Champions League
01/10/2018

Ruim 3 keer je inzet als PSV wint van Inter Milan

Ruim 3 keer je inzet als PSV wint van Inter Milan
PSV Eindhoven staat komende woensdag opnieuw voor een sterke tegenstander in de tweede wedstrijd in poule B van de Champions League. Na FC Barcelona treden de Eindhovenaren nu aan tegen Inter Milaan. Een klein voordeeltje is dat PSV in Eindhoven mag spelen en daarmee zien de bookmakers weldegelijk kansen voor PSV tegen deze Italiaanse topploeg. De pre-wedstrijdquoteringen zijn dan ook weer winstgevend ingedeeld.

Marc van Bommel: “Fantastisch om tegen Inter te spelen”

PSV-trainer Mark van Bommel leeft zeer ontspannen naar de komende Champions League wedstrijd tegen Inter Milaan toe. De hoofdcoach drukt zijn ploeg vooral op het hart om te genieten en hoopt van daaruit voor een stuntje te kunnen zorgen. “Ik heb weliswaar bij het ‘andere’ Milaan gespeeld, maar wel in San Siro. Voor onze jonge spelers is het fantastisch dat ze nu al tegen clubs als Inter en in dat soort stadions mogen spelen. Er staat natuurlijk wel veel druk op, omdat het in de Champions League is. Maar ongeacht het resultaat is dit vooral een mooie gelegenheid om stappen in je carrière te zetten.”

“Dat het zwaar wordt is een understatement”

Over de wedstrijd tegen Inter is hij ook kort en duidelijk: “Je kunt er veel over zeggen: het team en de individuele kwaliteiten, maar dat het zwaar wordt is een understatement.”

Luuk de Jong: “Het gaat zeker niet gemakkelijk worden”

Spits Luuk de Jong lijkt zijn draai weer helemaal te hebben gevonden in Eindhoven. De kopsterke spits straalt zelfvertrouwen uit en gaat ook met een goed gevoel toewerken naar de wedstrijd tegen Inter Milaan: “Thuiswedstrijden in de Champions League zijn het mooist. Het gaat zeker niet gemakkelijk worden. We zullen boven onszelf moeten uitstijgen om Inter te verslaan”, is hij ook realistisch in zijn bespiegelingen op PSV Netwerk waarbij hij ook aangeeft in ieder geval blij te zijn dat PSV niet tegen Atletico Madrid hoeft te spelen.

Nick Viergever: “Als wij goede dag hebben, dan weet je het nooit”

Ook Nick Viergever had vooraf zo zijn favorieten. De verdediger had graag tegen een Engelse club geloot, omdat hij daar nog nooit tegen speelde in de Champions League. Maar de komst van Inter naar de Brabantse lichtstad is volgens Viergever ook een heel mooi affiche: “Hopelijk kunnen we een goed resultaat boeken. Als wij een goede dag hebben en zij een mindere, dan weet je het nooit”, aldus Viergever tegenover Nu.nl.

Steven Bergwijn: “Laat ze maar zeggen dat we kansloos zijn”

Na de 4-0 nederlaag tegen Barcelona riepen veel mensen dat dit PSV nog te jong is voor de Champions League, maar Steven Bergwijn is het daar niet mee eens. De wedstrijd tegen Barcelona zegt volgens de watervlugge vleugelaanvaller niets over het komende duel thuis tegen Inter: “Dit zijn absolute topwedstrijden, daar word je als voetballer alleen maar beter van. Ik denk dat iedereen ons als de underdog ziet. Dat snap ik natuurlijk, maar die wedstrijden moeten eerst nog maar eens worden gespeeld. Wij zullen er alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten. Ik verwacht dat Inter ruimte achter hun laatste linie weg gaat geven en dan kunnen we misschien de snelheid van Lozano en mij gebruiken om kansjes te creëren.”

Zeker niet kansloos

Bergwijn is het er dus niet mee eens dat PSV ook tegen de Italianen kansloos is. “Ach, iedereen mag denken en zeggen wat hij wil. Wij denken zelf dat we niet kansloos zijn. We zullen zien wat er gebeurt.”

Inter coach Luciano Spalletti: “De Champions League is net Disneyland”

Waar Van Bommel aangeeft dat de Champions League een prachtige leerschool is, gaat Inter Milaan-trainer Luciano Spalletti nog een stapje verder. Hij ziet het miljoenenbal als een pretpark: “De Champions League is net Disneyland. Je mag als voetballer alle mooie plekken uit de voetbalwereld bezoeken en daar komen al je jongensdromen uit”, zo blikt hij op Calciomercato.com vooruit op de Cl-match tegen PSV.

“In Eindhoven om overwinning strijden”

Een wedstrijd waar hij – ondanks het feit dat zijn ploeg uit speelt – wel kansen ziet. “We hebben ons deze zomer versterkt met een aantal topspelers: Radja Nainggolan, Keita Balde, Lauro Martinez, WK-finalist Sime Vrsaljko en de Nederlander Stefan de Vrij. Samen met onze ervaren, trouwe krachten konden zij al winnen van Tottenham en zullen we ook in Eindhoven voor een overwinning strijden”, zo laat hij zijn ambities merken op de clubwebsite van Inter.

Stefan de Vrij: “Onszelf bewijzen in Champions League”

De Nederlander Stefan de Vrij maakte deze zomer de overstap van Lazio Roma naar Internazionale. De ploeg draait in de competitie nog niet geweldig, maar de Champions League is de club goed begonnen. De zege op Tottenham kwam tot stand dankzij een prachtige assist van De Vrij, die weet dat uitwedstrijden totaal anders zijn. Hij kent PSV als voormalig speler van Feyenoord natuurlijk heel goed, maar blijft gefocust toeleven naar het duel. Er is bij hem geen ruimte voor sentimenten, zo blijkt uit het interview dat hij gaf aan de Italiaanse sportkrant Corriere Dello Sport. “Ik heb geleerd om de focus op het spel te houden en het wedstrijd voor wedstrijd te benaderen. Wij willen onszelf bewijzen in de Champions League. Met de komst van Ronaldo naar Juventus is het kampioenschap een lastig verhaal geworden. Door in de Champions League ver te geraken kunnen we tonen dat wij ook bij de topclubs in Europa horen.”

“Hard werken tegen PSV”

De Vrij ervaart bij het behalen van die doelstelling veel steun van coach Spalletti, die ook voor het duel tegen PSV weer een plan heeft bedacht: “Spalletti is tactisch heel sterk. Hij weet wat hij wil en maakt ons duidelijk dat we hard moeten werken. Dat zullen we ook tegen PSV moeten doen.”

Wedstrijdoverzicht

Inter Milaan was in 2007 ook de tegenstander in de poule van PSV. De Eindhovenaren speelden toen hun eerste duel in Milaan en daar bleek Internationale met 2-0 te sterk voor de club uit Eindhoven. Zlatan Ibrahimovic raakte het net van PSV-doelman Heurelho twee keer. Twee maanden later kwam de Italiaanse club terug in het Phillips Stadion en daar werd met 0-1 nog eens verloren van Inter. Het doelpunt kwam toen van de Argentijn Julio Cruz.

Pre-wedstrijdquoteringen voor PSV Eindhoven – Inter Milan

De bookmakers laten de pre-wedstrijdquoteringen hoog oplopen. Internazionale Milaan wordt overal getipt als winnaar en daarin gaan de bookies mee. De huidige vorm van PSV en de ervaring die Van Bommel met zich meebrengt, zorgt ervoor dat wij Nederlanders beter weten. Het wordt geen makkie voor Inter, PSV zal zeker in eigen stadion strijden voor zijn kansen. Een mooie gelegenheid om een hoge odd binnen te spelen bij een overwinning voor de Eindhovenaren. Winst van PSV levert in het 1X2 spelsysteem namelijk een zeer hoge quotering op: x 3.15 keer het speelbedrag is – zeker voor Champions League begrippen – bijzonder fraai te noemen! Een uitzege van Inter Milaan is met x 2.32 keer de inleg trouwens ook best hoog ingeschaald. Een gelijkspel levert met x 3.65 keer het speelbedrag het meeste op.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Champions League-wedstrijd PSV Eindhoven – Inter Milaan wordt gespeeld op woensdag 3 oktober om 21:00 uur in het Phillips Stadion te Eindhoven. Zijn de Eindhovenaren in staat om deze sterke Italiaanse ploeg met lege handen naar huis te sturen? Wat je voorspelling ook is, speel mee op VoetbalGokken en maak deze Champions League-kraker nog spannender![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers