Champions League
27/04/20213 reacties

Odds Champions League halve finale Paris St. Germain - Manchester City

Odds Champions League halve finale Paris St. Germain - Manchester City
Deze week worden de heenwedstrijden van de halve finales van de Champions League gespeeld. De halve finalisten Real Madrid en Chelsea beginnen er dinsdag al aan. Woensdag gaan Paris Saint Germain en Manchester City de wei in. De heenwedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes te Parijs. Voorspel deze topwedstrijd bij VoetbalGokken.nl en win!

Mauricio Pochettino: “Manchester City heeft een goede organisatie”

Paris Saint Germain-coach Mauricio Pochettino en zijn team starten de tweeluik tegen Manchester City met een thuiswedstrijd. De trainer van PSG wil de kans op een voorsprong voor de terugwedstrijd graag pakken. “Het wordt een moeilijke wedstrijd. Manchester City heeft een goede organisatie, een zeer goede coach. We zullen meer dan ons best doen om thuis te winnen”, zegt de trainer van PSG in zijn vooruitblik naar de halve finale.

“Mbappé heeft een tik gekregen”

Afgelopen weekend speelde de ploeg van trainer Pochettino in de Lique 1 uit bij FC Metz. Topspeler Kylian Mbappé moest zich in de slotfase van de competitiewedstrijd laten vervangen. Dat was even schrikken voor PSG, maar trainer Pochettino verwacht dat de Franse aanvaller geen blessure heeft opgelopen. “Hij had een tik gekregen, maar we denken dat het niet ernstig is”, zegt Pochettino die verwacht dat Mbappé er woensdag weer bij zal zijn. “Hij is er rustig onder, al heeft hij wel pijn”, bevestigt de trainer van onze landgenoten Mitchel Bakker en Xavi Simons.

Josep Guardiola: “Naar Parijs om te winnen”

Manchester City won afgelopen weekend de finale van de EFL Cup tegen Tottenham Hotspur met 1-0. Daarmee pakte de ploeg van trainer Josep Guardiola zijn eerste prijs van dit seizoen. Na de finale tegen The Spurs blikt Manchester City-coach Josep Guardiola al vooruit naar de heenwedstrijd tegen PSG. “We hebben de eerste titel gewonnen. Nu gaan we naar Parijs om de volgende te winnen”, zo zegt Manchester City-trainer Pep.

“Wij hebben geen spelers als Messi, Ronaldo, Mbappé”

De trainer van City is niet bang voor de kwaliteiten van Paris Saint Germain. “We staan voor de tweede keer in de halve finale van de Champions League, daar hadden we altijd een oogje op. We hebben misschien geen speler die alleen een wedstrijd kan winnen, zoals Messi, Ronaldo, Mbappé of Neymar”, aldus de Catalaanse trainer. “Maar het gemiddelde niveau van mijn spelers is zo hoog dat geen enkele vervanger het team uit balans brengt”, zo besluit Guardiola.

Statistieken

Voor Paris Saint Germain kan voor de alle eerste keer in de clubgeschiedenis Champions League winnaar worden. De ploeg uit Parijs schopte het vorig seizoen tot de finale, maar verloor in de eindstrijd van Bayern München met 1-0.Ook Manchester City heeft de beker met de grote oren nog nooit gewonnen. De ploeg uit Manchester haalde nog niet eerder de finale. Ook trainer-Guardiola kan dus geschiedenis gaan schrijven met zijn team.

Head 2 Head

Paris Saint Germain en Manchester City speelden voor het laatst tegen elkaar in de kwartfinale van de Champions League in seizoen 2015/2016. The Cityzens wonnen in Manchester met 1-0 van de ploeg uit Parijs. In de Franse hoofdstad werd met 2-2 gelijkgespeeld waardoor City toen doorging naar de halve finale.

Huidige vorm Paris Saint Germain

In de Franse Lique 1 staat Paris Saint Germain op de tweede plek met 72 punten. Lille staat met 73 punten nog altijd op de eerste plek. Afgelopen zaterdag won PSG met 1-3 van FC Metz. Ook de kwartfinale in de Coupe de France werd midweeks gewonnen. De ploeg van trainer Pochettino won met 5-0 van Angers SCO.

Huidige vorm Manchester City

Manchester City speelde afgelopen weekend de finale van de EFL Cup tegen Tottenham Hotspur. De ploeg van trainer Guardiola won de Engelse beker met 1-0 van The Spurs. Onze landgenoot Nathan Aké zat op de bank in de finale en maakte geen speelminuten voor de Engelse grootmacht. In de Premier League heeft de ploeg uit Manchester niet veel punten meer nodig om kampioen te worden. Met 77 punten staat Manchester City op de eerste plek van de Engelse competitie. Daarmee heeft de ploeg van trainer Guardiola er tien meer dan de nummer twee Manchester United.

Lappenmand

Paris Saint Germain heeft met Juan Bernat en Alexandre Letellier twee spelers minder ter beschikking. Bernat heeft een gescheurde kruisband en Letellier heeft een hamstringblessure. Ook de Braziliaanse verdediger Marquinhos is niet van de partij. Dan is het nog twijfelachtig of Mbappé (spierblessure) en Rafinha (rugblessure) woensdag kunnen aansluiten.Manchester City heeft geen geblesseerde of geschorste kernspelers die niet mee kunnen reizen naar Parijs. Twijfelachtig is nog wel of Sergio Agüero (spierblessure) tijdig hersteld is.

Prognose

Wij verwachten dat de team aan elkaar gewaagd zullen zijn en zetten in op een gelijkspel: 1-1 in Stadion Parc des Princes. Onderstaand odds-overzicht geeft je een indicatie van de gemiddelde pre-odds die de bookmakers hanteren voor de wedstrijd in Parijs.

Quoteringen Paris Saint Germain – Manchester City

De hoogste odd van deze halve finale wordt uitgekeerd bij een gelijkspel. Gemiddeld kun je x 3.60 keer je inleg terugverwachten als er woensdag geen winnaar van het veld stapt.In het 1X2 spelsysteem levert een overwinning van PSG je x 3.00 keer de inleg op. Een zege van Manchester City is goed voor een beloning van x 2.13 keer je speelbedrag.
De heenwedstrijd van de halve finale in de UEFA Champions League Paris Saint Germain – Manchester City wordt gespeeld op woensdag 28 april om 21:00 uur in Stadion Parc des Princes. Verwacht je een overwinning van één van beide teams? Of gok jij via VoetbalGokken.nl op een gelijkspel? Speel vandaag alvast mee voor de hoogste odds en deals!

De beste Online Bookmakers