds liggen echter niet heel ver uit elkaar. Een gokje op winst voor het team van Arjen Robben zorgt voor een verdubbeling van je inleg: x 2,00. Als Dortmund wint dan wordt x 3,70 je inzet uitgekeerd. Een gelijkspel zorgt tot slot voor een zeer nette x 3,40 uitkering. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']Het Bundesliga treffen tussen Borussia Dortmund - Bayern München wordt gespeeld opzaterdag 5 maart om 18:30 uurin het Signal Iduna Park te Dortmund. Op welke uitslag zet jij je geld? Kies voor het winnende team en pak die hoge quoteringen voor deze Duitse kraker! [/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers