Champions League
04/04/20213 reacties

Enkel topwedstrijden in kwartfinales Champions League

Enkel topwedstrijden in kwartfinales Champions League
Dinsdagavond worden de heenwedstrijden van de Champions League kwartfinales gespeeld. Manchester City neemt het op tegen Borussia Dortmund, Real Madrid ontmoet Liverpool, Chelsea treft FC Porto en de finalisten van vorig seizoen Paris Saint Germain en Bayern München nemen het nu tegen elkaar op in de kwartfinales. Bij VoetbalGokken.nl vind je de hoogste pre-odds voor de heenwedstrijden in deze UEFA Champions League kwartfinales.

Manchester City – Borussia Dortmund

Manchester City trof in de vorige ronde ook al een Duitse ploeg. De Cityzens schakelde Mönchengladbach uit met 0-2 in de uitwedstrijd en 2-0 in de thuiswedstrijd. Borussia Dortmund moest Sevilla uitschakelen om toegang te krijgen tot de kwartfinales. Het lukte de ploeg van trainer Edin Terzić om in Sevilla met 2-3 te winnen en vervolgens thuis met 2-2 gelijk te spelen tegen de Spaanse topploeg waar onze landgenoten Luuk de Jong en Karim Rekik spelen.

Head 2 Head

In de International Champions Cup (ICC) van 2018 troffen Manchester City en Borussia Dortmund elkaar voor het laatst. Borussia won met 0-1 dankzij een goal van Mario Götze; die momenteel voor PSV uitkomt. Van de laatste vijf keer binnen elf jaar tijd dat de clubs elkaar troffen, won Manchester City er geen, won Borussia er drie en werden er twee duels gelijkgespeeld.

Quoteringen Manchester City – Borussia Dortmund

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem voor deze kwartfinale zijn het hoogst ingedeeld voor winst van Borussia Dortmund: x6.25 keer je inleg. Een gelijkspel is goed voor een quotering van x4.65 keer je inleg. Mocht City winnen, dan wordt jouw inleg hierop x1.42 keer meer waard.

Real Madrid - Liverpool

Real Madrid rekende in de vorige ronde af met het Nederlands getinte Atalanta Bergamo. In Madrid won de ploeg van trainer Zinedine Zidane met 3-1, maar in Bergamo kwam de Spaanse grootmacht niet verder dan 0-1. Liverpool wist tweemaal te winnen van RB Leipzig met Justin Kluivert in de geleden.

Head 2 Head

Real Madrid – Liverpool was in 2018 de finale van de Champions League. Real Madrid wist dat seizoen de beker met de grote oren te winnen doordat het in Stadion NSC Olimpiyskiy te Kiev met 3-1 won van The Reds. In 2014 speelden de teams in de groepsfase tegen elkaar en ook toen was Real Madrid de sterkste van de twee: 1-0 en 0-3.

Quoteringen Real Madrid – Liverpool

De bookmakers weten dat beide teams bijzonder sterk voor de dag kunnen komen. De quoteringen voor deze wedstrijd zijn gelijkwaardig ingedeeld. Winst van Real Madrid staat op x2.53 keer je inleg ingeschaald. Een zege van Liverpool komt op x2.58 keer je inleg. Een gelijkspel is x3.38 keer je inleg waard in het 1X2 spelsysteem.

Bayern München – Paris Saint Germain

Bayern München wist Lazio Roma uit te schakelen in de vorige ronde van de Champions League. De ploeg van trainer Hans-Dieter Flick won thuis met 2-1 en uit met 1-4 van de Italiaanse ploeg. Paris Saint Germain had in die ronde geen kind aan FC Barcelona. De Franse formatie won met 1-4 in Camp Nou, maar in eigen huis werd het 1-1 tegen Barça. Toch was dat ruim voldoende om door te stoten naar de kwartfinales.

Head 2 Head

Op 23 augustus vorig jaar werd de finale gespeeld tussen Bayern München en Paris Saint Germain. Het bleef lange tijd 0-0, maar Bayern-speler Kingsley Coman wist te scoren voor zijn ploeg wat ook de enige goal van de finale was. Op de ICC van 2018 troffen de teams elkaar ook al aan. Toen was het ook al de Duitse ploeg die met 3-1 wist te winnen van de Franse grootmatch.

Quoteringen Bayern München – Paris Saint Germain

De quoteringen zijn het hoogst ingeschaald bij een gelijkspel tussen Bayern München en Paris Saint Germain. Gemiddeld keert Koning TOTO x3.65 keer je inleg uit als de heenmatch gelijkgespeeld wordt. Een overwinning van PSG staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd op x3.25 keer je inleg. Een zege van Bayern München is x2.01 keer het speelbedrag waard.

FC Porto - Chelsea

Chelsea en FC Porto hebben we al een tijdje niet meer hebben gezien bij de laatste acht van de Champions League. De teams hebben dit seizoen hun plek meer dan verdiend. Chelsea moest in de vorige ronde Atletico Madrid uitschakelen.The Blues deden dat door tweemaal winst: 0-1 in Madrid en 2-0 in Londen, waarbij de 1-0 kwam van de voet van Hakim Ziyech.Ook FC Porto had geen gemakkelijke tegenstander. De ploeg van trainer Sergio Conceicao trof Juventus met Cristiano Ronaldo en Matthijs de Ligt. In Porto werd het 2-1 tegen Juve, maar diezelfde cijfers kwamen ook in Turijn op het scorebord. In extra tijd werd het 3-2, maar omdat Porto een uitdoelpunt meer had, ging de Portugese formatie door naar de laatste acht.

Head 2 Head

In 2015 speelden Chelsea in de groepsfase tegen Porto. In de heenwedstrijd was Porto in eigen huis te sterk 2-1. Bij Chelsea werd het 2-0. In de Champions League groepsfase van 2009 wist Chelsea twee keer met 1-0 te winnen van de Portugese club.

Quoteringen Chelsea – FC Porto

De quoteringen voor de wedstrijd van FC Porto tegen Chelsea zijn het hoogst ingeschaald bij een zege van FC Porto. Gemiddeld wordt er x 4.50 keer je inleg uitbetaald als de Portugese ploeg wint. Een overwinning van Chelsea met trainer Thomas Tuchel aan het roer is goed voor een beloning van x 1.79 keer je inleg. Een gelijkspel levert bij de Nederlandse goksites met een pre-odd van x 3.38 keer je speelbedrag veel meer op.
De UEFA Champions League wedstijd Manchester City – Borussia Dortmund wordt gespeeld op dinsdag 6 april om 21:00 uurin het Etihad Stadion te Manchester. In Madrid beginnen ze dan ook Real Madrid – Liverpool aan hun duel in het Alfredo di Stéfano Stadium.De twee ploegen Bayern München – Paris Saint Germain komen opwoensdag 7 april om 21:00 uur in actie in het Allianz Arena te München. Ook FC Porto – Chelsea gaan dan van start in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán te Sevilla. Deze Champions League duels speel je natuurlijk mee via VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers