Champions League
04/05/20213 reacties

Plaats je voorspelling voor Champions League return Chelsea – Real Madrid

Plaats je voorspelling voor Champions League return Chelsea – Real Madrid
Aanstaande woensdag wordt de terugwedstrijd Chelsea tegen Real Madrid gespeeld. Vorige week werd het 1-1 in Madrid en er kan woensdag dus nog van alles gebeuren in het Stamford Bridge Stadion te Londen. Welke ploeg verwacht jij terug te gaan zien in de finale van de UEFA Champions League? Voorspel de return bij VoetbalGokken.nl!

Thomas Tuchel: “Klus afmaken voor finaleplaats”

Chelsea wist in Madrid met 1-1 een keurig resultaat te boeken die The Blues aanstaande woensdag in eigen huis mogen verdedigen. Chelsea-trainer Thomas Tuchel kan dan ook niet wachten op het moment dat zijn spelers de klus af mogen maken om door te kunnen naar de finale. “We kijken uit naar het beslissende duel in Londen”, zegt de trainer van The Blues.

“Kwaliteit en inzet van mijn spelers”

Trainer Tuchel, verliet Madrid met gemengde gevoelens, maar heeft hoop dat zijn team in Stamford Bridge de Spaanse grootmatch aankan. “Onze goal was dik en dik verdiend, maar de gelijkmaker was teleurstellend omdat wij de baas waren. We moeten hiermee leven. De belangrijkste dingen voor woensdag zijn de kwaliteit en inzet van mijn spelers. Zij moeten bewijzen dat ze het kunnen”, aldus Tuchel.

Zinedine Zidane: “We gaan om te winnen”

Het lukte Real Madrid niet om thuis drie punten te pakken om daarmee deze week met een goed gevoel naar Londen afreizen, maar Real Madrid-trainer Zinedine Zidane heeft de hoop nog niet opgegeven.  “We hadden het zwaar, maar we leven en we gaan naar de return in Londen met het idee om dit alsnog te winnen”, zegt Zidane in aanloop naar woensdag.

“Chelsea niet voor niets in halve finale”

De Franse trainer van Real gaf ook zijn complimenten over zijn collega Tuchel. “Zij hebben in 16 van de 21 wedstrijden geen tegengoal gehad en hebben ons laten zien waarom dat zo was. Chelsea staat niet zonder reden in de halve finale. Het wordt zwaar ze uit de finale te houden”, aldus de trainer van Real Madrid.

Statistieken

Op 29 mei wordt de finale van de Champions League in Stadion Atatürk Olympic te Istanboel in Turkije gespeeld. Chelsea of Real Madrid mag het dan op gaan nemen tegen Manchester City of Paris Saint Germain die dinsdagavond onderling de kaarten zullen schudden. Real Madrid won de beker met de grote oren al dertien keer waarvan de laatste keer in 2018. Chelsea won de Champions League eenmaal en dat was in 2012.

Head 2 Head

De heenwedstrijd vorige week in Madrid was tot 2016 de eerste keer dat de teams tegen elkaar speelden. In dat jaar troffen de clubs elkaar voor de ICC (International Champions Cup). Real was toen met 3-2 te sterk voor The Blues.Ook 2013 speelden de teams in de ICC tegen elkaar en ook toen was het Los Blancos die won met 3-1. De UEFA Super Beker in 1998 werd oor Chelsea gewonnen door Real Madrid met 0-1 te hebben verslagen.

Huidige vormChelsea

Na de trip naar Madrid speelde Chelsea afgelopen weekend de thuiswedstrijd tegen Fulham. De ploeg van trainer Tuchel wist ook deze 34ste speelronde van de Premier League te winnen met 2-0. De Duitse middenvelder Kai Havertz scoorde tweemaal voor zijn team. De ploeg uit Londen staat op de vierde plek in de Engelse Premier League en speelt over een kleine twee weken de FA Cup finale tegen Leicester City.

Huidige vorm Real Madrid

Ook Real Madrid won afgelopen weekend in eigen competitie. De thuiswedstrijd in La Liga tegen Osasuna werd met 2-0 gewonnen. Real Madrid staat op de tweede plek en strijdt met koploper Atletico Madrid en FC Barcelona (3e) om het kampioenschap. In La Liga hebben de teams nog vier speelronden te gaan.

Lappenmand

Chelsea heeft met de Kroaat Mateo Kovačić een speler die zeker niet kan aantreden tegen Real Madrid. De middenvelder heeft sinds midden april een spierblessure. Twijfelachtig is nog of Antonio Rudiger er door een spierblessure, die de verdediger opliep in de wedstrijd tegen Fulham, weer bij kan zijn.Real Madrid heeft met Sergio Ramos, Daniel Carvajal (beiden spierblessure) en Lucas Vázquez (gescheurde kruisband) drie spelers minder ter beschikking voor de return in Londen.

Prognose

Wij verwachten dat Chelsea de return tegen Real Madrid gaat winnen met 2-1. De ploeg van trainer Tuchel is thuis erg sterk de laatste tijd en dat verwachten wij woensdag weer te zien. Denk jij dit ook of ga je voor een zege van Real Madrid. In onderstaand odds-overzicht vind je alvast de hoogste odds die er in het 1X2 spelsysteem van de bookmakers te vinden zijn.

Quoteringen Chelsea – Real Madrid

De hoogste odd in het 1X2 spelsysteem die de bookmakers uitkeren voor de return in Londen wordt uitbetaald als Real Madrid wint. Gemiddeld ontvang je bij de TOTO dan x 3.30 keer je inleg terug en dat is een hoge quotering voor een overwinning van Real.Een gelijkspel tussen beide teams krijgt met een quotering van x 3.20 keer je speelbedrag ook een zeer hoge pre-odd mee. Wint Chelsea volgens jou? Een zege en dus ook een ticket voor de finale van The Blues staat op x 2.15 keer je speelbedrag ingedeeld.
De return van de UEFA Champions League Chelsea – Real Madrid wordt gespeeld opwoensdag 5 mei om 21:00 uur in het Stamford Bridge Stadion te Londen. Welke ploeg wint en mag zich finalist van de Champions League seizoen 2020/2021 noemen? Ga zelf ook vol voor de overwinning door mee te spelen via VoetbalGokken.nl op de hoogste odds en de beste (combi)deals!

De beste Online Bookmakers